Tkalkan1979 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Volte devee dışı kaldı.

Son güncelleme sonrası volte devre dışı kaldı. Ayarlardan açık ama devreye girmiyor. Vowifi devreye giriyor ama volte girmiyor. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. T

Yardım İnternet hız ve ping sorunu

Cihazımda 11.0.3.0 (qjweuxm) rom yüklü. İnternet hız testi yaptigimda ping sürem 96 ms. İnternet hızım 20-30 mbps arası değişiyor. Malatya merkezde daha iyi olması geriyor sanırım. Cihazla mı alakalı acaba Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. T

Yardım Reklam engelleme

Mi rom 11.0.3 kurdum. Sanırım reklam engelleme var conncet play uygulamasını açmaya çalışınca hata veriyor reklam engelleyici var diye. Bunu kapatmanın bir yolu var mı acaba? MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. T

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Pilde çok değişen bir şey yok. Ama hız ve stabilligi efsane olmuş. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. T

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Ben 3.2.3 le yaptım güncellemeyi MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. T

Ben 3.2.3 döndüm aynı sorundan dolayı. Burada konu olarak açılmıştı twrp otomatik yükleme diye. Oradan yükledim sorun kalmadı. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. T

Sürekli mi9 linki geliyor. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bence de Gayet iyi batarya performansı MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mi Globe mu? Olmayan romu nasıl kursun MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. T

Bu güneş tutulmasını nasıl yüklediniz bende görünmüyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. T

Dosyayı indirip twrp üzerinden kurulum yapılacak. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Bende olmuyor. Herşey normal görünüyor. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

İlav bir şey söyleyeyim, yüz tanıma kilit açılma süresi kısalmış sanki. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. T

Twrp kötü olmuş tekrar yüklemek gerekecek. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. T

Yeni özellik olarak ortam ekranı renkli olmuş. Başka bir şey göremedim. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt