Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2.el redmi note 8t aldık. cihaza format attık ve mail üzerinden mi hesabı alınmış. Fark etmedik Numara yok sahibine ulaşamıyoruz. Nasıl çözebiliriz cihaz mi mi account da kaldı.
Bootloader kapalı
mi kilit açma başvurusu yapmak istiyorum ama hesap ekleye bastığımda bu numara ile çok defa giriş yapılmış diye bir yazı geliyor. Başka sim kart takınca oluyor ama Bu numarayı tekrardan kullanmanın bir yolu var mıdır ?
Mi Box S 4K kullanıyorum ancak youtube reklamlarından bıktım. youtube vanced kurduğumda uyumsuzluk oluyor telefonda ki gibi stabil çalışmıyor. Düzgün çalışan bir sürümü var mıdır? Yapabilen oldu mu acaba ?
redmi note 9pro bilgisayar fastboot modda aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Cihaz açıkken resimde ki modda gözüküyor. Driverler kurdum değişen birşey olmadı. Sorun pc de mi telefonda mı anlaymadım varmı başına gelen yardım edebilecek ?
Daha önce uzun süreleri anında açtım bu program sayesinde ancak bu sefer 'procedure error occurred' diye bir hata veriyor. Farklı sürümlerini denedim işe yaramadı
Şu şekilde bir süre bekledikten sonra hata veriyor;
Ne yaptıysam sorunu çözemedim var mı yardım edebilecek ?
Arkadaşlar kilit başvurusunda bulundum 1 hafta süre verdi ve şuan denediğimde. '' MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status'' hatayı alıyorum hesabım telefonda aktif başvuruyu bulunduğum hesapta aynı ne yapmam gerek bilen var mı ?
Arkadaşlar note 8 pro cihazımda imeil işleminden sonra mi hesabımı kapatamıyorum. şifreyi girdikten sonra 'şifre kontrol ediliyor diyor' öyle kalıyor. internetten cihazlarımı kapattım şifremi değiştirdim ama telefondan kapatamıyorum varmı başına gelen yardım edebilcek?
Arkadaşlar merhaba redmi note 5 cihazıma miui 12 yüklemek istiyorum. İnternetten baktıklarım redmi note 5 pro çıkıyor hep. 1 tane bulup yükledim ama dil sadece çin eu rom atabilecek var mı ?
arkadaşlar mi 9 se imei işleminden sonra cihazın desen kili ve parmak izi çalışmıyor ama yüz tanıma çalışıyor.
bunun sebebi nedir blen varsa yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar eskiden Redmi note 5 telefonu Wi-Fi ye bağlıyken aynı anda İnternet paylaşımı yapabiliyordum. Yani ara modem olarak kullanabiliyordum. Şimdi yapamıyorum paylaşımı açtığım anda WiFi kapanıyor. Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar imei kayıtlı ikinci el redmi note 5 aldım. bootloader kilidi açık kararlıdan eu betaya vs geçsem imei gider mi ? herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?