tl-dgd kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım LTE Ayarını Açma

Türkçe dil seçiliyken volte ayarı artık çıkmıyor sanırım. dili ingilizceye çevirip gerekli yerden volteyi açabilir veya kapatabilirsiniz sonra dili türkçeye çevirirseniz en son işlem nasılsa o şekilde kullanırsınız.
  2. T

Redmi Note 3 Pro full kasa değişimi sounsalı

xxSpecter eğer mümkünse almış olduğun ürünlerin linklerini ekler misin ? kasa ve ekran değişimi yapmam gerekiyor benimde. teşekkürler.
  3. T

Rom Redmi Note3 Pro rom

yeni güncellemeyi kullanan arkadaşlar varsa performans ve batarya hakkında yorumlarınız nelerdir ?
  4. T

Mi Band2 Telefondan Uzaklaştığında Titreme

forumda paylaşılan v3.0.1 ingilizce uygulamasında anti-loss alarm seçeneği mevcut.
  5. T

Uygulama Mi Fit 4.0.0 Arayanı Gösteren Sürüm

tam aradığım uygulama. gördüğüm tek sorun uygulama içinden kilit ekranı ayarlarına girmek istediğimde uygulamanın hata vermesi. ama kilit ekranı bileklikle açılabiliyor sadece ayar kısmında hata var. teşekkürler
  6. T

Yardım [Redmi Note 3 SD] MIUI 8 V8.5.1.0 Global Kararlı ROM

askıya alındı ama resmi forumda kullananlar var yine de. buradaki kullanıcı yorumlarını merak ettiğimden bilgi almak istedim.
  7. T

Yardım [Redmi Note 3 SD] MIUI 8 V8.5.1.0 Global Kararlı ROM

hocam yeni güncellemeden memnun musunuz? batarya performansında değişiklik var mı? teşekkürler.
  8. T

Yardım Redmi note 4 4.5g uyumsuzluk sorunu Hk.

iki ihtimal aklıma geliyor. 1-malum yollarla imei kullanıyorsanız muhtemelen 4.5g desteklemeyen bir imei olabilir. 2-pasaport kayıtlı imei kullanıyorsanız operatörünüz telefonunuzu 4.5g destekli ürünler listesine almamıştır. saygılar.
  9. T

Edge+Os Tema [Mtz]

Gözden kaçmış hocam. Teşekkürler tema için.
  10. T

Edge+Os Tema [Mtz]

Hocam temanın ayarlar kısmına nereden girebiliriz.
  11. T

Rom [PORT][GM MT6589][MULTI MIUI STABIL V7.2.1.0.KHDCNDA ][4-16 GB]

Hangi ios bildirim çubuğu fixini indirmeliyiz?
  12. T

arkadaşlar bluetooth bağlantısı yapamıyorum. sizde kontrol eder misiniz sorun benim cihazda mı ?
  13. T

Maalesef youtubedeki videolarda da ses ile video arasında senkronizasyon farkı var. Ses 1-2 sn geç geliyor.
  14. T

Göze batmayan iki sıkıntı var gördüğüm. 1. Durum çubuğunda miu tweak ile düzenlemeleri yaptıktan sonra bildirim simgeleri ile saat pil göstergesi vs. aynı hizada değiller. 2. Facebook twitter gibi uygulamalarda videoların son 2 saniyesinde ses gelmiyor. Genel olarak gayet stabil bir rom...
Üst Alt