Titanic kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Poco f2 pro

Cihazımda 12.0.4 yazılımı var ve bir çok sorunu var. Başka da güncelleme gelmedi. Global yazılım mevcut. Yeni bir yazılım gelecek mi? Cihaz çok canımı sıkıyor Tr cihazı olduğu için müdahale edemiyorum.
  2. T

Anket Hangi launcher daha iyi?

Arkadaşlar sizce en iyisi hangisi
  3. T

Soru F2 Pro Tr garantili

Arkadaşlar selam. 30.12.2020 tarihin de Evofone'den 8/256 f2 pro aldım 5799 tl ye. Öncelikle fiyatı nasıl. Bazı sorunları var 12.0.4 güncelledi direk kendisini. 1. Ahize sesi bazen çok yüksek geliyor bazen çok az 2. Güncelleme ayarlarına girdiğim zaman hata bildir diyor. 3. Youtube durduruldu...
  4. T

Yardım Mi band 5 kopma sorunu

Merhabalar mi band 5 cihazımı bundan önce Samsung cihazına bağlı kullanırken herhangi bir sorun yoktu ancak 20 Ekim güncellemesinden sonra poco cihazım ile eşleştirme yaptım 1 saat sonra kopuyor. Çözümü bilen varsa bir yardımcı olur mu ?
  5. T

Yardım Poco f2 pro imei

Poco f2 pro almayı düşünüyorum ıraktan başka cihazın imeini artırabilir miyim ?
  6. T

Yardım Kayıtsız mi cihazı

Kayıtsız mi almak istiyorum imei atıldığında ilerde kapanma durumu olur mu? Cihazı sağlıklı kullanabilir miyim
  7. T

Yardım Samsung telefonlara emui arayüzü kurulur mu ?

Samsung telefonlara emui arayüzü kurulur mu ? One ui arayüzü sıkıcı ve sorunlu
  8. T

Soru Mi band 5 Türkçe sorunları

Mi band 5 son yazılım ile Türkçe oldu ama sarji daha az gidiyor ortalama 1 hafta Türkçe karakter desteği yok emoloji soru işareti veriyor bilgisi olan var mi ?
  9. T

Çözüldü Mi band 5 artık Türkçe

yeni yazılım ile Türkçe oldu. Bu kadar hızlı olduğu için teşekkür ederim mi ye
  10. T

Soru Mi band 5 Türkçe

resmi yollar ile ne zaman Türkçe gelir?
  11. T

Karşılaştırma S10 lite ile mi 9 özellik olarak aynı cihazlar mi ?

Samsung s10 lite 8gb ile mi 9 ayni cihazlar mi ozellik olarak
  12. T

Soru Bugün mi band 5 aldım Turkiye garantili ama Türkçe yok

Bugun mi band 5 aldım. Türkiye garantili sadece ekran resminde olan diller var. Türkçe ne zaman gelir bilgisi olan var mi ? Hayırlı cumalar
  13. T

Satış mi 9t 64 yurt içi

elimde 20 ay daha garantili çiziksiz mavi mi9t var satmam lazım kaça verebilirim. Türkiye garantili full aparat teşekkürler
  14. T

Mi9t güncelleme geldi

Extra! Extra! MIUI 12 full release for these devices are now starting to kick in! #MIUI12 #YoursAlone #LifelikeSystem
  15. T

MIUI 12 Mi9t

Sadece merakımdan sordum MIUI 12 ilk listede bulunan mi9t bugün 1 temmuz henüz almamış iken listede 2. Parti de olan mi 9 ve mi 10 güncellemeyi nasıl alıyor. Global sürüm kullanmak suç mu ?
Üst Alt