Theo7 kullanıcısının son içeriği

1. Theo7

Yardım 11T Bl kilidi açma problemi

Selamlar . Elimde 2 aylık 2.el bir 11t cihaz mevcut, bl kilidi açılmamış acmaya çalıştığım da görüntüsünü ekledigim hatayı alıyorum. Xiaomi konusunda tecrübesiz bir insan değilim, denediğim çözümler; 2 farklı mı hesabı ile denedim 2 farklı bilgisayarda denedim Driverlari tamamen kaldırıp...
  2. Theo7

Soru Miroom 20.3.26 Google DEPREM UYARI SİSTEMİ

Mevcut sürümü validenin telefonda kullanıyorum fakat deprem uyarı sistemi gibi bir ayar göremiyorum. Android sistemi uygun, Google uygulaması güncel olduğu halde neden böyle bir ayar yok . Valide mutlaka açılmasını istiyor, bu problemi nasıl giderebilirim . Önce bilgisi olan, ardından fikri ve...
  3. Theo7

Yardım Redmi Note 10 PRO India (64mp) 13.0.7 modem dosyası

seyranli hocanın hazırladığı modem dosyası ile 13.0.7 deki mor çekim,hdr,al mod gibi problemlerimi çözen dosya konunun 37. Sayfasında modem dosyasına ulaşabilirsiniz. Problem yaşayan arkadaşların denemesinde fayda var. Cihaz sweetin romda sweetin rom olmalı. Kendisine teşekkür ederim...
  4. Theo7

Soru K20 batarya Android sistem sorunu

Merhaba 3 gün önce temiz kurulum ile miroom geçtim. Pil ve performans bölümünde Android sistem sürekli%20 ve üzeri miroom 9.11.29 beta kullanıyorum. Problem ne olabilir?
  5. Theo7

Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Sıfırlama twrp üzerinden yaparsanız birşey olmaz. Çok takmayın ayrıca birşey olsa da yeniden atılır mis gibi telefonunuz var değerini bilin:)) rahat rahat kullanın.
  6. Theo7

Rom Mi Note 3 Global Kararlı MIUI 10.4.2.0 PCHMIXM [Android 9/ PIE] İndirme bağlantısı

Detaylı anlatım için teşekkür ederim birde link atmak yasak değil ise mi note 3 global twrp den kurabilecegim link hangisi. Bu anlatım miflash olmadan sadece direk twrp üzerinden. Çok teşekkür ederim
  7. Theo7

Yardım Pixel Experiencedan Globale Geçiş

Teşekkür ederim.
  8. Theo7

Android 9 dan bu yöntem ile 8.1 geri dönüş durumunda problem olmaz değil mi? Adımları doğru uygulalarsak. Android sürüm düşürme problem yaratır diye duydum ondan soruyorum.
  9. Theo7

Fastboot dosyası bulamadım minote 3 cihaz için pienin fastboot yok yada ben bulamıyorum.
  10. Theo7

Merhaba cihaz da pixel experiance yüklü durumda. Global pie çıktı ona dönmek istiyorum cihazın bl kilidi açık twrp yükü. İzlemem gereken adımları doğru sıralama ile aktaracak arkadaşlara gönülden bir teşekkür sunarım:)
  11. Theo7

Rom Mi Note 3 Global Kararlı MIUI 10.4.2.0 PCHMIXM [Android 9/ PIE] İndirme bağlantısı

Teşekkür ederim. Bu konuda net bilgisi olan bir arkadaş varmı cihazı elime almak istemiyorum çünkü sattım İşlem sıralaması Format data 4 wipe Ve sayfanın başında ki recovery romu flaslamak doğru olur mu.
  12. Theo7

Pixel experience rom pie sürümü yüklü cihaza nasıl yukleyebilirim. Twrp yüklü bl açık durumda mutlaka miflash mı kullanılmalı. Doğru adımlar nelerdir? Ve fastboot ne Zaman çıkar tahmini olarak.
  13. Theo7

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi Note 3 cihazım benimde
  14. Theo7

Ben de miuipro kullanıyorum bende çalışıyor Gcam miui 10 Pro 8.8.30 v2 sürüm Android 8 sürümler Satır silmeniz lazım build.propdan
  15. Theo7

Bende 88.30 v2 deyim bende bu sorunun cevabını bekliyorum hunharca :)
Üst Alt