Thief. kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi9Se Dokunmatik

Boyle bir ihtimal var mi? Gercekten bi anda %100 yok olabilir mi?
  2. T

Yardım Mi9Se Dokunmatik

Dunyanin en sacma sorunu. İnanilmaz yani. Sizce 800 liraya yaptirmali miyim? (Tekrar eder mi?) Yoksa satip mi9t mi almaliyim eşime de. Onlar da boyle bir sorun var mi?
  3. T

Yardım Mi9Se Dokunmatik

Demeyin :(
  4. T

Yardım Mi9Se Dokunmatik

Surekli oluyor suanda koruyucu cikartildi
  5. T

Yardım Mi9Se Dokunmatik

Selamlar Mi9Se telefon herhangi bir darbe ya da sivi temasi olmamasina rağmen tuşlari kendi kendine basmaya başladı. Bu sorun neden olur ve çözümü nedir acaba?
  6. T

Çözüldü mi 9t birden kapandı açılmıyor

Ben o kadar sevdim ki telefonu şuanda pekte umursamadım. umarım tekrarlanmaz. Düne özel bir sıkıntı vardı sanırım evrende :)
  7. T

Çözüldü mi 9t birden kapandı açılmıyor

Bugün Mi9T Lee patladı galiba.. diğer başlıkta bende acikladim telefon kapandı ve açtığımda herşey sifirlanmisti galeri bile silinmişti. Allahtan clouda kaydediyorum
  8. T

Yardım Mi9T kendini Sıfırladı

Selamlar, Sabah telefonu şarja taktım(%9 iken) ve 10dakika sonra elime aldığımda kapalıydı. Telefonu geri açtım ve sıfırlandığını gördüm. Paralo ve duvar kağıdı duruyordu; fakat diğer herşey sifirlanmisti. Herhangi bir repair işlemi yapılmadı şuanda. Bu neden olmuş olabilir? İlginç ve korkunç...
  9. T

Yardım Mi band 4 WhatsApp bildirim sorunu

Sorunu çözdünüz mü?
  10. T

Yardım Amazfit Serisi

Çok teşekkürler detaylı yazınız için mağazada bulabilirsem incelicem. Sizce bayan için büyük olur mu? Her ihtimale karşı yanında mi band4de alacağım sanırım :)
  11. T

Yardım Amazfit Serisi

Teşekkürler en yakın mağazaya gidip inceleyeceğim.
  12. T

Yardım Amazfit Serisi

Verge de Türkçe desteği mevcut mu?
  13. T

Yardım Amazfit Serisi

Selamlar, eşim için akıllı saat bakıyorum. Ürünler arasında çok kararsız kaldım. Türkçe olması tercih sebebi olmakla beraber çok büyük ve erkeksi bir saat olsun istemiyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Ya da telefon ile uyumlu başka bir marka tavsiye ederseniz ona da kabulum. Amazfit Bip...
  14. T

Yardım 10.3.3 sürümüne güncellenmiyor

Bende de aynı sorum var ve çözümünü bulamadım
Üst Alt