Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selma arkadaslar. Elimde EU rom yüklü global mi 14 cihazi var. Son sürüm beta haftalik eu rom var ve buna magisk ile root yapmak mumkunmudur ? Deneyen oldumu hic ?
Merhaba arkadaslar,
Elimde Mi10T Pro model telefon var.
Yaklasik 2 yildir kullaniyordum fakat birkac ay once yere dusurdum ve karsi tarafa sesim gitmemeye basladi. (Karsi tarafa devamli ruzgar sesi gibi bir gurultu gidiyordu, mi10t pro nun kronik sorunuymus sonradan ogrendim)
1 ay bu sekilde...
Merhaba arkadaşlar. Mi10T Pro telefonumun bootloader kilidi açık.
Forumdaki TWRP'yi yükledim.
Bugün çıkan haftalık xiaomi.eu romunu indirdim.
TWRP den format data > yes diyerek eski romu sildim.
Ardından eu romu flaşladım.
Fakat telefon devamlı TWRP ekranına atıyor sistem açılmıyor.
indirdiğim...
Henüz BL Kilidim Açılmadığı için kuramadım.
Mi Note 10 Lite – Global Stable ROM
https://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QFNMIXM/miui_TOCOGlobal_V12.0.2.0.QFNMIXM_40c0e5edc1_10.0.zip
Merhaba arkadaşlar. rom konularında iyiyimdir genel anlamda çoğu şeye hakimim. Fakat elimde 5x cihaz var ve biraz sorunlu bir cihaz.
Şimdi kısaca cihazın sorunu şu sadece fastboot moda girebiliyorum. twrp den sistemi falan komple format data yaptığım için cihazı açamıyorum.
cihazda fake rom...
Merhaba arkadaşlar. elimde eu rom yüklü mi6x var.
telefonda geliştirici seçenekleri ve usb debug açık.
sorun şöyle;
Telefonun dosya yöneticisinden gördüğüm dosyalar pc ye usb ile bağladığımda gözükmüyor.
Pc den telefon içine herhangi bir dosya attığımda telefondan görebiliyorum. aynı şey tam...