tolga063 kullanıcısının son içeriği

1. tolga063

Yardım cihaz logoda kalıyor resetliyor

tissot_images_V9.6.7.0.ODHMIFE_8.0
  2. tolga063

pcye göstermeyi başardım da bu seferde bole hata veriyor çok zararlı hata 0x8000ffff 1569279409 telefona yükleme yapabildim ama bu sefer de wifi parmak izini falan geçiyom reset atıyo cihaz
  3. tolga063

yokmu yardım edebilecek biri 7 ye düşürdüm gine olmadı suan win 10 çıkardım gine olmadı telefonun sürücülerini bi türlü gösteremiyorum
  4. tolga063

bi denim
  5. tolga063

eksik gözüküyor ustat ama normalde yükledim sürücüleri hatta imza zorlamasını bile kaldırdım bide gm5 beş var onu da bilerek test pointe soktum acaba onu görecekmi die onuda görmüyo bilinmeyen usb aygıtı çıkarıyor
  6. tolga063

edl modda pc ye bagladıgımda usb aygıtı tanımadı diyor 1568754937 kimsenin başına gelmemiş heralde
  7. tolga063

edl moduna bataryasız alıyorum zaten ustat suan açtım gine batarya boşaltsın die
  8. tolga063

nise bida format atım pc ye bari 10 yapım bakım okuta bilicemmi
  9. tolga063

onu denedim ustat
  10. tolga063

selamunaleykum xiaomi a1 benim sorunum cihaz logoda kalıyor resetliyor fasboot moduna giriyor ama resetledigi için bitiremiyor edl moduna alıyorum ama sürücüler hata veriyor 9008 görünmüyor o yüzden yükleme yapamıyorum pc win 8.1 64 bit yardımcı olucaklara şimdiden teşekkur ederim
Üst Alt