tijda kullanıcısının son içeriği

1. tijda

Yardım Redmi stock twrp

Arkadaşlar selamlar redmi telefonun stock twrp sinden format data yapsam imeiler silinir mi?
  2. tijda

Yardım Poco x5 pro Xiaomi eu rom bu cihaz sertifikalı değil sorunu ..

Poco x5 pro Xiaomi eu rom bu cihaz sertifikalı değil sorunu nasıl çözebilirim cihaz rootlu....
  3. tijda

Yardım Poco x3 pro eng modem

Selam arkadaşlar poco x3 pro eng modem dosyasını bulamadım yardımcı olabilecek varmı?
  4. tijda

Yardım Redmi note 10 pro İndian

Selamlar arkadaşlar benim cihazım redmi note 10 pro indian yüklü rom 12.5.8 RKFINXM ben buna global V12.5.9.0.RKFMIXM rom FASTBOOT flashlasam olurmu
  5. tijda

Recovery Poco x3 Pro - Twrp 3.6.0-11(Official) Tek Tuş Yükleme Aracı

Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
  6. tijda

Yardım Poco X3 pro(Android 11)

Arkadaşlar selamlar Telefonun android data bölümüne klasör kopyalanmıyor bu sorunun bi çözümü varmı?
  7. tijda

Yardım Redmi K30 8-256 Brick tamiri olurmu

Arkadaşlar cihaz imei atılırken brick oldu tamiri olurmu?
  8. tijda

Araçlar Poco x3 nfc Fingerprint Mod

Poco x3 NFC Parmak izi dokunmatik tek tık ekran kapatma ve Güç menüsü. Bu yama ne işe yarar? Parmak izi tarayıcısı ile ekranın kapatılması.(1 kez dokun bırak) Parmak izine uzun dokun(Güç menüsü) Yükleme Magisk Manager
  9. tijda

Çözüldü Poco X3 NFC Google Chrome Ekran Sararması

Arkadaşlar Poco X3 NFC Google Chrome arama yaparken ekran rengi sararıyor ilginç bir durum varmı bilginiz böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
  10. tijda

Yardım Bootloder kilidi açamıyorum

Arkadaşlar selamlar bootloader kilidini açmaya çalıştığ hata alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler kolay gelsin.... Sorry couldnt unlock more devices this account this month.
  11. tijda

Yardım Xiaomi eu v11 romundan sistem privapp içinden PersonalAssistant.apk

Arkadaşlar Xiaomi eu v11 romundan sistem privapp içinden PersonalAssistant.apk lazım Xiaomi eu v11 kullanan bir arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.
  12. tijda

Çözüldü Redmi Note 9S Global Kararlı V11.0.11

Arkadaşlar Redmi Note 9S Global Kararlı V11.0.11 giwmixm fastboot rom linki varmı sitede?
  13. tijda

Rom REDMI NOTE 9 PRO(S) CURTANA INDIA MIUI 12 V12.0.1.0(Global Stable)

REDMI NOTE 9 PRO(S) CURTANA INDIA MIUI 12 V12.0.1.0 Oto yoluyla 11.0.8 üzerine direk kurulum https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QJWINXM/miui-blockota-curtana_in_global-V11.0.8.0.QJWINXM-V12.0.1.0.QJWINXM-36b0b1a6ee-10.0.zip RECOVERY ROM...
Üst Alt