Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui 12 güncellemesi ile beraber bir sorun oluştu. Günde 3-4 kez karşılaşıyorum. Hiç zamanı ve uygulaması belirli değil.
Sorun şu şekilde: Herhangi bir uygulamadan geri hareketi ile çıkmaya çalışırken telefon yeniden başlatıyor. Tam ekran modunda kaydırma hareketi ile kullanıyorum.
Telefon...
Bence çok iyi bir süre almışsınız. Bende 3.5-4 saat ekran süresi ni zor alıyorum. Güncellemeler sonrası sıfırlama yapamadım telefonu ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Banka uygulamaları olunca üşeniyor insan. Sıfırlama yapıp deneyelim tekrar.
10.2.13 sürümünde bende 6.30-7 saat ekran süresi alıyordum ama oyun oynamam.
10.2.28 güncellemesi geldi çok kötü oldu 4.30-5 saat ancak alıyorum. Full wifi se 6 saat gördüm dün.
Rom root Vs yok global
Maşallah hızlısınız hocam. Bu ilk mesajdaki link direk indiriyor mağaza sayfasına ulaştırmıyor. Arama kısmına da yazınca çıkmadı herhalde biraz zaman geçmesi gerek
NOT: Theme editor ile yükledim şimdilik güzel gözüküyor. :)
KVK garantili mi 9 şu anda satışta yok galiba dimi?
Telefonu almak üzereyim ama şu anda migros Ritzy garantisi ve Evofone garantisi görüyorum.
Hangisi tercih edilebilir?