tıslayankedi kullanıcısının son içeriği

1. tıslayankedi

Rom POCO X3 NFC | MiuiS +Power-V2 ROM by Suleyman_329 | A12

POCO X3 NFC | MiuiS +Power-V2 ROM by Suleyman_329 Merhabalar, sizlere bu gönderide Süleyman arkadaşımızın 29/10/2023 tarihinde hazırladığı son derlemeleriyle güncellediği romunu paylaşmak istedim. MİUİS+POWER -V2 14.0.3 !! Rom kurulum işleminin sorumluluğu tamamıyla şahsınıza aittir...
  2. tıslayankedi

Rom POCO X3 NFC | Realme UI 4.0 Port | by LedoMerto ROM

POCO X3 NFC | Realme UI 4.0 Port | by LedoMerto ROM LedoMertoROM ekibi tarafından Realme GT Neo 3T Cihazından portlanmış Realme UI4.0 romudur. Eklenenler • Her romda üç kamera bulunur • Volte&vowifi(wificall) sorununu düzeltildi. • Çağrı kaydını eklendi. • Animasyon ölçeği 0,1x vs eklendi. •...
  3. tıslayankedi

Rom POCO X3 NFC | MIUI TÜRKİYE ROM by LedoMerto | A13

MIUI TÜRKİYE ROM by LedoMerto Merhaba MIUI Türkiye Ailesi. Bugün Türk bir üniversite hocası olan Ledo hocamızın Cumhuriyetimiz' in 100.Yılına özel olarak hazırladığı MIUI Türkiye LedoMerto ROM' unu sizlerle paylaşmak istedim. Aradan bu kadar gün geçtikten sonra paylaşmamın sebebi ise; tester...
  4. tıslayankedi

Rom Evolution X ROM [04.11.23]

Evolution X ROM [04.11.23] Selam MiuiTürkiye Ailesi ve XIAOMI 13 kullanıcıları :) Bir süredir bende Xiaomi 13 cihaz kullanmaya başladım ve forumda rom paylaşımının az olduğunu gördüm. Bu nedenle bulduğum / yorumları pek kötü olmayan / geçmişte farklı cihazlarımda kullandığım üreticilere ait...
  5. tıslayankedi

Rom POCO X3 NFC HyperMint 1.0.6 By xRadens | Android 14 ROM

POCO X3 NFC HyperMint 1.0.6 By xRadens | Android 14 ROM Selamlar, POCO X3 NFC(Surya) modeli için dikkatimi çekmiş ve birkaç gündür bir çok kişinin denediği HyperOS port romunu sizlerle paylaşmak istedim :) NOTLAR HyperOS...
  6. tıslayankedi

Mod HyperOS Uygulamaları

XIAOMI HYPEROS UYGULAMALARI Uzunca bir aradan sonra bu post ile artık paylaşımlarıma başlamak istedim. Öncelikle herkese selamlar :) Aşağıdaki linkte HyperOS update' i almış olan sistem uygulamalarının apk dosyaları mevcuttur. Kurulum için cihazınızın a13 ve üzeri olması gerekmektedir...
  7. tıslayankedi

Sohbet Android' e veda

Merhaba sevgili MiuiTürkiye ailesi. Beni Poco X3 NFC' ye ait LedoMerto ROM paylaşımlarımdan tanımaktasınız. Uzun süredir forumda paylaşımlarımı sonlandırmıştım zaten. Akabinde ise X3 pro ve sonrasında MI 10 T Pro cihazlarına geçiş yaptım ancak telegram üzerinden ücretli sürüm paylaşımlarımız...
  8. tıslayankedi

Alış MI 10 T PRO arıyorum.

Merhabalar, Fiyatı şişirilmemiş şekilde bir Mi 10 T pro arayışındayım. İsterseniz 16 ay Xiaomi Türkiye Garantili X3 pro ile takas (Farklı fast ile direkt hesaba gönderebilirim. Yada sahibinden ParamGüvende özelliği ile alışveriş yaparız.) isterseniz de cihazımı sattıktan sonra sizin cihazı...
  9. tıslayankedi

Yardım VOWIFI sorunu

Arkadaşlar selam, MIUI v13.0.1.0 ' ın üstündeki romların çoğunda (ücretli olanlarda bile) VoWifi (wifi üzerinden arama) özelliği bulunmamakta. Elinde mevcut romunda bu özelliği çalışan, voWifi script dosyasını benimle paylaşabilecek olan var mı ?
  10. tıslayankedi

Rom Poco X3 NFC LedoMerto ROM Gaming MIUI 13 V13.0.4 - A12

LedoMerto ROM Gaming MIUI 13 V13.0.4 - A12
  11. tıslayankedi

Çözüldü Encrypted Data Sorunu [Kesin Çözüm]

Arkadaşlar selam, Cihazım x3 pro (vayu) 6/128 TR modeli. Ayarlar>Şifreler ve Güvenlik>Gizlilik> Şifreleme ve kimlik bilgileri bölümüne girdiğimde cihazım Şifreli(Encrpyted) gözükmekte. Gelelim asıl sorunuma; Cihazıma şuan için sadece Pulse extended 15.07 update' ini ve ENCRYPTED olan romları...
  12. tıslayankedi

Rom POCO X3 (PRO) CloudFive | MIUI 13 | Custom ROM | A12

POCO X3 (PRO) CloudFive | MIUI 13 | Custom ROM | A12 Yükleme sırasında / sonrasında oluşabilecek tüm sorunlar şahsi sorumluluğununuzdadır. Şahsım ve MiuiTürkiye Forum yönetimi sorumlu tutulamaz.
  13. tıslayankedi

Mod POCO X3 Magisk Modülleri (NFC / PRO / GT)

Merhaba arkadaşlar, artık PRO cihaz kullanmam sebebiyle PRO forumunda daha aktif olacağım. Bu yazımda sizlere X3 serisi için ortak kullanılan, bir çok yaptığım romun da içine dahil ettiğim ve kullanıcılarımın memnun kaldığı Magisk modüllerini paylaşacağım. Fingerprint mod : Kilit tuşuna...
  14. tıslayankedi

LedoMerto ROM MIUI 13 V13.0.4.0 (Bozkurt) Custom ROM - A12

LedoMerto ROM MIUI 13 V13.0.4.0 (Bozkurt) Custom ROM - A12
  15. tıslayankedi

Rom LedoMerto ROM MIUI13 v13.0.10.0 AdvancedOS A12 PORT

LedoMerto ROM MIUI13 v13.0.10.0 AdvancedOS A12 Custom ROM Merhaba MIUI Türkiye Ailesi, Yapımı Ledolevent ve Mert hocamıza ait LedoMerto ROM MIUI 13 v13.0.10.0 Advanced OS Port rom' u sizlerle paylaşmaktayım. ROM, Redmi Note10 PRO' dan Portlanmıştır. Bildiğiniz üzere XIAOMI henüz bizim...
Üst Alt