Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar .
Elimde 2 aylık 2.el bir 11t cihaz mevcut, bl kilidi açılmamış acmaya çalıştığım da görüntüsünü ekledigim hatayı alıyorum. Xiaomi konusunda tecrübesiz bir insan değilim, denediğim çözümler;
2 farklı mı hesabı ile denedim
2 farklı bilgisayarda denedim
Driverlari tamamen kaldırıp...
Mevcut sürümü validenin telefonda kullanıyorum fakat deprem uyarı sistemi gibi bir ayar göremiyorum.
Android sistemi uygun, Google uygulaması güncel olduğu halde neden böyle bir ayar yok .
Valide mutlaka açılmasını istiyor, bu problemi nasıl giderebilirim .
Önce bilgisi olan, ardından fikri ve...
seyranli hocanın hazırladığı modem dosyası ile 13.0.7 deki mor çekim,hdr,al mod gibi problemlerimi çözen dosya konunun 37. Sayfasında modem dosyasına ulaşabilirsiniz.
Problem yaşayan arkadaşların denemesinde fayda var.
Cihaz sweetin romda sweetin rom olmalı.
Kendisine teşekkür ederim...
Merhaba 3 gün önce temiz kurulum ile miroom geçtim.
Pil ve performans bölümünde Android sistem sürekli%20 ve üzeri miroom 9.11.29 beta kullanıyorum.
Problem ne olabilir?
Sıfırlama twrp üzerinden yaparsanız birşey olmaz.
Çok takmayın ayrıca birşey olsa da yeniden atılır mis gibi telefonunuz var değerini bilin:)) rahat rahat kullanın.
Detaylı anlatım için teşekkür ederim birde link atmak yasak değil ise mi note 3 global twrp den kurabilecegim link hangisi.
Bu anlatım miflash olmadan sadece direk twrp üzerinden.
Çok teşekkür ederim
Android 9 dan bu yöntem ile 8.1 geri dönüş durumunda problem olmaz değil mi?
Adımları doğru uygulalarsak.
Android sürüm düşürme problem yaratır diye duydum ondan soruyorum.
Merhaba cihaz da pixel experiance yüklü durumda.
Global pie çıktı ona dönmek istiyorum cihazın bl kilidi açık twrp yükü.
İzlemem gereken adımları doğru sıralama ile aktaracak arkadaşlara gönülden bir teşekkür sunarım:)
Teşekkür ederim.
Bu konuda net bilgisi olan bir arkadaş varmı cihazı elime almak istemiyorum çünkü sattım
İşlem sıralaması
Format data
4 wipe
Ve sayfanın başında ki recovery romu flaslamak doğru olur mu.
Pixel experience rom pie sürümü yüklü cihaza nasıl yukleyebilirim.
Twrp yüklü bl açık durumda mutlaka miflash mı kullanılmalı.
Doğru adımlar nelerdir?
Ve fastboot ne Zaman çıkar tahmini olarak.