toksoz kullanıcısının son içeriği

1. toksoz

Yardım Mi Flash Unlock Cihazımı Görmüyor ?

Merhabalar mi flash uygulaması tüm driverlar herşey kurulu olmasına rağmen fastboot moduna aldığımda cihazı görmüyor.
  2. toksoz

Soru Mi 9T Pro imei Hk.

Merhaba arkadaşlar telefonuma imei attırdım ama iki hattım var nasıl ikinci hattı kullanabilirim imei attırmam mı gerek yoksa nasıl bir yol izlemeliyim.
  3. toksoz

Yardım Mi 9T Pro için Hindistan Rom Kurulumu Yardım ?

Merhaba arkadaşlar şu an cihazımda custom rom yüklü ama ben Güncelleme - MI 9T PRO/REDMİ K20 PRO MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.3.0 QFKINXM bu romu kurmak istiyorum orangefox format data yapıp flaşladığımda hata aldım xiaomitoolv2 ile kurduğumda eski rom yine kaldı yani bir sonuç alamadım bu...
  4. toksoz

Soru Mi 9T Pro Havoc Os Rom ?

Mi 9 T pro için havoc os rom var mı varsa linkini atarmısınız ? 1579975388 Nescafe656
  5. toksoz

Yardım Mi 9T Pro Pixel Experince ?

Arkadaşlar romu kendi sitesinden indirdim orangefox format data yaptım reboot recovery yaptım pixel room flashladim finish yazdı ama sanki hiç kurulmamış oeangefox da format data yapılmış gibi hiç birşey yüklenmemiş yardım eder misiniz ? 1579347416 Nescafe656
  6. toksoz

Yardım Miui Rom Yardım?

Arkadaşlar hayırlı günler mi 9t pro için google play arama ve mesajlaşma uygulamasını kullanmıyan orjinal room varmı telefon güncelleyiciden güncelleme alan custom rom olmuyacak ?
  7. toksoz

Yardım Önerebileceğiniz Browser (Tarayıcı)

Kullandığınız yada önerebileceğiniz internet tarayıcı var mı?
  8. toksoz

Soru Önerebileceğin Rom ?

Cihazım Mi 9T Pro google uygulamalarının olmadığı en güncel ve en iyi performans veren tavsiye edeceğiniz bir rom var mı?
  9. toksoz

Yardım Mi 9T Pro Bootloader kilidi yardım.

Merhaba arkadaşlar,Mi 9T Pro cihazımın bootloader başvurusunu 02/12/2019 - 23:49 tarihinde mi unlock programından yaptım ve 204 saat hatasını aldım bugün saat 23:49 da dolacak hangi yolları izlemeliyim ? - Daha önceden bir çok kez denememe rağmen sürekli hata veriyordu 02/12/2019 tarihinde...
  10. toksoz

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Hocam cihazım bootloader kilidi kapalı dediğiniz şekilde nasıl yapabilirim ?
  11. toksoz

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Mevcut Cihaz : Mi 9T Pro Global MIUI 10.3.3.0 Kararlı Hocam şöyle bir hata alıyorum : Güncelleme doğrulanamıyor. Rom is in beta testing, make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi accaunt.
Üst Alt