THECERN kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Arkadaşlar imei sifirlama olayı her sene sonunda mi oluyor yoksa tek bir sefere mi ozel?
  2. T

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

merhaba, x3 NFC ile hindistan sürüm arasında rom fark eder mi? sizin burda kullanıp beğendiğiniz romların aynısını birebir uygulayabilir miyim yoksa hindistan uyumlu rom mu bulmam gerekir acaba?
  3. T

Xiaomi Wifi+ (Wifi menzil genişletici)

bu repeater'ın wifi ismi (ssıd) değişebiliyor mu? çok yazılmış, hepsini de okudum ama kesin bir bilgi yok, bağlanılan ağın sonuna plus yazmak zorunda mı illa?
  4. T

Yardım Model önerimiz !

bütçeniz ne kadar? ona göre öneri yapalım
  5. T

Soru Mi Max2 için Touchwiz rom (Samsung rom) çıkar mı?

Arkadaslar miuı yi sevemedim maalesef, touchwiz romları hep daha cekici geliyor, sizce cıkar mı rom yakın zamanlarda? eger rom cıkmaz diyorsanız bu fiyatlara (1200 tl) önerebileceginiz samsung bir cihaz var midir, telefonda bekledigim tek sey ekran süresi, eger olursa mi max2 kesinlikle cok...
  6. T

Yardım (SSLİ) Dosya Aktarırken Konum Kullanılamıyor Hatası

beyler durum böyle, telefonu sıfırlicam, ama yedek alamıyorum bi türlü, kendi bilgisayarımda denedim olmadı, internet kafeden yazıyorum şuan,burda da olmadı, nedir bu hata,nedendir bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen??
  7. T

Yardım mi 5 telefonumu satıyorum, nelere dikkat etmeliyim?

hocam benim telefon 3 aylıktı, 1100 liraya sattım, mi max2 alacağım şimdi, siz o kadar yükseğe satamazsınız sanırım mi hesaptan nasıl çıkacağım, onu soruyorum asıl angel~~
  8. T

Yardım mi 5 telefonumu satıyorum, nelere dikkat etmeliyim?

beyler telefonu satıcam, adama vermeden sıfırlayacağım fakat bu yeterli mi? mi hesabını be Google hesabını kaldıracak mıyım, nasıl kaldıracağım, anlatabilir misiniz
  9. T

KARAER Kimdir ?

Merhabalar hocam sizde aramıza hoşgeldiniz, sempatik birine benziyorsunuz, aldığınız telefondan da gayet memnun olacağınızı düşünüyorum (yalnız hocam telefonun adı Mia max 2 değil Mi max 2, "a" yok yani, yazıda 2 kere görünce söyleyeyim dedim) hayırlı olsun şimdiden telefonunuz
  10. T

Yardım Ekran bölme

instagram olmuyor, ama face için chrome dan girip bölebilirsiniz ekranı, bende öyle yapıyorum genelde
  11. T

Soru Merhabalar

fiyat farkı yoksa kipa yada migrostan almanı öneririm hocam, daha uzun süredir satıyorlar bu cihazları, daha bilgilidirler
  12. T

Yardım Ram

ayarlar>arama>uygulamaların pil kullanımını yönet>uygulamaları seçin> buradan istediğiniz uygulamayı agresif bir pil tasarrufu moduna alabilir, veya komple çıkartabilirsiniz
  13. T

Mod Son uygulamalar Pencerelerini Yuvarlak Yapma [Miui8-9]

root/twrp gerekli mi?
  14. T

Satıldı 1 haftalık mi max 2 gold 750 tl

neden bu kadar ucuza satıyorsun?
  15. T

Soru Xiaomi'nin Hangi Model

mi max2 gayet güzel bi tercih olacaktır
Üst Alt