tlserkan kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Sürekli Yeniden Başlatma Problemi

Miui 12 güncellemesi ile beraber bir sorun oluştu. Günde 3-4 kez karşılaşıyorum. Hiç zamanı ve uygulaması belirli değil. Sorun şu şekilde: Herhangi bir uygulamadan geri hareketi ile çıkmaya çalışırken telefon yeniden başlatıyor. Tam ekran modunda kaydırma hareketi ile kullanıyorum. Telefon...
  2. T

Yardım Güncelleme ile mi9 pil problemi

Bence çok iyi bir süre almışsınız. Bende 3.5-4 saat ekran süresi ni zor alıyorum. Güncellemeler sonrası sıfırlama yapamadım telefonu ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Banka uygulamaları olunca üşeniyor insan. Sıfırlama yapıp deneyelim tekrar.
  3. T

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun happy~~
  4. T

Çözüldü Şarjım çabuk bitiyor sanki.

10.2.13 sürümünde bende 6.30-7 saat ekran süresi alıyordum ama oyun oynamam. 10.2.28 güncellemesi geldi çok kötü oldu 4.30-5 saat ancak alıyorum. Full wifi se 6 saat gördüm dün. Rom root Vs yok global
  5. T

Tema Blue Ring (Tema Markette Yayında) Ottoman

Elinize sağlık hocam WhatsApp içi renkler bile değişti hatta görüldü simgesi bile değişti güzel ve görünüm oldu, teşekkürler.
  6. T

Tema Bayram Teması (Tema Markette)

Maşallah hızlısınız hocam. Bu ilk mesajdaki link direk indiriyor mağaza sayfasına ulaştırmıyor. Arama kısmına da yazınca çıkmadı herhalde biraz zaman geçmesi gerek NOT: Theme editor ile yükledim şimdilik güzel gözüküyor. :)
  7. T

En yakın zamanda markete yükleyin hocam çok sade bir tema olmuş, uzun zamandır bulamadım böyle bir tema :)
  8. T

Güzel tema olmuş :) Paylaşımı var mıdır?
  9. T

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

KVK garantili mi 9 şu anda satışta yok galiba dimi? Telefonu almak üzereyim ama şu anda migros Ritzy garantisi ve Evofone garantisi görüyorum. Hangisi tercih edilebilir?
Üst Alt