Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlık olarak ne yazacağımı bilemedim.
K20 pro kullanıcısıyım
Kullandığım rom Miroom
Sıkıntı ise iki hafta önce güncelleme sonrası telefonumun ismi değişti k20 pro olması gerekirken mi 9t pro olarak değişti. Ayarlarda mi9t pro yazıyor ama fotoğraf filigranında k20 pro yazıyor.
Usta şu an bende betadayım şu an orjinal romlar dağıtıldı bize de gelecek mi?
1573569940
Twrp eski ise sıkıntı yaşanıyor twrpye göre rom atmanız lazım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım hatta persist.img dosyası zarar gördü on kamera ve sensörler çalışmıyordu
Kimse cevap vermedi ben vereyim öğrendim sonunda twrp ye uyumlu rom atılmadığından persist.img zarar görmüş o yüzden on kamera ve sensörler düzgün çalışmıyordu orginal romdan persist.img dosyasını kopyalayıp twrpden imajlarsaniz geçiyor
Telefonumun eski romuna güncelleme gelmiyordu bazı sıkıntıları da vardı mi-global rom attıktan sonra telefon aciliuor kilit ekranından sonra kapanıyordu sonra wipe data yı sildim düzeldi kurdum telefonu sonra gene o döngü oldu sonra başka rom attım miui11 beta rom bu seferde pop up kamera...