Thefantasic kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım MI 6 hk.

MI 6 MIUI 11 sürümünü kullanıyorum. Yakında garantisi bitireceği için GCAM vs. programlar kurmak istiyorum. Hangi adımları takip etmem gerekiyor?
  2. T

Yardım Telefona root atmak

telefonuma root atmak istiyorum ama telefondaki bilgileri vs. nasıl koruyabilirim?
  3. T

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

Bildirimlerde sorun yok
  4. T

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

Globam olarak güncelleyici kısmına gelmiş
  5. T

Yardım Konuşurken kendi sesimi duyuyorum

C2 üzerinden birileriyle konuşurken kendi sesimi duyuyorum. Daha kötüsü en ufak gıcırtıyı bile duyuyorum. Çözümü nedir?
  6. T

Sohbet MIUI 10 deneyimleri

Burada MIUI 10 hakkında gözlemlerinizi anlatıp bilmeyenleri aydınlatabilirsiniz. Global rom beklediğim için bir tecrübem yok :(
  7. T

Sohbet 2018 FIFA Dünya Kupası

Bu sene Fransa'da iş var gibi. Kadrosu ciddi anlamda hızlı koşan teknik oyuncular üzerine. Almanyayı zorlayıp yenerse şampiyon olma şansı yüksek
  8. T

Yardım Mivideo altyazı sorunu

Mivideo'dan altyazılı film izlemek istiyorum ama altyazı bazı karakterleri desteklemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  9. T

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Tarih açıklanana kadar başvurular bitmez değil mi?
  10. T

Yardım 86006 hatası ve global9.2.2.0 de kalma

Aynı sorun bende de var
  11. T

Yardım xiaomi mi 6 bl kilidi için beta rom

Hocam dediğini yaptım ama bu sefer güncellemede "You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum stable version only" diye bir yazı çıkıyor
  12. T

Çözüldü bl kilidi 86006 sorunu

dün geceden beri developer rom yüklemek için ne varsa uğraştım ama bl kilidi denen şey bana musallat oldu desem yeridir usb hata ayıklama cihazımı bul falan açık ama mi kilit açmaya gelince 86006 hatasını alıyorum bu konuda bana yardım edin
  13. T

Yardım xiaomi mi 6 bl kilidi için beta rom

Hocam bu dediğin romun dosyası bende yüklü ama telefon ne alakaysa güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyo napabilirim?
Üst Alt