therkut 'in en son etkinliği

• therkut
    therkut Soru Arama kaydı konusundaki karya48 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yok maalesef
  • therkut
    therkut Soru Arama kaydı konusundaki cantara mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    14T Pro modelinde bölge Hong Kong seçildiğinde çağrı kaydı olan Xiaomi Arama uygulaması geliyordu diye hatırlıyorum... Rom değiştirmeden...
  • therkut
    therkut , Soru Arama kaydı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Android 16 guncellemesi geldi onu yaptım, dili ingilizce yaptım ve bölgeyi Hongkong yaptım default dialer kayıt yapmaya başladı ama çok...
    • 11099.png
  • therkut
    Bootloader kilidini açmadan rom yukleme şansımız yok değil mi?
  • therkut
    therkut Soru Arama kaydı konusundaki burak25863 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    normal şekılde kurul yapabılırsınız twrp olur veya fastboot bolumunde de ama tavsıyem ımel vs yedeklerın alın sonra kötü bişey olsun ıstemem
  • therkut
    Telefonumun modeli Mi 14T Pro 1753895754 IMEI yedekleme için twrp şarttı önceden halen öyle mi? En son rom işlerine giriseli 12-13 yıl...
  • therkut
    Bu işlemler için twrp filan yüklemeye gerek var mı yoksa basit bir araç ile yüklenebiliyor muyuz? Guide var mı?
  • therkut
    Bu kadar büyük adımlar atmak zorundamıyız cidden? Samsunglarda filan ne kadar kolaymış meğer çağrı kaydı yapmak. Onerdiginiz rom var mı...
Üst Alt