TheLOCK kullanıcısının son içeriği

1. TheLOCK

Rom Costum romlar ve MİUİ romları

Poco f2 pro için mevcut aosp ve custom rom önerileri varmı
  2. TheLOCK

Soru eu romdan globale nasıl dönerim?

Miui12 çok sıkıntılı mi9t dede bana şarj sorunu yapmıştı Şuan miui. 11.0.8 globaldeyim sajlrjbsuepr gidiyor ama şebeke sorunu var arama esnasında ses kesiliyor intagramdan sürekli atıyor YouTube da ses açma kapama düzgün çalışmıyor vs. Şarjı süper 6.5 saat pubg normal kullanımda 10 saat altı...
  3. TheLOCK

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

Kolay gelsin bende poco f2 pro cihaz sahibiyim. 11.0.8 global romdayi. Normal kullanımda 11 12 saat ekran süresi. Ekran parlaklığı full pubg de 6.5 saat civarı süre alıyor. Ama şebeke sorunlu arama sırasında bağlantı kesikligi oluyor. Pubg dede kasıyor. Sd865 olan cihaz nasıl kaşar aklım...
  4. TheLOCK

Rom Mi 9T / Redmi K20 Global Kararlı V12.0.1.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

Android 10 a geçtiğimden beri batarya konusunda bu turlu dikiş tutturamadim. Artık telefonu satacağım . Ama orijinal MIUI 11. Romu bulamıyorum Batarya konusunda idare eden cihazın orijinal romu gerekli link paylaşabilecek arkadaş varsa çok sevinirim
  5. TheLOCK

Rehber 64 Bit MiFlash

kolay gelsin benim cihazım Classic tr hocanın anlatımına göre yapmama rağmen miflashn da anti roll back hartası verdi bunu nasıl düzeltebilirim
  6. TheLOCK

Oyun Pubg Mobil için magisk modülü var mı?

Mı9 t cihazımda aşırı yüksek modunda oynuyorum Magnetar ve thermal modüllerini kullandım ama pek bı etki görmüyorum 4 parmak oynadığım için FPS benim için çok önemli 60 FPS verebilecek modül uygulama arıyorum.
  7. TheLOCK

Rom Evolution X 3.4 for Mi 9T/Redmi K20

hocam bu ve benzeri aosp romlardaki pil tasarruf ayarlarınız varmı iletebilirmisiniz acaba ? ve uygulama çekmecesi arama kutusu olarak geçen aosp tabanlı romlarda bulunan bu şeyi kaldıramıyor muyuz? Uygulamalar direk ana ekranda olması için.
  8. TheLOCK

MIUI 12 Mİ 9T Masik™ P Android 10 MIUI 12

teşekkürler akıcılık konusunda nasıl bir rom herhangi bir oyun deneyiminiz oldumu veya arayüzü nasıl?
  9. TheLOCK

Paylaşımınız için çok teşekkürler. Ekran süresi hakkında da bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
  10. TheLOCK

1594666808 masik x 15 deneyen arkadaslar pil performansi akicilik oyun ve arayuz stabilitesi varsa hatalari ile ilgili tecrubelerini aciklayici bicimde paylasabilirler mi ? edit: görsel paylasım olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  11. TheLOCK

Okadar rom denedim en güzeli Masik x ti pil performansıda tatmin ediciydi ama tek sorunu ara yüzde hafif laglar var bu yüzden farklı romlara geçtim sizce nezaman düzeltirler bu sorunu ?
  12. TheLOCK

Rom Mİ 9T/K20 Xiaomi.eu MIUI 12 Stabil Rom V.12.1.2.0

bu haftalık güncellemeler tam olarak ne oluyor haftalık güncellemeleri yapmassak ne olur? 1594475213 eu miuı12 v12,0,3,0 nasıl bir romkullanılırmı
  13. TheLOCK

Rom Mi 9T BLİSS v12.11 Aosp Rom (VİDEO)

tmm dir hocam 1594396097 Muradovs hocam uygulama çekmecesini nasil kapatabilirim. uygulamalari sadece ana ekrana almak istiyorum normal xiaomi arayuzlerindeki gibi
  14. TheLOCK

Rom Mi 9T BLİSS v12.11 Aosp Rom (VİDEO)

saolun hocam uygulama çekmecesini nasıl kaldırabiliriz uygulamalar direk ana ekranda olması için
Üst Alt