therkut kullanıcısının son içeriği

1. therkut

Yardım Game turbo kısayollar

Ben onu oyundan dolayı oluşan grafik hatası sanıyordum :) Çok teşekkürler.
  2. therkut

Yardım Game turbo kısayollar

Game Turbo Xiaomi uygulaması mı? Arada pubg oynuyorum ve üstteki gibi bir ekran ile hiç karşılaşmadım. Uygulama listemde Game Turbo diye bir uygulama yok, Game Booster var fakat o sanırım sadece başlangıçta ram boşaltımı yapıyor.
  3. therkut

Yardım Derin temizlik

Diskdigger a baktım şimdi WhatsApp Media klasöründe ve telefonda ne kadar resim varsa gösteriyor. Yani program size zaten telefonunuzda bir klasörde olan resimleri de gösteriyor. Bir program tarafından Cache amaçlı bir klasöre kopyalanmış durumda da olabilir Ayrıca pro sürümünde shredding...
  4. therkut

Yardım Derin temizlik

Bahsettiği şey cache değil (tabi cache de önemli, kullanılan herhangi bir programın cache yapması arkada kalan kalıntı ihtimalini güçlendirecektir) , yazılan sektörlerdeki bilgilerin tamamen silinmesi değil sadece tanımlama bilgilerinini silinmesi fakat bilginin halen ilgili sektörlerde yazılı...
  5. therkut

Soru Mi 9T Almadan Önce

Ürünü göndermek için 20tl kargo parasını peşin alıyor ki almaktan vazgeçersen zarar etmesin. Sonrasında senin istediğin PTT şubesine kontrollü ödeme ile gönderiyor. Ürün alıyor kontrol ediyor hat takıp çalıştırıyorsun almak istersen ücretini PTT görevlisine ödeyip alıyorsun. Riski yok. IMEI...
  6. therkut

Tema Efsane Tema Switch Mod

Bu hata neden olur?
  7. therkut

Soru 10.3.5.0

Durduk yere bütün uygulama izinleri sıfırlanmış. Sabır taşı çatladı. Değiştirmek farz oldu.
  8. therkut

Rehber Mi Unlock Tool ile sorunsuz kilit açmak için...

Mi hesabını telefondan kaldırıp tekrar kurdum sorun çözüldü. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar deneyebilir.
  9. therkut

Yardım YouTube Kapanmıyor

Bende YouTube Premium kullanıcısıyım. Aynı sorun bende de oluyor bazen. Her zaman değil ama ne kadar sık olduğuna hiç dikkat etmedim. YouTube uygulamasını uygulama listesinden durmaya zorla yaparak çözüyorum ancak. Ha bu bir çözüm mü? Geçici olarak evet. Mui beni yıldırdı. Samsung S10 ailesine...
  10. therkut

Rehber GPS Sorunu ve Çözümü

Bugün navigasyon ve yemek sepetinde GPS ciddi sıkıntı çıkardı. Konuyu görünce deneyeyim dedim lakin Agps ayarı yok. GPS simgesine basık tutup girince aşağıdaki resimdeki gibi gözüküyor. İlk mesajdaki program ile yapınca beyaz bir sayfa açılıp kapanıyor programa geri dönüyor. Mui benim sabrımı...
  11. therkut

Soru WhatsApp 3d touch

Bildirim çubuğunda WhatsApp bildirimini iki parmağınızla aşağı doğru çekerek denediniz?
  12. therkut

Oem kilidi açma aktif durumda. Wifi ile işlem yaptırtmadığı için wifi kapatıp mobil veriyi açıyorum ama yine de uyarı veriyor. Hem mail ile hemde telefon ile oturum açtım ikisinde de aynı sonucu aldım. Olmadı bir telefoncuya yaptıracağım. Bu işlerden çok zevk alırdım önceden ama yaş geçtikçe...
  13. therkut

Geliştirici seçeneklerinden hesap eklemeye girdiğimde "doğrulanmadı hesabınız ve cihazı tekrar eklemeyi deneyin" uyarısını 2 cihazım olan mi 9 SE ve mi 9t de de alıyorum. Bu yüzden bl kilidi açılmıyor. Çözebilen var mı?
  14. therkut

Yardım Mi 9se güncelleme olmaması, video kayıt seçeneklerinin eksik olması.

Ben bu Xiaomi nin rom dağıtım mantığını bir türlü çözümleyemedim. Şu resimdekine göre ben neden 10.2.2.0 de kaldım? Bana niye gelmedi bu güncellemeler?
  15. therkut

Soru 10.3.5.0

Bugün gelen güncellemeyi yapan arkadaşımın telefonu mi logosunda kaldı. Araştırma yapıyorum.
Üst Alt