Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hayırlı pazarlar mi 9t pro cihazım 11.0.4.güncellemesinden sonra şarj 1 günü zor çıkarır oldu. 11.0.6 yükledim twrp ile acaba düzelir mi diye yine şekilde şarj süresinde bir değişme olmadı. Pil performansı normal istatistikleri dosyada paylaştım. Acaba bu konuda sıkıntısı olup çare...
Arkadaşlar rica etsem mi 9t pro telefon imei repair li türk telekom kullanıyor dum fakat hattımı türkcell e taşıdım hattım açıldı ama telefon a takınca hat etkinleştirelemedi yardımcı olun rica etsem
Arkadaşlar mi 9t pro telefonuma mıuı 12 beta yükleyeceğim fakat ses açma+power tuşuna basarak yaptığımda twrp ekranı gelmiyor üç tane menü geliyor. İlki reboot ikinci vipe data üçüncü connect miasıstan menüleri geliyor neden twrp ye geçemiyorum bilgisi olan var mı? Telefon da Magisk yüklü...
Arkadaşlar mi 9t pro aldım mıuı 11.0.1 global rom yüklü fakat çekilen fotoğraflar ön izleme olmuyor. Solda bulanık gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Israrla xiaomi diyorum.. İki yıldan beri mi 6 yı kullanıyorum maşallah daha tık yok... Bundan sonra ki telefonum mi 9t veya mi 9
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skorpi hocam benim klavye iyi nasıl düzeltirim son güncelleme den sonra harfler ve rakamlar kayboldu ayarlara baktım olmuyor. Tambu ya alışamadım
Benim son güncellemeden sonra swiftkey klavye rakamlar ve harfler kayboldu bende tambu yu indirdim şuan onu kullanıyorum. Android pie güncelleme sinden sonra artık tambuyu kullanıyor um şimdilik güzel
Arkadaşın dediği gibi eğer xiaomi seni sarmadı ise one plus serisini (5,5T,6,6PRO,7,7PRO)benim yeğen de var çok güzel cihaz.. Ben xiaomi kullanmasa idim one plus alırdım
Xiaomi den şaşma 2 yıldır mi 6 kullanıyorum maşallah canavar gibi... Sen mi grubuna bak bence (mi 8, mi 9,mi mix vb.) nasib olursa benim sonraki cihaz mi 9 veya mi9t almak
Bende mi 6 kullanıyorum ama mi 9 veya one plus 7 pro kafamdaki cihazlar... inşêAllâh imkan dahilinde alacam