themay kullanıcısının son içeriği

1. T

MIUI 11 Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Teşekkürler, Yani hindistan romunu kurmaya gerek yok sanırım,
  2. T

MIUI 11 Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

arama kaydedici gibi özellikler gelmiş mi 11 de
  3. T

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V10.3.3.0.PCOINXM İndirme Bağlantıları

BL kilidin açıkmıydı işlemleri yaparken
  4. T

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

BL kilidinin açılmasına 3 gün var programla açılmıyor şu an için, BL kilidi kapalıyken ROM yükleme işini yapsam sorun olur mu ? kapalıyken yükleme yapılabiliyor mu ?
  5. T

Kameraya lafım yok bana çok güzel oldu, ghost screen olayını zaman gösterecek, ama hafif bir karanlıktaki video kalitesini beğendim diyemem
  6. T

bazen klavye dokunmadığı problem yaratabiliyor, Alışıyorsun bir müddet sonra benim en büyük şikayetim yakınlık sensörünün calibre edilmemesi konuşurken saçma sapan yerlere girebiliyor yanağın sesi kapat butonuna gelebiliyor, konuşurken tuşları kitleyip öyle kullanıyorum, belki ilerde...
  7. T

teşekkürler 167 saat beklemekten başka çare yok anlaşılan :(
  8. T

MIUI 10.3.5.0 Kararlı Global Room
  9. T

şimdi benim cihazımın bootloader kilidi kapalı 167 saat beklemek zorundayım 2nci maddede yazan - 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. - Bu işlemi hangi menüden nasıl...
  10. T

Soru Global cihaza Hindistan Romu

cevabın için teşekkür ederim 167 saat bekliyeceğim sanırım :)
  11. T

Soru Hindistan Romu İyi mi?

cevabı öğrendim,
  12. T

Soru Global cihaza Hindistan Romu

hindistan romunu yüklemem için BL kilidini açmam lazım değilmi ? bu kilidi açmadan rom yükleme yapılmıyor sanırım
  13. T

Soru Hindistan Romu İyi mi?

hindistan romunu yüklemem için BL kilidini açmam lazım değilmi ? bu kilidi açmadan rom yükleme yapılmıyor sanırım
  14. T

Yardım Redmi Note 8 Ses Kesilmesi

konuşurken yanağın sesi kapat butonunu basıyor olabilir mi? şayet bende öyle oluyor
Üst Alt