Tkr42 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi 13 t pro 3 haneli numara arama yapmıyor

Arkadaşlar yardım için hâlâ bi yanıt alamadım bilen ve uzman bir abiden cevap bekliyorum teşekkürler
  2. T

Yardım Mi 13 t pro 3 haneli numara arama yapmıyor

Arkadaşlar merhaba benlm sıkıntım mi 13t pro kullanıcısıyım direnç kaydı yapıldı. Üzerinde tr rom yüklü fakat 3 haneli numaraları aramıyor. (153,182,vb ) Fakat normal hat numaraları arıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  3. T

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Bizde aile boyu Xiaomi takılıyoruz. Mi band 3 Redmi note 9 Redmi note 9 pro Redmi note 8 Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. T

Yardım Bl olmadan IMEI repair

Maalesef atamazsın beklemen lazım Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. T

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QFKMIXM İndirme Bağlantısı

Teşekkür ederim hocam eyvallah Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. T

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QFKMIXM İndirme Bağlantısı

Hocam benimde magisk yüklü olduğu halde her yeni rom da twrp siliniyor. 11.0.6 yüklerken de twrp silindi 12.0.1 yükleyeceğim zaman da twrp silinmişti. Twrp silinmemesi için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. T

https://bigota.d.miui.com/V12.....0.QFKMIXM_3909d01bab_10.0.zip Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Bootloder kilidiniz açıksa forum daki mıuı 12.0.1 telefona indirip telefon a kurabilirsiniz Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Ama mıuı 12 yi beğendim ios benzeri olsada akıcı animasyon çok hoş tavsiye ederim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. T

Betadan daha iyi olduğunu söyleyebilirim fakat şarj pek iç açıcı değil sabah 7 de %100 doldurdum İnternet ful açık ve akşam işten gelip yarım saat video izledim şuan %30 gündüz sadece birkaç defa İnternete girdim o kadar Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. T

Eyvallah üstat Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Tamam teşekkür ederim hocam Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Hard reseti nasıl yapacağız Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. T

Bende akşam yükledim şimdilik güzel ios benzeri Bi sürüm olmuş şarjı sabah doldurdum bakalım kaç saat gidecek... Bilgilendireceğim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. T

Rom Mi 9T Pro / K20 Pro ZenX-OS 1.7 (Official) (Android 10) 28.07.2020

Hocam elinize sağlık teşekkür ederim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt