thewhitewolf89 kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Xiaomi 12 tavsiye edilir mi

Selamün aleyküm cümleten. İki aydır Samsung S20 FE kullanıyorum ama alışamadım. Bunu satıp yurtdışı Xiaomi 12 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi herhangi kronik sorunu var mı. Malum mi 13 yurtdışı fiyatı bile uçtu, en makulu Xiaomi 12.
  2. T

Çözüldü Redmi note 8 pro imei repair den sonra terkrar unlock

Redmi note 8 pro telefonumda imei repaire yapıldı ve bootloader kilidi yanlışlıkla kapandı. Terkar açmaya çalışıyorum ancak mi esabı eklenmiyor telefona. Daha doğrusu ekleniyor ama unlock tool de algılamıyor hesabı. Çözümünü bilen var mı acaba, unlock yapıp custom rom kurmam gerekiyor.
  3. T

Yardım Power Entegresi arızalı

Cümleten s.a. üç yıldır severek kullandığım note 5 pro cihazımın power entegresi arızalandı. Telefonun bataryası üç dört günde doluyor, bazen şarj yapmıyor. Sormak istediğim bu power entegresinin kodunu falan nasıl bileceğiz, telefondan çok memnun olduğum için yaptırıp kullanmaya devam edeceğim...
  4. T

Soru VoWifi

Turkcell için vowifi çalıştırabilen varmı acaba, şuan custom rom (aosp) kullanıyorum.
  5. T

Yardım Eu rom güncelleme nasıl yapılır

Saolasın hocam, manuel yapalım ozaman.
  6. T

Yardım Eu rom güncelleme nasıl yapılır

Güncelleyici üzerinden güncellemeyi bulamıyor, sorun oluştu diyor. Herhangi bir çözümü varmı acaba?
  7. T

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Note 5 (Whyred) kullanıyorum. Telefonu 6 ay önce aldığımda kilidi açıp aosp rom kurdum, dün miroom kurdum ama ekran çok soluk gösteriyor. Özellikle oyunlarda renkler açık ve soluk görünüyor. Ayar falan varmı acaba yoksa miui romların genelinde böylemi!
  8. T

hocam bende de notebook 5 var ama o dediğin updater bende yok, ayrımı indirdin acaba? 1566845231
  9. T

ota tam olarak nerede ayarlarda ? güncelleme gelmedi de.
  10. T

miroom ota dan güncelleme geliyormu arakadaşlar, yoksa recoveryden flashlamak mı lazım?
  11. T

Soru Eu Stable mi Miroom Stable mi

miroom ota dan güncelleme geliyormu arakadaşlar, yoksa recoveryden flashlamak mı lazım?
  12. T

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

Masik font paketi paylasabilirmisiniz arkadaslar
  13. T

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

Arkadaslar note 5 te guncellemeyi nasil yapiyoruz, ota dan geliyormu?
Üst Alt