titanyus kullanıcısının son içeriği

1. titanyus

Mi 13 vs K60 Pro

Evet teşekkürler hocam , şuan s23 ultradayım, resmi note 12 pro plus bile kullandım 3 ay, k60 pro en son s23 plus bakalım bunda kaç ay duracağım:-) yalnız k60 pro alanlar kafaları rahat olsun , samsung un arayüzü ile miui arayüzü deneyimlemiş biri olarak miui daha seri daha takır takır :) s23...
  2. titanyus

Yardım Redmi K60 Pro Güncelleme / TWRP

Sağol kardeşim valla ne bileyim ben global romu var sanıyordum genelde hep stock kullanırım ilk defa eu kullanıyorum. O yüzden morelim bozuldu aldıktan sonra belki ilerde cikarmi globali zor gibi. Sen iyi diyorsan 2 sene işimi idare etsinde sonra bakarız artık daha direnç attirmadim 1 sene...
  3. titanyus

Sağol kardeşim peki sen 2k ekrandami kullanıyorsun cihazı. Ben son sürümde henüz bir sorun yaşamadım. Sanırım sen root da yükledin. Adaway bende yok birde ram kısmında yazan 5gb boş rammi kullanilan rammi ekran görüntüsü gönderiyorum
  4. titanyus

Çok daha iyi derken hocam ben son sürümü yukledim bir sorun olmadı bug vs sende varmı. Birde bu eu rom çin orjinal romundan kamera olarak kötümüdür sence yoksa aynımı. Çin romuda yükledim anca tr dil yapamadım geri rüya döndüm. Birde ekran 2k diye aldık ama Samsung a54 ile kiyasladim 2k...
  5. titanyus

MIUI 14 Redmi Not 12 Pro/Pro Plus 5G Endonezya MIUI V14.0.3.0.SMOIDXM Android 12 Güncelleme Bağlantıları

Birde Kore romu var, denemedim henüz onuda yükleyip deneyeceğim
  6. titanyus

MIUI 14 Redmi Not 12 Pro/Pro Plus 5G Endonezya MIUI V14.0.3.0.SMOIDXM Android 12 Güncelleme Bağlantıları

Taiwan romu denediniz mi Endonezya dan daha stabil ayrıca Google SMS filanda yok çok akıcı bir rom
  7. titanyus

Yardım Redmi Note 12 Pro 22101316C Model şebeke sorunu

Benimkide g ile bitiyor ancak c e yazısı yok arkada 4.5 g çekiyor wodofonda bir sorun yaşamadım, band 900 kullanıyor
  8. titanyus

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (22101316G) global 14.0.3 sürümünde güncelleme alır mı ?

Çok teşekkürler kardeşim dft pro ilemi 1683517420 Teşekkürler
  9. titanyus

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (22101316G) global 14.0.3 sürümünde güncelleme alır mı ?

Hocam peki güncelleme yapıp tekrar IMEI attirsak olmuyormu ben IMEI attirmadim henüz 8 ay sonra atarız dedim. Taiwan romu yükledim MIUI arama ve mesaj olduğu için bu Roma'da IMEI atılır herhalde degilmi
  10. titanyus

Yardım Mi 11 Lite IMEI sonrası kamera sorunu

Teşekkürler hocam sağolasın
  11. titanyus

Anladım hocam çok teşekkürler. Evet 12.5.3 modemini kullanıyorum . Peki senden bir fikir daha alabilirmim miui 13 12 ye göre nasıl şarjı dahaki az gidiyor onerirmisin gecsemmi
  12. titanyus

Hocam birşey soracağım bu modem dosyası kamera çekimini etkiliyor mu aksam çekimi ev içinde filan çok kötü çekiyor puslu gibi yakınlaştırms yapınca, gündüz dışarda sorun yok ama akşamları kötü , Endonezya 12.5.3 kullanıyorum acaba 13.e yukseltsem duzelirim 13 modem dosyası ile yoksa çekimin...
Üst Alt