tkilic kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Poco X3 NFC Wifi 5ghz Sorunu

İade ettim
  2. T

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

iade ettim poco aldım aman diyim poco da wifi bitik onuda götürdüm geri verdim en iyisi bilediğim şey mi 9 t aldım hiç bir sıkıntım kalmadı şükür kavuşturana
  3. T

Yardım Poco X3 NFC Wifi 5ghz Sorunu

Bendede var bu sorun hatta bende hiç biri çekmiyor bağlanıyor internet yok modeme yakın olunca sorun yok enteresan tarafı bu son 1 günde oldu
  4. T

Rehber Poco X3 NFC Orange fox Recovery ve Miui Launcher Kurulum

Valla poco yeni aldım için rahatladı mi 10 dan daha hızlı bu telefon çok enteresan uygulama çekmecesi işini sevmemiştim Onu da bl kilidi açıp eu rom atıp bu şekilde düzeltirim o zaman
  5. T

Rehber Poco X3 NFC Orange fox Recovery ve Miui Launcher Kurulum

Bu eu rom için de mümkün mü
  6. T

Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU V11.0.8.0.QFNMIXM Stabil Rom (Video)

açık bir sürü rom denedim hep aynı hata. mi 9t nin full çektiği yerlerde video açamıyorum bu cihazla bağlantı sorunu yaşıyor lite modellerinde sorun var sanırım mi 8 lite da aynı idi almakta hata ettim poco x3 yada mi 9 t alayım en iyisi bununla uğraşılmaz bu adam olmaz band problemi yaşıyor...
  7. T

bu modemi telefona uydurmak gibi bir çözüm aynı yerde mi 9t çatır çatır çalışırken bunun çalışmaması enteresan bu şekilde bir durum varken modeme ayar çekmek mantıksız aynı zamanda telefonun çekim problemi var ve nfc kafasına göre takılıyor.
  8. T

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Ben bu telefon da çekim sorunu ve wifi sorunu yaşıyorum aynı zamanda nfc sorunu sizde bu problemler var mı? Arkadaşlar
  9. T

Ben bu telefon da çekim sorunu ve wifi sorunu yaşıyorum
  10. T

Bende eu rom var ben yükledim. İki arama iki rehber var
  11. T

Yok bu Google rehber ve Google arama varya aynı zamanda telefon ile gelen arama ve rehber var Google u kullanıyorum da kendi arama ve rehberini kaldırmak mümkün mu yani bu şekilde iki tane arama yapma iki tane de rehber uygulamasını var
  12. T

Bu Google in arama ve rehber uygulamasını kullanıyor um mevcut olanlar kalkıyor mu?
  13. T

Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU v12.0.2.0 İndirme Bağlantısı(MIUI12) Sorunsuz

valla ben alınca direk eu kuruyorum 3 defada garantiye gönderdim mi 8 mi 6 mi 5 üçündede yeni cihaz aldım şimdi m 10 lite gene eu rom
Üst Alt