Thekartal kullanıcısının son içeriği

1. Thekartal

Yardım Wifi sorunu

Denedim ama telefon üzerinden dönemedim paket ayrıştırmada hata var diyor. Bilgisayardan deneyeceğim müsait bir zamanda bakalım... Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Thekartal

Yardım Wifi sorunu

Telefonu kararlı global moddan geliştirici moduna taşıdım ve sorun düzeldi fakat şimdi de çok fazla ısınıyor, şarjı daha çabuk bitiyor ve geç şarj oluyor. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Thekartal

Yardım Wifi sorunu

Hard reset ve fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım ama maalesef duzelmedi Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Thekartal

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.3.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Bende redmi note 6 pro telefonumu v10.3.3.0 a yukselttim yükseltmez olaydım şimdi internet paylaşımı ve wifi i kullanamıyorum birini açmaya kalksam telefon kendini yeniden başlatıyor. Yeni yeni durduk yere kendini yeniden başlatma sorunu da çıktı. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Redmi Note 6 Pro...
  5. Thekartal

Yardım Wifi sorunu

Bende redmi note 6 pro telefonumu 10.3.3 e yukselttim yükseltmez olaydım şimdi internet paylaşımı ve wifi i kullanamıyorum birini açmaya kalksam telefon kendini yeniden başlatıyor. Yeni yeni durduk yere kendini yeniden başlatma sorunu da çıktı. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Redmi Note 6 Pro...
  6. Thekartal

Yardım Resmi note 6 pro İnternet paylaşım sonuru

Evet var ben Finlandiya da yaşıyorum Yunanistan'a tatile gidince almıştım. Aceba buradan bir işlem yapabilirmiyim. Artık durduk yere de yeniden başlamaya başladı
  7. Thekartal

Telefonu sifirladiktan 1 gün sonra aynı hatayı almaya başladım tekrar
  8. Thekartal

Telefonu sifirladim ve sorun düzeldi gibi teşekkürler. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Thekartal

1557260070 Merhaba söylediğinizi yaptım ama sorun devam ediyor herhangi bir değişiklik olmadı. 1557260538 Yeni farkettim mi drop ta da aynı hatayı veriyor.
  10. Thekartal

Merhaba redmi note 6 pro telefonumu bugün 10.3.2 ye guncelledim. Güncellemeden sonra internet paylaşımı yapamıyorum. İnternet paylaşımına dokunduktan sonra siyah bir ekran geliyor ve telefon yeniden başlamış gibi davranıyor fakat yeniden başlama değil. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz...
Üst Alt