Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miuı optimizasyonu iptalmi oldu optimizasyonu aç kapat seçenegi görünmüyor vancetti sildim sorun vardı diye tekrar yüklüyim istedim olmadı görünmüyor bilgisi olan varmı ?
Arkadaşlar miui 12 EU KARARLİ kullanıyorum herşey çok guzel çok beğendim ama PİL hariç çok hızlı tüketiyor mars animasyonu nu kaldırmış olmama rağmen sizde durumlar nasıl?
Arkadaşlar mi 9a MIUI 12 geldi kurdum kullanmaya baslayali yaklasik 1 saat oluyor ilk izlenimlerim şuan için bir problem görmedim cihaz adeta akiyor hareketli mars animasyonu sadece bir miktar ram aliyor bu oranda kısacası 0.5 GB zaman zaman 0.7 leri görüyor görseli etkileyici olduğu için bir...
Arkadaslar öncelikle iyi bayramlar bundan 2 ay once kardesime hediye olarak k20pro aldim kendisinin once telefonu ipone'di kulaklik olarak aple airpos2 kullakligi kullaniyordu k20pro ya gecince kullakliktan ses olarak bir randiman alamadigini soyledi denedim gercektende sesi cok az veriyor...
Arkadaslar selam benim.bir suredir bir problemim var ve cozemedim yardimci olursaniz gercekten çok tşk ederim sorun su pubg oynarken sag ve sol sesleri ayri ayri duyamiyorum yani ses kasamiyorum youtubede sag sol kulaklik testlerini yaptim hep esit veriyor iki kulakligada kablolu 2...