timursahiner kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Netflix widevine l1 fakat HD izleyemiyorum?

Netfilix coronadan dolayı yayınlarda kalite düşürme kararı almıştı muhtemelen ondandir MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. T

Soru Veri uygulama sorunu

Whatsapp ta uygulama özelliklerinde otomatik başlat i tiklerseniz duzelecektir MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. T

Yardım Sebeke kesildi.

Şebeke Kapalı ise siz acamassiniz bootloader kilidini yetkili hesap lazım zenex ile iletişime gecin MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. T

Yardım Mi Hesabı

Cihazınız imei repare ise claud calısıyor duzgun ondan olabilirmi Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. T

Yardım note8 pro tugla bursada yapabilecek varmı

hayırlı geceler arkadaşlar note 8 pro cihazımı room yüklerken tuğla yaptım suan seyahat halinde bursadayım bihazımı burda yükleyebilecek yetkili hesabı olan bi arkadaş varmı yardımlarınızı bekliyorum
  6. T

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Android auto kullqnan varmı bende calısmıyor Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. T

Yardım Fastboot'ta sıkıştım

Cihqzın unlack mu acılısta unloced yazıyormu birde adb den fastboot flash recovery... İmg yerine fastboot boot....img bi denermisin Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Yardım Fastboot'ta sıkıştım

Yanlıs recovery yuklemiş olabilirmisiniz Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Twrp yukluyse evet Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. T

Kurulur ama cakısan uygulamalar olabilir temiz kurulum tavsiye ederim Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. T

Rom [MİUİ10 SON SURUM] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaslar sorun duzelmiş gonul rahatlıgı ile kapatıp acabilirsiniz Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 10 Stabil Rom V10.4.6.0 ve Beta Rom v9.8.8 İndirme Bağlantıları

Miui 11 paylasıldı StackPath İsteyen deneyebilir hayırlı olsun Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Rom [MİUİ10 SON SURUM] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Suan paylasıldı ilk miui11 Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. T

Yardım K20 Pro Cihazım Hiç Bİr Şekilde Açılmıyor

Google ye adb reboot edl yazın ilk cikan sayfada adım adım anlatılıyor Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. T

Yardım K20 Pro Cihazım Hiç Bİr Şekilde Açılmıyor

Adb den fastboot reboot edl diyerek bi dene Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt