thezalim02 kullanıcısının son içeriği

1. thezalim02

Sohbet Telefon markası nasıl ?

Merhabalar bir marka buldum ismi değişik acaba iyimi fikri infinix olan birde xiaomi'de RSA klidimi var ?
  2. thezalim02

Çözüldü Orjinal Romuma Geri Dönemiyorum

Ben bl kiidini kapatmak ve orjinal yazılımıma dönmek istiyorum ama mi flash tool hata veriyor. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı lütfen ?
  3. thezalim02

Soru MIUI İkonlar Sorunsalı

Yav sabah güncelleme aldim. telefonun içine oldu. İkonlar guzeligini yitirdi. Yuvarlak kenarları gitti ne yaptimsa duzelmiyor. mi kilidini bekliyom 3 gün sonra dolacak ve açılacak ozamana kadar idareminedeyim yoksa çözümü varmdir
  4. thezalim02

Soru Eu rom X3 NFC Haftalık Çıkarmı

Merhaba, POCO X3 NFC kullanıyorum. Eu rom kullanmak istiyorum. Acaba haftalık olarak Çıkarmı
  5. thezalim02

Yardım 300 TL Param Gitti Mi Etkinleştirme Yüzünden

Merhabalar, Mi cloud yüzünden 300 TL para gitti. Turkcell kullanıyorum telefon yurt dışına mesaj gönderiyor. Ama numara doğrulanmadı diyor. Bir çok yöntem denedim. 1-Müşteri hizmetlerini aradım (Turkcell) 2-Mesaj merkez numarasını kontrol ettim 3-Cihaz bulu kapatıp açtım 4-sim bölünden +9...
  6. thezalim02

Diğer Eski navigasyon butonları

Merhaba eski navigasyon butonlarını istiyorum ben
  7. thezalim02

Haber Redmi Note 8 Pro Kararlı Android 10 Güncellemesi Hazır

Eğer resmi olarak Android 10 güncellemesini almadıysanız, aşağıdaki bağlantıdan Xiaomi sunucularındaki Android 10 güncellemesini manuel olarak da yükleyebilirsiniz. V11.0.1.0.QGGMIXM - Android 10 (Global modeller için) GÜNCELLEME NASIL YÜKLENİR Eğer Redmi Note 8 Pro'nun global sürümüne...
  8. thezalim02

Soru Resmi note 8 pro Android 10 geldimi

Bir sürü teknoloji sitesi okudum. Hepsinde güncelleme geldi yazıyor. Bu bitek banamı gelmedi.
  9. thezalim02

Yardım Zenex Hocam Burdaysa Bi Bakarmı

Merhebalar, zenex hoca geri dönüş yapmadı telefon gitti daha ilk taksidini ödemedim korkudan kimseyede söylemedim döverler diye neolur yardım edin ;( ;( ;( ;(
  10. thezalim02

Yardım Redmi Note 8 Pro Magisk Attım gitti

Benim çok acil çözmem lazım Zenex hocam yardımcı olabiliyormuş ben telefonu ne yapayım allah rızası için yardım :S:S:S
  11. thezalim02

Soru Mi 9T mi Redmi Note 8 Pro ?

Merhaba arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum. Dün kimse bilgi vermedi. Yakup hariç bu gün telefon almayı düşünüyorum. Note 7 kullandım ve ghost screen başıma geldi. Note 8 pro alıcam ama işlemci mediatek helio bu işlemci iyini acaba güvenmiyorum genelikle çin malı cihazlarda oluyodu bu ;(...
  12. thezalim02

Soru Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T Hangisini Almalıyım ?

yakup ghost screnn gibi bir problem varmı çok ısınma kasma
  13. thezalim02

Soru Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T Hangisini Almalıyım ?

Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T Hangisini Almalıyım ? Soru şu note 8 pro mu yoksa mi9t mi bilindiği üzere bunca sene mediatek ten korktuk sizcen hangisi neden onu seçmeliyim...
  14. thezalim02

Soru Redmi Note 7 Ghost Screen Sorunu

cevp veren pek yok neden
  15. thezalim02

Soru Redmi Note 7 Ghost Screen Sorunu

Merhaba benim telefon rn7 ve oyun oynarken veya bir yerde uzun süre kaldımmı görüntü içerisinde iz bırakıyor. Garantisi evobt onlara gönderdim acaba değişirlermi cihaz daha 3 aylık
Üst Alt