TheHavari kullanıcısının son içeriği

1. TheHavari

Çözüldü Doğrulanmış Profil Rozeti?

Çok önemli değil ama şimdi konuyu görünce farkettim ve merak ettim bende de yokmuş :)
  2. TheHavari

Yardım Note 9 Pro Gcam

Gcam için güncel ve eski sürümlere şuradan ulaşabilirsiniz, hangisini beğenirseniz deneme yanılma yöntemi ile bir tane edinebilirsiniz hocam :) ben çoğunu denedim ve en son sürümde tercih kıldım cihaz Mi Mix 2 Google Camera Port
  3. TheHavari

Çözüldü Redmi 8 "Sim kart etkinleştirilemiyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun." hatası.

O halde sorun yok, bunu kapatmazsanız extra ücretlendirme gibi bir sorun ile karşılaşma olasılığınız var, hattınız sorunsuz kullanılıyor ise bu adımları yapın, neyi etkinleştirmek çalışıyorsunuz açık bırakarak?
  4. TheHavari

Soru Redmi Note 9 Pro için Şarj Aleti

Online alışveriş siteleri üzerinden alacağınız şarj adaptörlerinin %88'i orjinal değil, neredeyse 50 adet satıcı ile konuştum kendileri bunu itiraf etti ve mesajlaşmalarım duruyor kayıtlı. Hatta orjinalini bulabilirseniz alın gibi enteresan cevaplarla da karşılaştım :))
  5. TheHavari

Çözüldü Redmi 8 "Sim kart etkinleştirilemiyor. Hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun." hatası.

Ayarlar>Şifreler&Güvenlik>Yetkilendirme ve İptal yolunu izleyip, 'Xiaomi Sim etkinleştirme'yi kapatın
  6. TheHavari

Yardım TWRP- Recovery Menüsü Açılmıyor

Mıuı 12 stabil diyince ben yanlış anladım hocam pardon, wbmeta yoluyla TWRP tekrar deneyin
  7. TheHavari

Soru Isınma

Hızlı şarj cihazı ile şarj ediyorsanız bu havalarda normal ısınması
  8. TheHavari

Yardım TWRP- Recovery Menüsü Açılmıyor

Hocam fastboot moda geçiyorsa mi flash ile rom yükleyin, tekrar TWRP atarsınız sonra
  9. TheHavari

Soru Miui 12 Bölge Değistirme yapamıyorum

MIUI Bölge Sorunu Düzeltme -TWRP+ROOT-
  10. TheHavari

Soru Şarj aleti orjinal mi ?

Üzerinde yazan değerleri karşılıyor sonuçlara göre, ama orijinallik konusunda bişey diyemem.
  11. TheHavari

Oyun Pubg Mobile Redmi Note 7

Konu açmadan önce arama kısmını kullanırsanız sorunlarınıza daha kolay çözüm bulabilirsiniz. Redmi note 7 Pubg Mobile de kkasiyor Redmi Note 7 Pubg ısınma ve kasma sorunu Redmi Note 7 PubPubg
  12. TheHavari

Soru Şarj aleti orjinal mi ?

Cihazınıza uygun. Amper isimli uygulamayı Play store dan indirip değerlere bakın hocam, ayrıca adaptörü nereden aldınız?
  13. TheHavari

Yardım TWRP ekranında kalıyor

TWRP güncelleyin; Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]
Üst Alt