tıslayankedi kullanıcısının son içeriği

1. tıslayankedi

Yardım Note 13 Pro 5G

Bu uygulamayı yükleyip, açıp ekran görüntüsü atabilir misiniz? Cihaz özelliklerini (global mi çin mi, dirençli mi değil mi, fake rom mu var yoksa orjinal rom mu var hepsini gösteren güvenli bi uygulama.) Genelde xiaomi cihaz alırken sık tercih ederim.
  2. tıslayankedi

Rehber Custom Rom Nasıl Portlanır ? Detaylı ve Basit Anlatım

UKA ile payload.bin dosyasının içinden super.img' i alıp, parçalayıp içinden çıkan System, system-ext,product ve vendor.img lerini alıp onları da parçalayarak gerekli transferleri düzenlemeleri yapabilirsiniz.
  3. tıslayankedi

Çözüldü Xiaomi 14 Ultra

Bazıları yapılabiliyor dese de en sağlıklı yöntem her zaman Bootloader kilidini açarak rom yüklemektir. Üretici o kilidi boşuna koymuyor sonuçta :) Kilit açma başvurusu yaptığınız ve kilidi açtığınızdan sonra özgürlükler dünyasına merhaba diyeceksiniz. Cihazımız problemli bir cihaz olmadığından...
  4. tıslayankedi

Yardım Mi Unlock bölge uyuşmazlığı

Elimde böyle bir dosya mevcut. Belki işinizi görebilir. Garnet Çin Cihazları Global ve Dirençli Olarak Gösteren Yama, Güncel Global Romların Kurulum Sihirbazını Geçememe Sorununu Çözer paket içersinde fake direnç ve dirençsiz olarak dosyalar eklenmiştir romunuza uygun olanı yükleyin .
  5. tıslayankedi

Rom Xiaomi 14 Ultra EU ROM

XIAOMI.EU AURORA OS2.0.210.0.VNACNXM | Android 15 Yayım tarihi : 25/08/2025 indirmek için tıklayın.
  6. tıslayankedi

HyperOS Xiaomi 14 Ultra (aurora) - EEA Kararlı OS2.0.102.0.VNAEUXM

Xiaomi 14 Ultra - EEA Stabil - OS2.0.206.0.VNAEUXM Yayım tarihi : 15/09/2025 İndirmek için tıklayın.
  7. tıslayankedi

HyperOS POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro (garnet) - HYPEROS 3.0.0.16 BETA (PORT) ROM

POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro (garnet) - HYPEROS 3.0.0.16 BETA (PORT) ROM - by SuryanshAFK Dikkat! bu bir port romdur. Xiaomi 15 PRO 3.0.0.16 sürümünden portlanmıştır. Oluşabilecek sorun/hatalardan şahsım...
  8. tıslayankedi

Soru Xiaomi 14 ultra Rom Tavsiye

Valla kaç gündür geliştiricileriyle konuşup destek istiyorum ama 14 ultra yı pek takan olmadı. OROCHI ile de görüşüp en azından port yapalım dedim o da takmadı. Belki bir gün yeni aosp' ler gelir. Pulse de takmıyor zaten tarihi eser bi rom çıkarttı. Güncelleme vermiyor
  9. tıslayankedi

Soru Xiaomi 14 ultra Rom Tavsiye

Ben aktif olarak ücretli Elite Plus Nextgen Romunu kullanıyorum. Hem stabil, hem bir çok modül kurmama gerek kalmıyor, gayet akıcı pil de güzel gidiyor. Bir yandan da can sıkıntısından aosp rom araştırması yapıyorum ama bu cihaza hiç aosp rom çıkartan olmamış. Müsaitliğimde başka cihazdan aosp...
  10. tıslayankedi

HyperOS Xiaomi 14 Ultra (aurora) - Rusya Kararlı - OS2.0.102.0.VNARUXM

Hocam TWRP ile EFS yedeği al mutlaka. Benim de dirençli kayıtlıydı. hyperos 2 de imeiler uçuyor. Yazmayı denesen de yazmıyor. Hyper os 2 ve üstü için anca Cpid yaptırmanız gerekecek.
  11. tıslayankedi

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

Hocam selamlar, xiaomi 14 ultra cihazım (Global) için fiyat alabilir miyim ?
  12. tıslayankedi

Rehber [CRB] Android Kitchen Tool ile ROM Parçalama / Birleştirme

Yok zaten pc ' de veri kaybı / veri bozulması olabiliyor parçala-birleştir yaparken. En stabili UKA şuan için. Şu da var; UKA Linux tabanlı olduğu için UKA' yı Linux yüklü bir pc' de çalıştırabilirsin. Belki daha hızlı işlem yapmanı sağlar.
  13. tıslayankedi

Bu yöntem yerine daha basitleri çıkalı seneler oldu hocam. PC ye gerek duymadan telefonunuz üzerinden aynı işlemleri hatta çok daha kapsamlısını gerçekleştirebiliyorsunuz. Uka diye araştırırsanız göreceksiniz. Kaynak rusça ama kısa sürede çözebiliyorsunuz.
  14. tıslayankedi

Bilgim yok hocam. Takip etmiyorum. Tümden IOS' a geçtim.
  15. tıslayankedi

Ana Başlık Netgsm

Hocam selamlar, Netgsm' i 8 aydır kullanıp sonunda Turkcell' e geçmiş ve süreci detaylıca araştırmış biri olarak şu noktalara da değinmek isterim; 1- NetGsm sözde kurumsal bir firma, kurucusu da malum parti ile oldukça haşır neşir birisi hatta zamanında ilçe belediye başkanı adayı olarak...
Üst Alt