Theo7 kullanıcısının son içeriği

1. Theo7

Yardım 12 Lite sıfırlama

Merhaba elimde 12 Lite var 2 aylık olarak direnç kayıtli aldım . Ancak bl kildii açık değil ve sıfırlama yapılırsa IMEI gidecek denildi. IMEI gitmeden nasıl sıfırlayabilirim. Twrp, IMEI atma vs konularında gayet tecrübeliyim. Ancak bu telefon modelinde yabancıyım. Plaka düşmeden nasıl...
  2. Theo7

Yardım 11T Bl kilidi açma problemi

Selamlar . Elimde 2 aylık 2.el bir 11t cihaz mevcut, bl kilidi açılmamış acmaya çalıştığım da görüntüsünü ekledigim hatayı alıyorum. Xiaomi konusunda tecrübesiz bir insan değilim, denediğim çözümler; 2 farklı mı hesabı ile denedim 2 farklı bilgisayarda denedim Driverlari tamamen kaldırıp...
  3. Theo7

Yardım Telefonumun kamerası bulanık cekiyor

Mi11t de genel bir sorun bu bende problem çözümü için arayıştayim, galiba donanımsal bir durum Zenex hocam belki denk gelmiştir veya fikri vardır. Bende IMEI bile atılı değil 2 aylıkken aldım herhangi bir darbe veya su geçirme durumu yok..
  4. Theo7

Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Ses çıkışları tıkanmış olabilir sık sık yaşanan bir durumdur . Ondan değilse donanımsal bir problem olabilir önce temizlemeyi denesin
  5. Theo7

Soru Pixel Experience yavaş şarj ve hızlı batarya tüketim sorunu hk.

Bunun bir çözümü yok . Aosp romda bu şekilde. Hızlı şarj MIUI için geçerli
  6. Theo7

Rom Redmi Note 10 Pro (sweet) Endonezya MIUI 14 A13

Evet 3 aydır bu romdayım
  7. Theo7

Yardım Redmi Note 10 Pro Max(İndia) MIUI 14.0.2 İçin Modem Dosyası

Mesele MIUI 14 değil ki kernel yüklesen düzelecekti. MIUI 13 ile 14 ü karşılaştırmam 14 çok daha stabil bir sistem
  8. Theo7

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Elite Rom Lite MIUI 14 tavsiye ederim. Modem dosyasında da problem yok . Ama mutlaka performans ve batarya performansı için temiz kurulum yapınız.
  9. Theo7

Kernel ile alakalı olmasın bu durum Aghisna kernel denermisin twrpden yükle
  10. Theo7

Hayır hocam hiç kullanmadım. İhtiyaçlarimi karşılayan her rom benim için en iyisidir..
  11. Theo7

Bl kilidi açmanız gerekir bu da garantiyiz bozar . Garanti bitti veya benim için önemli değil diyorsan . Bl açılacak Twrp kurulacak ( hem forumda hem YouTube da videolu anlatımlar var iki işleminde ) Verdiğim linkteki rom indirilip twrp den yüklenecek .
  12. Theo7

https://www.haberservis.com/teknoloji/redmi-note-10-pro-gece-modu-mor-kamera-ve-ai-mod-sorunu-cozuldu-haberi-87.html 2. Sıradaki MIUI 14 desteği var
  13. Theo7

Yardım Yere düştü şarj olmuyor

Ufak tefek bir temassızlik olmuştur. Geçmiş olsun 👍
  14. Theo7

Yardım Yere düştü şarj olmuyor

Şarj soketi yerinden çıkmış olma ihtimali yüksek. Arka kapağı açıp soketleri kontrol edin . Veya gerçekten hasar almış da olabilir.
Üst Alt