Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazımda 12.0.4 yazılımı var ve bir çok sorunu var. Başka da güncelleme gelmedi. Global yazılım mevcut. Yeni bir yazılım gelecek mi? Cihaz çok canımı sıkıyor Tr cihazı olduğu için müdahale edemiyorum.
Arkadaşlar selam. 30.12.2020 tarihin de Evofone'den 8/256 f2 pro aldım 5799 tl ye. Öncelikle fiyatı nasıl. Bazı sorunları var 12.0.4 güncelledi direk kendisini.
1. Ahize sesi bazen çok yüksek geliyor bazen çok az
2. Güncelleme ayarlarına girdiğim zaman hata bildir diyor.
3. Youtube durduruldu...
Merhabalar mi band 5 cihazımı bundan önce Samsung cihazına bağlı kullanırken herhangi bir sorun yoktu ancak 20 Ekim güncellemesinden sonra poco cihazım ile eşleştirme yaptım 1 saat sonra kopuyor. Çözümü bilen varsa bir yardımcı olur mu ?
Mi band 5 son yazılım ile Türkçe oldu ama sarji daha az gidiyor ortalama 1 hafta Türkçe karakter desteği yok emoloji soru işareti veriyor bilgisi olan var mi ?
Sadece merakımdan sordum MIUI 12 ilk listede bulunan mi9t bugün 1 temmuz henüz almamış iken listede 2. Parti de olan mi 9 ve mi 10 güncellemeyi nasıl alıyor. Global sürüm kullanmak suç mu ?