tolga0732 kullanıcısının son içeriği

1. tolga0732

Yardım Poco x3 pro Qcn yedek

Merhaba arkadaşlar elinde poco x3 pro qcn yedeği olan var mı ?
  2. tolga0732

Soru Twrp rom yükleme hatası

Arkadaşlar redmi note 5 twrp üzerinden rom yüklerken siyah ekranda kaldı bootloader açık yardımcı olabilecek var mı? Sanırım yetkili hesap istiyor
  3. tolga0732

Yardım Redmi note 8 mi account sorunu ?

Arkadaşlar 2.el redmi note 8t aldık. cihaza format attık ve mail üzerinden mi hesabı alınmış. Fark etmedik Numara yok sahibine ulaşamıyoruz. Nasıl çözebiliriz cihaz mi mi account da kaldı. Bootloader kapalı
  4. tolga0732

Yardım Mi hesap ekleme hatası

mi kilit açma başvurusu yapmak istiyorum ama hesap ekleye bastığımda bu numara ile çok defa giriş yapılmış diye bir yazı geliyor. Başka sim kart takınca oluyor ama Bu numarayı tekrardan kullanmanın bir yolu var mıdır ?
  5. tolga0732

Yardım Mi Box S 4K Youtube vanced sorunu

Mi Box S 4K kullanıyorum ancak youtube reklamlarından bıktım. youtube vanced kurduğumda uyumsuzluk oluyor telefonda ki gibi stabil çalışmıyor. Düzgün çalışan bir sürümü var mıdır? Yapabilen oldu mu acaba ?
  6. tolga0732

Yardım redmi note 9pro diyalog sorunu

redmi note 9pro bilgisayar fastboot modda aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Cihaz açıkken resimde ki modda gözüküyor. Driverler kurdum değişen birşey olmadı. Sorun pc de mi telefonda mı anlaymadım varmı başına gelen yardım edebilecek ?
  7. tolga0732

Yardım xiaomitool v2 diyalog hatası

Daha önce uzun süreleri anında açtım bu program sayesinde ancak bu sefer 'procedure error occurred' diye bir hata veriyor. Farklı sürümlerini denedim işe yaramadı Şu şekilde bir süre bekledikten sonra hata veriyor; Ne yaptıysam sorunu çözemedim var mı yardım edebilecek ?
  8. tolga0732

Çözüldü MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status

Arkadaşlar kilit başvurusunda bulundum 1 hafta süre verdi ve şuan denediğimde. '' MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status'' hatayı alıyorum hesabım telefonda aktif başvuruyu bulunduğum hesapta aynı ne yapmam gerek bilen var mı ?
  9. tolga0732

Yardım imei repair işleminden sonra mi hesabı kapanmıyor.

Arkadaşlar note 8 pro cihazımda imeil işleminden sonra mi hesabımı kapatamıyorum. şifreyi girdikten sonra 'şifre kontrol ediliyor diyor' öyle kalıyor. internetten cihazlarımı kapattım şifremi değiştirdim ama telefondan kapatamıyorum varmı başına gelen yardım edebilcek?
  10. tolga0732

Soru redmi note 5 miui 12 yükleme

Arkadaşlar merhaba redmi note 5 cihazıma miui 12 yüklemek istiyorum. İnternetten baktıklarım redmi note 5 pro çıkıyor hep. 1 tane bulup yükledim ama dil sadece çin eu rom atabilecek var mı ?
  11. tolga0732

Sohbet Desen kilidi ve parmak izi çalışmıyor.

arkadaşlar mi 9 se imei işleminden sonra cihazın desen kili ve parmak izi çalışmıyor ama yüz tanıma çalışıyor. bunun sebebi nedir blen varsa yardımcı olabilir mi ?
  12. tolga0732

Yardım Telefonu ara modem olarak kullanma

Arkadaşlar eskiden Redmi note 5 telefonu Wi-Fi ye bağlıyken aynı anda İnternet paylaşımı yapabiliyordum. Yani ara modem olarak kullanabiliyordum. Şimdi yapamıyorum paylaşımı açtığım anda WiFi kapanıyor. Bilgisi olan var mı?
  13. tolga0732

Yardım Redmi note 5 Rom önerisi

Arkadaşlar redmi note 5 için rom öneri olan var mı kullanıp deneyen ? Ben biraz baktım bulamadım
  14. tolga0732

Soru Rom atılınca İmei Gider mi ?

Arkadaşlar imei kayıtlı ikinci el redmi note 5 aldım. bootloader kilidi açık kararlıdan eu betaya vs geçsem imei gider mi ? herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?
  15. tolga0732

Yardım Telefonu ara modem olarak kullanma

geç oldu ama Teşekkürler :)
Üst Alt