Tkr42 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi 9t pro şarj problemi

Arkadaşlar hayırlı pazarlar mi 9t pro cihazım 11.0.4.güncellemesinden sonra şarj 1 günü zor çıkarır oldu. 11.0.6 yükledim twrp ile acaba düzelir mi diye yine şekilde şarj süresinde bir değişme olmadı. Pil performansı normal istatistikleri dosyada paylaştım. Acaba bu konuda sıkıntısı olup çare...
  2. T

Yardım Mi 9t pro Hat Etkinleştirelememe Sorunu

Arkadaşlar rica etsem mi 9t pro telefon imei repair li türk telekom kullanıyor dum fakat hattımı türkcell e taşıdım hattım açıldı ama telefon a takınca hat etkinleştirelemedi yardımcı olun rica etsem
  3. T

Yardım Mi 9T pro TWRP SORUNU

Arkadaşlar mi 9t pro telefonuma mıuı 12 beta yükleyeceğim fakat ses açma+power tuşuna basarak yaptığımda twrp ekranı gelmiyor üç tane menü geliyor. İlki reboot ikinci vipe data üçüncü connect miasıstan menüleri geliyor neden twrp ye geçemiyorum bilgisi olan var mı? Telefon da Magisk yüklü...
  4. T

Yardım Mi 9t pro çekilen fotoğraflar ön izleme

Arkadaşlar mi 9t pro aldım mıuı 11.0.1 global rom yüklü fakat çekilen fotoğraflar ön izleme olmuyor. Solda bulanık gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  5. T

Sohbet Mi 9t pro çekilen fotoğraflar

Mi 9t pro çekilen fotoğraflar ön izleme olmuyor sebebini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. T

Sohbet Xaomi redmi k20 pro mu Samsung s9 plusmu?

Israrla xiaomi diyorum.. İki yıldan beri mi 6 yı kullanıyorum maşallah daha tık yok... Bundan sonra ki telefonum mi 9t veya mi 9 MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. T

Sohbet SwiftKey Klavye'ye kişileştirilmiş tema yapma

Tamam hocam bende öyle yaptım oldu MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Skorpi hocam benim klavye iyi nasıl düzeltirim son güncelleme den sonra harfler ve rakamlar kayboldu ayarlara baktım olmuyor. Tambu ya alışamadım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Benim son güncellemeden sonra swiftkey klavye rakamlar ve harfler kayboldu bende tambu yu indirdim şuan onu kullanıyorum. Android pie güncelleme sinden sonra artık tambuyu kullanıyor um şimdilik güzel MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. T

Sohbet Yeni Cihaz Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Arkadaşın dediği gibi eğer xiaomi seni sarmadı ise one plus serisini (5,5T,6,6PRO,7,7PRO)benim yeğen de var çok güzel cihaz.. Ben xiaomi kullanmasa idim one plus alırdım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. T

Sohbet Yeni Cihaz Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Xiaomi den şaşma 2 yıldır mi 6 kullanıyorum maşallah canavar gibi... Sen mi grubuna bak bence (mi 8, mi 9,mi mix vb.) nasib olursa benim sonraki cihaz mi 9 veya mi9t almak MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Sohbet Sohbet köşesi

Bütün xiaomi hastalarına hayırlı sabahlar Konya'dan MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Sohbet Şuan hangi cihazı kullanıyoruz ve imkanımız olsa hangi cihazı kullanırdık

Bende mi 6 kullanıyorum ama mi 9 veya one plus 7 pro kafamdaki cihazlar... inşêAllâh imkan dahilinde alacam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. T

Sohbet Sohbet köşesi

Bende (Konya) Beyşehir den hayırlı sabahlar diliyorum forumda ki arkadaşlara[emoji112][emoji112] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. T

Sohbet Sohbet köşesi

Tamam teşekkür ederim hayırlı geceler araştırma yapayım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt