Thelordofkekos kullanıcısının son içeriği

1. T

Çözüldü mi 9t pro cihazım brick mi oldu ?

1 gün boyunca uğraştım atamadım en son pes ettim miflash vs kapattım pcden bakkala gittim geldim ve cihaz kendi kendine açıldı
  2. T

Hocam siz mevcut miflashın rom yükleme iptalini nasıl yaptınız
  3. T

Yardım Cihaz Brick mi oldu?

Hocam bu durumda bile 60 tl istiyorlar cihaz bricklenirse ne kadar isterler kim bilir onun riskine girmek istemiyorum cihaz mi9t bu arada
  4. T

Hocam 10500 saniye oldu sıkıntı orada
  5. T

Nasıl yapıcam peki error de vemiyor bu halde kaldı miflash
  6. T

Hocam kabloyu pcden sökersem sıkıntı olmaz dimi ? Şuan hala rom atmaya çalışıyor fastboot modunda
  7. T

Hocam cihazı ayırayım mı kablodan sıkıntı olmazmı Cihaz brick oldu diye korkuyorum zaten
  8. T

Selamlar bu hatayı alıyorum bende cihaz fastboot modunda ve pc görüyor mi9t cihazım yardımcı olabilicek varmı?
  9. T

hocam hata bu muydu ? Bende de aynı durum var cihaz brick oldu diye ödüm kopuyor (cihaz mi9t)
  10. T

Recovery Mi 9T/K20 [TWRP] 3.1.1-2 FIXED from 4PDA [UNOFFICIAL]

Hocam bu twrpyi linkteki klasörde twrp.img var onu install kısmından yükleyrek kalıcı hale getiriyoruz değilmi
  11. T

Rehber Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri

Hocam ben dediğim gibi cin romunu masaüstüne taşıdım öyle hallettim sorunu belki yardımı olur
  12. T

Hocam sagolasiniz herşey için dün halloldu sorunum bu arada ben mi flashdaki hatayı cin romunu karşıdan yüklemeler den masaüstüne taşıyınca halloldu.Sorun yaşayan arkadaslarin aklında bulunsun.
  13. T

Hocam o halloldu ama recovery mod açıldı menü cince hangisine tiklamaliyim
  14. T

Hocam ilk başta flash all Clear expect storage dedim ama brick olur diyince usbden telefonu çıkardım ondan sonra flash all seçeneği ile yapmaya çalıştım ama miflash burada kaliyor
Üst Alt