Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta yazdığım gibi verilerimin bootloader kilidini açıp root atana kadar silinmemesi lazım. Burada bir yöntemden bahsetmişler bu tarz bu bir yöntem deneyen var mıdır? Cihazım Mi 9T
Google pladan birşeyler indirirken ekranı kilitlediğim zaman yaklaşık 1-2 dk sonra indirme durduruluyor. Ne yaptıysam düzeltemedim hem wifi deyken hemde mobil verideyken durduruyor. Yardımlarınızı bekliyoru.
Daha çok oyun oynarım ama müzik te dinlerim, onun için oyunlarda vs. gecikmesi en az olan bir Tam Kablosuz Kulaklık arıyorum. 300 tl civarı arıyorum lütfen bana en düşük fiyatlı kulaklık tavsiyeri verebilirmisiniz. Link verirseniz sevinirim.
Samsung cihazımda geliştirici seçeneklerinden çalışan hizmetler bölümünden rahatlık erişebiliyordum. Xiaomi de o özellik eklenmemiş peki nerede görebileceğim anlık olarak arka planda kullanılan uygulamaları? Yada önerebileceğiniz bir program var mıdır?
Açıklamada da yazdığım masa da deniyorum ve dokunmatik basıyor önceki mesajımda da yazdığım gibi telefonun ekranın üstündeki sensörlerden dolayı basıyor sensörün üstüne elimi koyup ekranda parmağımı gezdirdiğim zaman kesmeye başlıyor.
Bilemiyorum yani benimki sensörlerden dolayı zannedersem sensöörlerden dolayı aynı yere tekrardan koydum masaya şuanda hiçbir sorun yok bakalım ilerdeki zamanlarda deninyeceğim masaya koyup bakalım neler olacak.
Kırılmaz cam takılıdır ama tam ekran değildir kılıfıda takılıdır. Ekran kendi kendine dokunuyor ama ben ekrana dokundum zaman, Örnek ; Elimi ekranda gezdiriyorum gezdirdiğim sırada sürekli kesiliyor yada farklı yerlere dokunuyor bu sorun her zaman olmuyo ara sıra oluyor daha demin denemelerime...
Hocam ben bunu kaldırdım i#l#lşte bunu kaldirsam yeterli midir? Yani daha sonradan format haricinde hic bir sekilde farkli hat girdigi zaman yada en onemlisi kendi hattimi cikartip taktigim zaman birdaha mesaj gondermez degilmi?
1571910977
Ayrica cihazimda alinti yapamiyorum bi bilgisi olan...