tıslayankedi 'in en son etkinliği

• tıslayankedi
    tıslayankedi , HyperOS Hyper 3.0 Tester olma başlıklı konuya cevap yazdı.
    IOS tasarımını sevenler için iyi. Klasikleşmiş Xiaomi tasarımını beğenenler için kötü. Arayüz animasyonları, uygulama geçişleri HOS 2 ve...
  • tıslayankedi
    Elite den memnun kalmayan ilk defa duydum desem😅 ben yıllardır Elite' in ücretli sürümlerini kullandım farklı cihazlarda. Hiç problem...
  • tıslayankedi
    Açıkcası süre bazında hesaplamadım. Fakat aktif kullanımda hos 2 ve 2.2 ye kıyasla şarjımın daha uzun gittiğini gözle bile fark...
  • tıslayankedi
    Tabii ki hocam :) Micommunity' den bölgeyi global yapıp (global romu flaşladıktan sonra) testleri cevaplayıp 94 puanla testi geçtim...
    • Screenshot_2025-10-09-08-22-02-309_com.android.settings.jpg
    • Screenshot_2025-10-09-08-21-48-533_com.android.settings.jpg
  • tıslayankedi
    Hocam kat kat ı daha açıklayıcı anlatın da, HOS 3 ü bekleyenlerin heyecanı doruklara çıksın [emoji41] Mi 11 T Pro cihazımdan Tapatalk...
  • tıslayankedi
    14 Ultra için aktif testerım. CN sürümünde HyperOS 3.0 kullanıyorum. Hatta root edip, birkaç modül yükleyerek Global roma çevirdim...
  • tıslayankedi
    tıslayankedi , Yardım Note 13 Pro 5G başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sıfır mı aldınız? Sizden önceki sahibi yada telefoncu direnç atmış ve HOS 2 de dirençli imei uçmuş olabilir. Ben 14 ultra cihazımı...
  • tıslayankedi
    tıslayankedi , Yardım Note 13 Pro 5G başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu uygulamayı yükleyip, açıp ekran görüntüsü atabilir misiniz? Cihaz özelliklerini (global mi çin mi, dirençli mi değil mi, fake rom mu...
Üst Alt