tolgamert3485 kullanıcısının son içeriği

1. tolgamert3485

Yardım imei atılmış cihazıma güncelleme geldikten sonra yaptık daha sonra güncelleme geldikten sonra sim cardı görmüyor

selam hocam, imei uçmadı. Sadece modem dosyası gerekli şuan, baseband görünmüyor. Imei numaralarım aynı şekil duruyor, modem dosyasını bulabilsem sorun düzelecek
  2. tolgamert3485

Yardım imei atılmış cihazıma güncelleme geldikten sonra yaptık daha sonra güncelleme geldikten sonra sim cardı görmüyor

imei atılmış cihazıma güncelleme geldikten sonra yaptık daha sonra güncelleme geldikten sonra sim cardı görmüyor
  3. tolgamert3485

Soru mi 10 t miu 12.5 ne zaman gelecek ?

Merhabalar yaklaşık 3 ay önce MI 10 T cihazıma imei attırdım o günden bugüne kadar hala güncelleme gelmedi. Cihazımda Miu 12.0.11.0 (QJDMIXM) sürümü var acaba imei sonrası güncelleme mi gelmiyor yoksa hala miu 12.5 sürümü yayınlanmadı mı ?
  4. tolgamert3485

Soru Mİ 10 T Volte

Merhaba bende sim ayarların volte açıp kapama ayarı yok.
  5. tolgamert3485

Soru Mİ 10 T Volte

Merhabalar Mi 10 T modelimde volte açmama rağmen biraz önce şebeke kısmında volte çıkmaya başladı nereden kapandığını bulamadım. Voltenin sürekli açık olması her hangi bir şarj süresini etkiler mi ?
  6. tolgamert3485

Soru Mİ 10 T youtube da 1440p açmaması

Yaklaşık iki hafta önce satın aldığım Mİ 10T telefonumda youtube üzerinden 1440 p videoların olmamasıdır. video ayarlarında maksimum 1080p gözüküyor. Bu cihazdan önce Mİ8 model telefonumda 1440p videolar açılıyordu. İnternetim gayet iyi hiç bir zaman problem yaşamıyorum aynı nette Mİ8 1440p...
  7. tolgamert3485

Ana Başlık Mi 10T 5G - Detaylı Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Mi8 den geçtikten sonra sadece aradığım tek özellik amoled ekranıdır bunun dışında 144 hz harika bir şey birde yüz tanıma karanlıkta biraz geç açıyor gibi.
  8. tolgamert3485

Yardım Mi Band 4 sadece türkçe karakter yapma

Merhaba bugün satın aldığım Mi Band 4 bilekliğimi sadece türkçe karakterli yapmak istiyorum yani dil ingilizce olabilir ama whatsapp facebook gibi uygulamalarda gelen mesajlarda türkçe karakter sorunu çok kötü olmayan harfleri soru işareti olarak gösteriyor. Bir kaç video izledim bin dosyası...
  9. tolgamert3485

Yardım Spotify ana ekran görünmüyor

en az 3-4 kere yaptım premium aile olan hesap bu normal farklı hesap girdim onda çıkıyor ama premium hesabında çıkmıyor
  10. tolgamert3485

Yardım Spotify ana ekran görünmüyor

Merhaba spotify premium oldum resimde görüldüğü gibi ana ekranda hiç bir şey yok çözüm nedir
  11. tolgamert3485

Çözüldü Xiaomi Huami Amazfit Bip Son Güncelleme Sorun

Bende de aynı sorun vardı rehberimde kayıtlı kişiler aradığında incoming calls yazıyordu kişi adını numarasını göstermiyordu tüm ayarları açmama rağmen yapamamıştım.Bu apk yi yükledikten sonra sorun çözüldü.
  12. tolgamert3485

Soru Amazfit Bip Egzersiz modu

Merhabalar Amazfit Bip modelinde aktivite kısmında egzersiz bölümü yok bundan önce Mi Band 3 kullandım onun aktivite ayarlarında egzersiz vardı mekik şınav falan çekerken onu kullanıyordum ama Amazfit Bip te bu ayarı bulamadım var mı sizin bilginiz ?
  13. tolgamert3485

Soru Mi8 batarya koruma devre dışı

Arkadaşlar merhaba power battery saving mod yaptım yanlışlıkla kapatamıyorum nereden kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim
  14. tolgamert3485

Rehber Mi Band 3 Yazı Tipi Sorunu çözümü

Connect to app to update de kaldı Mi Fit te bağlı gözüküyor cihaz o yazıda kaldı latest firmware yükleyerek düzeltebilirmiyim
  15. tolgamert3485

Soru Mi band3 Connect to app to update yazısında kaldı

Yukardaki yazı kaldı Notify yükleyi Türkçe karakter dosyası inderiyim dedim Ft uzantılı dosyayı yüklerden %23 te kaldı nasıl bağlıycam Mi Fit uygulamasında cihazı tararken görmüyor
Üst Alt