Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denedim ama telefon üzerinden dönemedim paket ayrıştırmada hata var diyor. Bilgisayardan deneyeceğim müsait bir zamanda bakalım...
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonu kararlı global moddan geliştirici moduna taşıdım ve sorun düzeldi fakat şimdi de çok fazla ısınıyor, şarjı daha çabuk bitiyor ve geç şarj oluyor.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende redmi note 6 pro telefonumu v10.3.3.0 a yukselttim yükseltmez olaydım şimdi internet paylaşımı ve wifi i kullanamıyorum birini açmaya kalksam telefon kendini yeniden başlatıyor. Yeni yeni durduk yere kendini yeniden başlatma sorunu da çıktı. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Redmi Note 6 Pro...
Bende redmi note 6 pro telefonumu 10.3.3 e yukselttim yükseltmez olaydım şimdi internet paylaşımı ve wifi i kullanamıyorum birini açmaya kalksam telefon kendini yeniden başlatıyor. Yeni yeni durduk yere kendini yeniden başlatma sorunu da çıktı. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Redmi Note 6 Pro...
Evet var ben Finlandiya da yaşıyorum Yunanistan'a tatile gidince almıştım. Aceba buradan bir işlem yapabilirmiyim. Artık durduk yere de yeniden başlamaya başladı
1557260070
Merhaba söylediğinizi yaptım ama sorun devam ediyor herhangi bir değişiklik olmadı.
1557260538
Yeni farkettim mi drop ta da aynı hatayı veriyor.
Merhaba redmi note 6 pro telefonumu bugün 10.3.2 ye guncelledim. Güncellemeden sonra internet paylaşımı yapamıyorum. İnternet paylaşımına dokunduktan sonra siyah bir ekran geliyor ve telefon yeniden başlamış gibi davranıyor fakat yeniden başlama değil. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz...