TheMax kullanıcısının son içeriği

1. TheMax

Çözüldü Hangi Resmi Rom'da Miui arama ve mesajlaşma uygulamaları var ?

Endonezya kurmuştum ama sanki ondada google uygulamaları vardı diye hatırlıyorum. Tayvan denemedim. Teşekkürler
  2. TheMax

Çözüldü Hangi Resmi Rom'da Miui arama ve mesajlaşma uygulamaları var ?

Merhaba arkadaşlar devamlı güvenlik sorunu hatalarından dolayı eu rom veya custom.rom.kurmak istemiyorum artık. Olur olmadık yerlerde google wallet calismaz hale gelip duruyor ve devamli xiaomi.eu nun güncel modül çıkartmasıni bekliyorum, bl açık cihazlarda interconnectivity düzgün çalışmıyor...
  3. TheMax

Yardım Magisk boot.img

init_boot dosyasini patchlemeyi dene
  4. TheMax

Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

arkadaslar konudan bagimsiz bir sorum olacak. direnc islemi yapilip imeisi fixlenmis bi cihaz avr ama 1 yil sonra klonlu imei diye mesaj geldi. simdi bu durumda yeni imei icin nasil bi islem yapilmasi gerekiyor.
  5. TheMax

Çözüldü Mi 14 Root Varmıdır ?

Sorunu buldum arkadaslar. Ayni sorunu olan kisiler icin cozum: Rom dosyasinin icinden normalde boot.img dosyasini alip magisk ile patch liyorduk fakat mi14 te init_boot.img dosyasini alip patchlememiz gerekiyormus. patchli boot imajini yuklerkende : fastboot flash init_boot patched_boot.img...
  6. TheMax

Dosya ismiyle alakasi yok ki. Istersen dosyanin adini papiçulo yap calismasi gerek. Önemli olan dosyanin kendisi
  7. TheMax

Denedim çalışmıyor. boot_a kısmına yüklüyor otomatik olrak yebi img dosyasini. Acaba _b kisminami yuklemek gerek.
  8. TheMax

Selma arkadaslar. Elimde EU rom yüklü global mi 14 cihazi var. Son sürüm beta haftalik eu rom var ve buna magisk ile root yapmak mumkunmudur ? Deneyen oldumu hic ?
  9. TheMax

Soru Mi 10T Pro Bozuldu Acilmiyor. Tamirci Ariyorum

Hayır. En son kapandığından beri ne açılıyor ne şarj alıyor nede pc görüyor.
  10. TheMax

Soru Mi 10T Pro Bozuldu Acilmiyor. Tamirci Ariyorum

Merhaba arkadaslar, Elimde Mi10T Pro model telefon var. Yaklasik 2 yildir kullaniyordum fakat birkac ay once yere dusurdum ve karsi tarafa sesim gitmemeye basladi. (Karsi tarafa devamli ruzgar sesi gibi bir gurultu gidiyordu, mi10t pro nun kronik sorunuymus sonradan ogrendim) 1 ay bu sekilde...
  11. TheMax

Soru Mi 10T Pro için güncel en iyi custom kamera hangisi?

zip dosyasi olarak atabilirsin
  12. TheMax

Haber MIUI 13 Tanıtıldı! Güncelleme Alacak Telefonların Resmi Listesi

Bu Redmi k30S Extreme hangi telefon. K30S - Mi10T K30S Ultra - Mi10T Pro K30S Extreme - ???
  13. TheMax

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

Redmi K30S Ultra China Stable Recovery V12.5.4.0.RJDCNXM Redmi K30S Ultra China Stable Beta Recovery V12.5.5.0.RJDCNXM bu iki romdada kamera calismadi bende. ana kamera bulanik gozukuyor fotograf cektigimdfe kamera kapaniyor. google kamera yukledim sorun devam etmekte arkadasimda 12.5.5.0...
  14. TheMax

Rom OneOs (Miui 12.5) 21.8.30 Mi10T - Mi10T Pro - K30S ULTRA (Android11)

10tpro da kullanan varmi sikintilimi hala kamera son surumde ?
  15. TheMax

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

son 2 china stabil romunu denedim onlarda bile kamera calismiyor... sacmalamaya basladi xiaomi...
Üst Alt