Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşkar telefonumun bootloaderı kitlenmiş ve bootloop omuştu bir arkadaşla görüştüm ve bana telefoncuya hiç verme parça çalıyorlar demişti ve arkadaş ile mi unlock kullanarak bootloader açmaya çalışınca şu hatayı aldık
arkadaşlar telefonuma mi flash ile rom atacaktım yanlışlıkla lock all seçeneğini açık unutmuşum telefon açılırken recovery menüsüne attı zar zor bootloader'ı açtım ama kilitliydi sonra oem kilidini açmaya çalıştım açıldı gibi duruyordu tekrar rom atmak istediğimde şu hatayı verdi çok panikledim...
Arkadaşlar kf tool kullanarak cihazın parolasını kaldırdım cihazın ana ekranu buga girdi yeniden başlattım alttan çıkan tuşlar gitmiş kilit ekranıda yok ne yapmalıyım
1662295099
arkadaşlar çözümü yok ise sıfırdan rom atacağım
Telefonum Redmi Note 8 eski bir ROM yükleyecektim yükledim ve soft brick oldu. ROM'u sildim yeni ROM yükleyecektimki sd kartı ve USB yi algılamıyor ve bilgisayara hiçbir tepki vermiyor. tekrardan twrp flaşmayı denedim olmadı. başka twrp sürümlerinide deneyeceğim. bu sırada bana biraz bilgi...