TNTB kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Redmi watch 3 active bildirimler siliniyor

Redmi watch 3 active saate bildirim gelince bir süre sonra (3-5 dakika) bildirimler kendiliğinden siliniyor.Normal mi ?
  2. T

Yardım Uygulama içi hikayeler çok hızlı

Uygulama içi hikayeler eklediğim videoda ki gibi çok hızlı geçiyor.Migros ve Turk telekom mobilde bu sorun mevcut.Sorunu çözebilirmiyiz ?
  3. T

Yardım Bazı programlar çok geç açılıyor

Migros,getir,n11,web tarayıcı,facebook gibi uygulamalara girerken sorun yok.Fakat hepsiburada,yemeksepetine girince internet hızı yerlerde oluyor.Bu nedenle çok geç ekrana geliyor. Hepsiburadayı başka telefonda denedim,hemen açılıyor.Yani hepsiburadanın sunucusundan değil.İnternet hızı ortalama...
  4. T

Yardım Güncelleme sonrası arka plan çalışması değişti

Son güncelleme sonrası örneğin arka planda banka uygulaması açık kalabiliyordu.Şimdi başka bir programdan buna geçtiğimde banka uygulamasından çıkış yapıyor.Veya web sitesi aynı şekil sayfayı yeniden yüklüyor. Miui 12.5.1
  5. T

Yardım Telefonun saati 5dk geride kalıyor

Telefonun saati 5dk geride.Özellikle bunu sabah uyandığımda görebiliyorum.Gunduz sorun yok.Yakin zamanda da böyle olmuştu.Telefonu kapat aç yapınca düzeliyor.Saat dilimini otomatik manuel yaptım düzelmedi.Telefonu kapa aç yapmadan düzeltmenin imkanı var mı?
  6. T

Yardım Bimcell Sim Kartında İşlem Yapılamıyor

Turkcell sim kartını takınca kişilerde sim karta kişi ekle/çıkar/varsayılan hesap vs yapılabiliyor.Fakat Bimcell kartı takınca sim kart ile hiçbir işlem yapılamıyor.Ne sim kartına kişiler eklenebiliyor nede varsayılan hesap yapılabiliyor. Arama/mesajda sorun yok.
  7. T

Yardım Durum çubuğunda ikon sorunu

Durum çubuğunda bulunan şarj ikonu,pil göstergesi,alarm gibi simgeler en solda/sağda.Bazı ikonlar bu yüzden eksik görünüyor.Bunun ayarı var mı ? İkili resim benim cihaz.Diğeride bir başka note 8.
  8. T

Soru RN8 25w şarj adaptörü ile hızlı şarj olmuyor

Samsung EP-TA 800 25w şarj aleti var.Rn8 hızlı şarj olmuyor,normal şarj oluyor.Fakat mi8 lite hızlı şarj oluyor.Bunun sebebi nedir ? Mi8 lite ve RN8 her ikisinde 18w Qc3 destekli.
  9. T

Sohbet Xiaomi kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Maksimum 50 liralık kulaklık bakıyorum.Aşağıdakilerden hangisini seçmeliyim ? Bass-tizleri iyi olan başka marka modelde olur... Xiaomi Piston Fresh Edition-30 tl Xiaomi 1more Piston Fit -50 tl Xiaomi Basic Mikrofonlu-35 tl
  10. T

Uygulama Redmi Note 8 Arama Tuş Takımı/Rehber Miui yapma yöntemi

Rehber ve arama ekranı miui oluyor.Fakat arama yaparken ve çağrı gelirken google arama ekranı oluyor.Rehberde istediğiniz değişiklikleri yapabiliyorsunuz. Apkyi yükledikten sonra telefonu kapatıp açmanız gerekmekte. https://dosya.co/tqv9npax0my6/Contacts.apk.html isterseniz googleye miui...
  11. T

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

11.0.5.0 kurdum.Ayarlar>ses&titreşim>alarm zil tonu>varsayılan alarm zil sesi>Tüm zil sesleri seçilemiyor.Sizde de aynı mı ? Şarj şuan %92 de, 32 saat 16 dk.kaldı yazıyor.Pil tasarruf modunu aktif edince 49 saat 39 dk. kaldı yazıyor.Pil tasarruf modu nerdeyse %50 süreyi arttırıyor.Aslında...
  12. T

Tema Miui11 MilanPro Yazı Tipi

İçe aktardan seçince herhengi bir tepki vermiyor.Global rom kullanıyorum 3.parti uyarısıda vermiyor.Sistem yazı tipinde de görükmüyor :) telefon:mi 8 lite
  13. T

Yardım Telefon bluetooth hoparlörden ses vermiyor

Telefonun bluetoothunu açıp bluetooth hoparlöre bağlıyorum.Fakat müzik, Youtube açtığımda ses telefondan geliyor.Normalde bl Hoparlörden gelmesi gerekiyor.Normalde de bu şekilde çalışıyordu. Arama yaptığımda ses bl hoparlörden geliyor Müzik açtığımda ses telefondan geliyor Bl hoparlöre başka...
Üst Alt