Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar devamlı güvenlik sorunu hatalarından dolayı eu rom veya custom.rom.kurmak istemiyorum artık. Olur olmadık yerlerde google wallet calismaz hale gelip duruyor ve devamli xiaomi.eu nun güncel modül çıkartmasıni bekliyorum, bl açık cihazlarda interconnectivity düzgün çalışmıyor...
arkadaslar konudan bagimsiz bir sorum olacak. direnc islemi yapilip imeisi fixlenmis bi cihaz avr ama 1 yil sonra klonlu imei diye mesaj geldi. simdi bu durumda yeni imei icin nasil bi islem yapilmasi gerekiyor.
Sorunu buldum arkadaslar. Ayni sorunu olan kisiler icin cozum:
Rom dosyasinin icinden normalde boot.img dosyasini alip magisk ile patch liyorduk fakat mi14 te init_boot.img dosyasini alip patchlememiz gerekiyormus.
patchli boot imajini yuklerkende :
fastboot flash init_boot patched_boot.img...
Selma arkadaslar. Elimde EU rom yüklü global mi 14 cihazi var. Son sürüm beta haftalik eu rom var ve buna magisk ile root yapmak mumkunmudur ? Deneyen oldumu hic ?
Merhaba arkadaslar,
Elimde Mi10T Pro model telefon var.
Yaklasik 2 yildir kullaniyordum fakat birkac ay once yere dusurdum ve karsi tarafa sesim gitmemeye basladi. (Karsi tarafa devamli ruzgar sesi gibi bir gurultu gidiyordu, mi10t pro nun kronik sorunuymus sonradan ogrendim)
1 ay bu sekilde...
Redmi K30S Ultra China
Stable
Recovery
V12.5.4.0.RJDCNXM
Redmi K30S Ultra China
Stable Beta
Recovery
V12.5.5.0.RJDCNXM
bu iki romdada kamera calismadi bende. ana kamera bulanik gozukuyor fotograf cektigimdfe kamera kapaniyor. google kamera yukledim sorun devam etmekte
arkadasimda 12.5.5.0...