Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum sadece band 20 den sinyal alıyor. Band 20 nin olmadıgı yerlerde telefon sadece 2g olarak çekiyor 3g ve 4g kullanamıyorum. 4g olsa bile testlerde 8mb falan çıkıyor. global orjinal imei kayıtlı. (Hepsiburada)
iyi günler ben telefonu hepsiburada dan almıştım şebeke sorunu oluyor çoğu yerde telefon çekmiyor arama yapılmıyor. Bazı bölgelerde hiç bir sıkıntı yok telefon sinyal arıyor ama bulamıyor gibi. Qnc dosyası ile alakalı olabilir mi qnc yüklesem orjinal imeı gider mi? bootloader kilidi açık
Şebeke sorunu yaşıyorum.Hattım çekmesi gereken yerlerde çekmiyor arama yapılmıyor. Hattım full çekince hiç bir sıkıntı yok ama hattımın çekim çizgisi 1 diş düşünce internete girilmiyor arama yapılmıyor.
cihazım global rom ve
teşekkür ederim. telefonumun çoğu yerde çekmemesinin sorunu bu mu ? bütün hatları denedim aynı sonuç. Global sürüm ama üretildiği yer çin.
Red mi note 7 kullanıyorum. Hepsiburada dan iki gün önce aldım global rom. Evden dışarı çıktığımda şebeke sorunu yaşıyorum internetin olması gerektiği yerlerde internet çekmiyor. Sağ üst köşede hat çekiyor gösteriyor ama internete bağlanamıyorum. Evdeyken hiç bir sorun yok.