therkut kullanıcısının son içeriği

1. therkut

Yardım WhatsApp bildirim gelmiyor

Bende bazen bildirim sorunu yaşıyorum. Tablet ve PC ye düşen bildirim telefona hiç düşmüyor. Girip baktığım zaman okunmamış mesajı görüyorum. Acaba diğer cihazlarda oturum açık kaldığı için mi diye düşünmeye başladım.
  2. therkut

Yardım Xiaomi 14T Pro NFC çalışmıyor

Her başlık altında sıfırla rom at diyen biri olmasa olmaz. Siteyi kapatıp ana sayfaya "sıfırla rom at bölge değiştir" yazalım, bu kadar insan boşuna lak lak yapıyor.
  3. therkut

Yardım Global rom içerisine xiaominin arama uygulamasını kurmak

Aynı işlemin şu başlık altında nasıl yapıldığını anlattım Soru - Arama kaydı
  4. therkut

Soru Arama kaydı

Bu yöntem ile Google contacts tamamen kaldırıp, Xiaomi contacts yükledim. anons olmadan ve tüm konuşmaları kayıt eder hale getirdim ama kişi detaylarında girmiyor. Geçici olarak işimi gördü. İhtiyacı olan olursa diye buraya bıraktım. Hongkong yaparsak Google servisleri çalışır mı? Xda da...
  5. therkut

Soru Arama kaydı

Gelmedi dediğiniz gibi. APKmirror dan APK bulup indirdim ama arama gelince hata verip kapanıyor. Uygulama sistem uygulaması oldu kaldirilamiyor. Xiaomi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Her telefonda kolaylıkla yapılan bu işlem neden Xiaomi de bu kadar zor hiç anlam veremedim.
  6. therkut

Soru Arama kaydı

Android 16 guncellemesi geldi onu yaptım, dili ingilizce yaptım ve bölgeyi Hongkong yaptım default dialer kayıt yapmaya başladı ama çok işlevsiz bir uygulama bu hiçbir özelliği yok. Otomatik kayıt yok mesela. Sadece rehberde kayıtlı olmayanları kayıt ediyor sanırım. İşlevsel alternatif ne...
  7. therkut

Soru Arama kaydı

Bootloader kilidini açmadan rom yukleme şansımız yok değil mi?
  8. therkut

Soru Arama kaydı

Telefonumun modeli Mi 14T Pro 1753895754 IMEI yedekleme için twrp şarttı önceden halen öyle mi? En son rom işlerine giriseli 12-13 yıl olmuştur. Çok sular akmistir sanıyorum. IMEI tamiri yapılmış bir cihaz zaten.
  9. therkut

Soru Arama kaydı

Bu işlemler için twrp filan yüklemeye gerek var mı yoksa basit bir araç ile yüklenebiliyor muyuz? Guide var mı?
  10. therkut

Soru Arama kaydı

Bu kadar büyük adımlar atmak zorundamıyız cidden? Samsunglarda filan ne kadar kolaymış meğer çağrı kaydı yapmak. Onerdiginiz rom var mı peki?
  11. therkut

Soru Arama kaydı

Arama kaydı ile bende sorun yaşıyorum. Varsayılan çeviriciyi, cube acr, skvalex + true phone ve ACR phone denedim ama sonuca ulasamadim. Benim sesimi kayıt ediyor bazıları ama hiçbiri karşı tarafın sesini kaydetmiyor. Çözümünü bilen var mı?
  12. therkut

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.6.0.RGGEUXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

Teşekkürler, arama ses kaydı yapabildiğimiz rom bu mudur?
  13. therkut

Yardım Game turbo kısayollar

Ben onu oyundan dolayı oluşan grafik hatası sanıyordum :) Çok teşekkürler.
  14. therkut

Yardım Game turbo kısayollar

Game Turbo Xiaomi uygulaması mı? Arada pubg oynuyorum ve üstteki gibi bir ekran ile hiç karşılaşmadım. Uygulama listemde Game Turbo diye bir uygulama yok, Game Booster var fakat o sanırım sadece başlangıçta ram boşaltımı yapıyor.
  15. therkut

Yardım Derin temizlik

Diskdigger a baktım şimdi WhatsApp Media klasöründe ve telefonda ne kadar resim varsa gösteriyor. Yani program size zaten telefonunuzda bir klasörde olan resimleri de gösteriyor. Bir program tarafından Cache amaçlı bir klasöre kopyalanmış durumda da olabilir Ayrıca pro sürümünde shredding...
Üst Alt