TheSingular kullanıcısının son içeriği

1. T

İpucu APatch ve KernelSU kurulumu

SusFS normal KernelSU kernellerinde de çalışmaz, WildPlusKernel tarafından geliştirilen SusFS'li GKI KernelSU kernellerini kullanman ve KernelSU-Next yüklemen gerekli. Bir de hemen hemen her gün yeni kernel yükleniyor oraya, dikkatli ol bug falan olabilir.
  2. T

Bunun olmaması lazım normalde, GitHub'ta KernelPatch reposunda sorun açıp bildirebilirsiniz.
  3. T

APatch/KernelSU yedeklenmez. Telefona güncelleme geldiği zaman root'u kaybetmemek için buradaki mesajıma bakınız.
  4. T

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Önemli değil. Kernelin Android versiyonu genellikle telefon ilk çıktığındaki Android versiyonu oluyor, bunu da belirteyim ayrıca.
  5. T

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Çalışıyorsa sıkıntı yoktur hocam. Android 15 olanı aksine sıkıntı yaratabilir (Yanlış kernel flashlayınca sıkıntı genellikle telefonun açılmayıp bootloop'a girmesi oluyor zaten).
  6. T

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

APatch ve KernelSU'nun ilginç bir özelliğini kullanan bir modül. Doğru yerde doğru klasörleri oluşturarak doğrudan system, vendor gibi partitionlara doğrudan overlayfs oluşturuyor. Yüklü modüllerle ne kadar etkileşir bilemem. Sizin modülün ise tek yaptığı bu klasörleri oluşturmak. Not...
  7. T

systemrw_1.41 bir Magisk modülü ise APatch ve KernelSU TWRP üzerinden modül yüklemeyi desteklemiyor hocam haberiniz olsun. APatch uygulamasından yüklemeyi deneyin. Anladığım kadarıyla bir script bu hocam, Magisk modülü değil ve bu script'in yaptığı değişiklikler cihazın root durumunu...
  8. T

Güle güle kullanın hocam.
  9. T

Hocam her şeye rağmen Apatch ve KernelSU'yu da algılayanlar var kesin bir şey diyemem maalesef. Özellikle Garanti müşterisi olmadığım için. Uygulamayı indirip bakayım dedim ben de giriş ekranı gelene kadar ilerleyebiliyorum (giriş yapacak hesap yok). Root gizleme çok karmaşık bir şey olabiliyor...
  10. T

Evet hocam. Daha önce dediğim gibi Google'ın yaptığı değişiklikler arasında Android'in belli parçalarını biribirinden bariz bir şekilde ayırmak ve telefonları genel bir taban yazılım üzerinde çalışabilir hale getirmek var. Telefon üreticilerinin de bunların üstüne kendi modifikasyonlarını yapıp...
  11. T

Burasını yanlış anlamışsınız hocam. KernelSU sadece kernel'i yamaladığı için init_boot ile alakası olmuyor. Ona boot.img dosyası verip, yamalanmış dosyayı da yine boot'a flashlamak gerekiyor. Düzeltme: KernelSU'da yapılan son değişiklikleri kaçırmışım, önceden LKM modunda yüklemek için de...
  12. T

Bu dediğinin olmaması büyük olasılıkla aşağıda belirttiğin hata yüzünden: Kernel ramdisk'e göre boyut olarak daha büyük olduğundan init_boot flashlamasında burada boyut hatası oldu ve yazmaya kalktığın kernel büyük olasılıkla taşıp yazılmaması gereken biryerlere yazıldı. Bir dahakine buna...
  13. T

init_boot flashlamaya çalışmak büyük hata olmuş hocam. Onu flashlamak sadece Magisk'te gerekiyor(o da telefonda init_boot varsa). Magisk flashlanacak telefonda init_boot bulunmazsa ya da APatch ve KernelSU flashlanacaksa boot kullanılmalı. Bunun sebebi de şöyle: Magisk telefonlarda ramdisk...
  14. T

Bende sadece bir uygulamadaydı. O dosyayı tümden silmeyi deneyin. Düzenleme: Sayende aklıma geldi bakıp kendimde düzelttim :D
  15. T

O sorun bende APatch ile oluyor nedense. Kernel Flasher'a root yetkisi veriyorum her sefer yeniden başlatınca yetki kayboluyor. Buralara göre bu sorun bir uygulama silinip yeniden yüklendiğinde olabiliyor, /data/adb/ap/package_config dosyasından o uygulamayla ilgili olan satırı silmek ya da...
Üst Alt