TheMax kullanıcısının son içeriği

1. TheMax

Çözüldü Mi 14 Root Varmıdır ?

Selma arkadaslar. Elimde EU rom yüklü global mi 14 cihazi var. Son sürüm beta haftalik eu rom var ve buna magisk ile root yapmak mumkunmudur ? Deneyen oldumu hic ?
  2. TheMax

Soru Mi 10T Pro Bozuldu Acilmiyor. Tamirci Ariyorum

Merhaba arkadaslar, Elimde Mi10T Pro model telefon var. Yaklasik 2 yildir kullaniyordum fakat birkac ay once yere dusurdum ve karsi tarafa sesim gitmemeye basladi. (Karsi tarafa devamli ruzgar sesi gibi bir gurultu gidiyordu, mi10t pro nun kronik sorunuymus sonradan ogrendim) 1 ay bu sekilde...
  3. TheMax

Çözüldü Mi10T Pro EU Rom sonrası twrp bootloopta kaldı

Merhaba arkadaşlar. Mi10T Pro telefonumun bootloader kilidi açık. Forumdaki TWRP'yi yükledim. Bugün çıkan haftalık xiaomi.eu romunu indirdim. TWRP den format data > yes diyerek eski romu sildim. Ardından eu romu flaşladım. Fakat telefon devamlı TWRP ekranına atıyor sistem açılmıyor. indirdiğim...
  4. TheMax

Rom Mi Note 10 Lite Global Miui 12 Geldi

Henüz BL Kilidim Açılmadığı için kuramadım. Mi Note 10 Lite – Global Stable ROM https://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QFNMIXM/miui_TOCOGlobal_V12.0.2.0.QFNMIXM_40c0e5edc1_10.0.zip
  5. TheMax

Çözüldü Mi5x Fastboot Rom Yükleme Hatası

Merhaba arkadaşlar. rom konularında iyiyimdir genel anlamda çoğu şeye hakimim. Fakat elimde 5x cihaz var ve biraz sorunlu bir cihaz. Şimdi kısaca cihazın sorunu şu sadece fastboot moda girebiliyorum. twrp den sistemi falan komple format data yaptığım için cihazı açamıyorum. cihazda fake rom...
  6. TheMax

Sohbet "İzlemediysen yaşama" Oyunu

Breaking Bad Narcos Sons of Anarchy La Casa de Papel
  7. TheMax

Tema MIUI Ultimate Teması! [Bakmadan Geçme!]

bir ara düzenlemeyi düşünüyorum hocam.
  8. TheMax

Yardım Telefon Hafızası PC de farklı gözüküyor.

Zaten onu seçmezsem hic dosya gözükmüyor. Onu seçtiğimdede durum anlattiğım gibi. Mi drop, ftp vs. Gecici cozum fakat asil sebebini bulmak istiyorum.
  9. TheMax

Yardım Telefon Hafızası PC de farklı gözüküyor.

Merhaba arkadaşlar. elimde eu rom yüklü mi6x var. telefonda geliştirici seçenekleri ve usb debug açık. sorun şöyle; Telefonun dosya yöneticisinden gördüğüm dosyalar pc ye usb ile bağladığımda gözükmüyor. Pc den telefon içine herhangi bir dosya attığımda telefondan görebiliyorum. aynı şey tam...
  10. TheMax

Çözüldü Mi5 Garanti sonrası "Servis Yok" sorunu

anten kablosu çıkmış hocam allah razi olsun. Taktım düzeldi. Fikir alisverisi yapmak guzel birseymis tekrardan anladim. :) İyi gunler
  11. TheMax

Peki anten kablosunu takmayi unutsalar türk telekom diye sim1 kisminda hat ismi gozukurmu
  12. TheMax

Arkadaslar merhaba. Cepporttan mi5 almistim 1 senedir gayet guzel kullaniyordum. Fakat gecen haftalarda kendi kendine kapandi ve ne sarj oluyordu nede aciliyordu. Servise yolladim ama kullanici hatasi flash yanmis deyip 350tl aldilar ve flash chipini degistirdiler. İcinde onemli bilgilerim...
  13. TheMax

Yardım Mi Tv Box 3 Netflix Hata

terrarium tv yükleyin netflixe ne gerek var.......
  14. TheMax

Soru Xiaomi Mi 6 Uzun pozlama

bu uzun pozlama süresi mi max prime'a gelirmi acaba ?
Üst Alt