thecraxy kullanıcısının son içeriği

1. thecraxy

Çözüldü System Daemon

daemon'u kaldırmayın eu rom'da bile kaldırmamışlar gerisini silin gitsin.
  2. thecraxy

Yardım Android 16 şarjı içiyor resmen

yahu adamlar o kadar büyük mah'lı pil koyuıyor doğru düzgün optimizasyon yok hala mutsuz insanlar pillerden.
  3. thecraxy

Yardım Yeni nesil yazılımsal IMEI

Server yaptırın rom dahi atsanız gitmiyor.
  4. thecraxy

Recovery Xiaomi 15 (dada) TWRP v3.7.1 A15 Destekli

Son sürümde dokunmatik bozuk bilginize.
  5. thecraxy

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Bu method ile açılıyor BL ben öyle açtım : Rehber - HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'
  6. thecraxy

Yardım Mi Mesaj ve Rehber uygulaması yardım

global'de arama kaydı aktifleşiyor. 1751734999 En temizi tayvan ve rus kurmak gerisi fasa fiso.
  7. thecraxy

Soru E-Sim Server Kayıt

kullanılıyor sorun yok tuşlu telefonun var bende no problem ancak verilen cihazı perte çıkarın pil takılmasın
  8. thecraxy

Yardım Pocco x7 pro MIUI Arama ve Mesajlaşma Uygulaması yükleme , google kaldırma

mesajlaşmayı kaldıramazsın ama aramaları kaldırırsın. Xiaomi Telefonlar İçin Rootsuz, Romsuz Xiaomi Aramaları Aktifleştirme ve Arama Kaydı Özelliğini Açma (global rom için geçerli avrupa'da çalışmayabilir) ✅ 1. İlk Olarak ADB Driver'larını Kuruyoruz 🔗 ADB Installer v1.4.3 indir (driver + ADB +...
  9. thecraxy

Official değilmiş o öyle duydum çökmesiyle uğraşamıcam kurmadım. Umarım rakip bir şey çıkar.
  10. thecraxy

Bu konuyu açandan allah razı olsun verdiği bozuk twrp ile telefonumun çökmesine neden oldu. Şu video olmasa verilerim gidiyordu :
  11. thecraxy

Çalışıyor mu ?
  12. thecraxy

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

Çift hat server kayıtlı bl sorunsuz açıldı yalnız BL açılınca chatgpt çalışmıyor haberiniz olsun.
  13. thecraxy

Yardım Yurt Dışı Telefon Almanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Cihazı söküp direnç değişiyolardı telefonda şimdi fiziksel müdahaleye gerek yok
Üst Alt