Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui12 çok sıkıntılı mi9t dede bana şarj sorunu yapmıştı
Şuan miui. 11.0.8 globaldeyim sajlrjbsuepr gidiyor ama şebeke sorunu var arama esnasında ses kesiliyor intagramdan sürekli atıyor
YouTube da ses açma kapama düzgün çalışmıyor vs. Şarjı süper 6.5 saat pubg normal kullanımda 10 saat altı...
Kolay gelsin bende poco f2 pro cihaz sahibiyim.
11.0.8 global romdayi.
Normal kullanımda 11 12 saat ekran süresi.
Ekran parlaklığı full pubg de 6.5 saat civarı süre alıyor.
Ama şebeke sorunlu arama sırasında bağlantı kesikligi oluyor.
Pubg dede kasıyor.
Sd865 olan cihaz nasıl kaşar aklım...
Android 10 a geçtiğimden beri batarya konusunda bu turlu dikiş tutturamadim.
Artık telefonu satacağım .
Ama orijinal MIUI 11. Romu bulamıyorum
Batarya konusunda idare eden cihazın orijinal romu gerekli link paylaşabilecek arkadaş varsa çok sevinirim
Mı9 t cihazımda aşırı yüksek modunda oynuyorum
Magnetar ve thermal modüllerini kullandım ama pek bı etki görmüyorum 4 parmak oynadığım için FPS benim için çok önemli 60 FPS verebilecek modül uygulama arıyorum.
hocam bu ve benzeri aosp romlardaki pil tasarruf ayarlarınız varmı iletebilirmisiniz acaba ?
ve uygulama çekmecesi arama kutusu olarak geçen aosp tabanlı romlarda bulunan bu şeyi kaldıramıyor muyuz?
Uygulamalar direk ana ekranda olması için.
1594666808
masik x 15 deneyen arkadaslar pil performansi akicilik oyun ve arayuz stabilitesi varsa hatalari ile ilgili tecrubelerini aciklayici bicimde paylasabilirler mi ?
edit: görsel paylasım olursa çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler
Okadar rom denedim en güzeli Masik x ti pil performansıda tatmin ediciydi ama tek sorunu ara yüzde hafif laglar var bu yüzden farklı romlara geçtim sizce nezaman düzeltirler bu sorunu ?
tmm dir hocam
1594396097
Muradovs hocam uygulama çekmecesini nasil kapatabilirim.
uygulamalari sadece ana ekrana almak istiyorum normal xiaomi arayuzlerindeki gibi