tiryaki kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi 9t pro rehber

Garantiden çıkar 1577258363 Hocam telefon arama kısmından zaten yapmıyorum kişiler uygulamasından giriyorum resimde de attığım seçenek orda da çıkmıyor sorum bu zaten
  2. T

Yardım Mi 9T Pro Isınma Problemi

Benimki de ısınıyor .Her telefon ısınır ama aşırı deil sizinki aşırı ısınıyorsa onu bilemem
  3. T

Yardım Mi 9t pro rehber

Aynı gibi gözüküyor ama farklı 1 si whatsapp 2 sim 3 rehber
  4. T

Çözüldü Rehber_whatsapp

Haklısınız acemiliğime sayınangel~~
  5. T

Yardım Mi 9t pro rehber

Yeni kişi eklediğimde seçeneklerde sadece resimdeki mi hesabı seçeneği ve gmail çıkıyor sım kart seçeneği neden çıkmıyor ayarlar kısmında tüm hesaplar kayıtlı 1576971215 Burdaki ayarlar da aynı 2 seçenek çıkıyor
  6. T

Çözüldü Rehber_whatsapp

Neden?clap~~
  7. T

Çözüldü Rehber_whatsapp

Aynen hocam+90 olmadiği için çıkmıyormuş gözüktü hepinize teşekkür
  8. T

Çözüldü Rehber_whatsapp

Yeni eklediğim kişi bana msj attığında numarası çıkıyor ismi çıkmıyor 1576967693 Kullanıyor tüm yöntemleri denedim omuyor çok enterasan telefondan sovudum ilginç
  9. T

Çözüldü Rehber_whatsapp

Olmadi yeni kişi eklediğim kişi gözükmüyor Whatsapp ayarlar kısmında yenile dedim yine yok
  10. T

Çözüldü Rehber_whatsapp

Arkadaşlar telefonum mi 9t pro rehberimde olan kişilerden bazılari WhatsApp da gözükmüyor tüm ayarları yaptım yenile dedim yine çıkmıyor.Çözümü nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  11. T

Yardım Flaş bellek

Hocam telefon Mi 9t pro
  12. T

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Bu güncellemeyi bizmi indiriyoruz yoksa telefonumuza kendimi geliyor?
  13. T

Yardım Flaş bellek

Arkaşlar bu flaş bellek telefonlarımızda kullanılabiilirmi?
  14. T

Yardım Kişileri Kayıt Yeri Ayarı

Çok özür düzenleyi bulamadım
Üst Alt