TheByALeX kullanıcısının son içeriği

1. TheByALeX

Çözüldü Redmi Note8 6/64 2G Sorunu

Arkadaşlar iyi geceler, şu sıralar hayatın maratonundan dolayı forumdan baya uzak kaldım :) kendi kullandığım redmi note8 6/64 cihazım 4.5G bağlanmıyor, sürekli bağlantı E"de kalıyor. Elinde Cihazın orjinal qcn dosyası olan var rica etsem paylaşabilir mi. Zenex Üstad rica etsem bu konuda...
  2. TheByALeX

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Gelmiş olması gerekiyor kardeşim..[emoji6] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. TheByALeX

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Rica Etsem Elinde olan Wheyred Link Paylaşabilirmi ?[emoji5] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. TheByALeX

Hocam Arkadaş Sagit istemiş, siz ise Wheyred link vermişsiniz. ?[emoji5] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. TheByALeX

Adamların resmi tatilleri benim yıllık iznimden Fazla.[emoji28][emoji28] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. TheByALeX

Soru Turkcell Faturalı Hangi Tarifeyi Önerirsiniz

Mobil verileriniz hiç tükenmesin İnşaaALLAH hocam.[emoji5] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. TheByALeX

Soru Turkcell Faturalı Hangi Tarifeyi Önerirsiniz

2 ay önce Turkcell"den aradılar ve bana Özel Lifecell tekliflerini sundular. 1000 dk normal konuşma 1000 dk BİP her yöne arama 100 SMS 12 GB internet, Facebook, istgram, Twitter 2 GB, 38 TL, eski müşteri olduğum için bende hemen kabul ettim.. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. TheByALeX

Arkadaşlar Wheyred için Link verebilecek olan varmı ? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. TheByALeX

Sohbet Nedir bu Xiaomi'den alıp veremedikleri

Cehalet ne güzel şey herşeyi biliyorsun [emoji5] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. TheByALeX

Format data yapın ardında yüklemeye başlayın. Sorun devam ettigi takdirde twrp sürümünü değiştirmeyi deneyin.[emoji6] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. TheByALeX

Sohbet Yemekte akıllı Telefon kullanımı kilo aldırıyormuş

Aynı Taktiği benim oğlanda denedim, mamayı kaşık ile ağzına verdikten sonra çıkarmaması için eline telefonu verdim telefonu aldı mamayı çıkardı. Üstelik gün boyunca telefona el koydu [emoji43] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. TheByALeX

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Forumdan uzun bi süre uzak kaldım. baya bir değişiklik var maşallah :) Beta sürümde Mesaj ve bildirim seslerini ayrı şekilde seçebiliyormuyuz ?
  13. TheByALeX

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

Xiaomi yazılımı oturtmadığı sürece sonu Sony ve HTC gibi olacak gibi görünüyor. Hatta ben dâhi Oneplus veya Huawei"ye Geçiş yapmayı düşünüyorum. Xiaomi Kamera konusunda ve yazılım konusunda gelişmediği sürece performans cihazı olması hiçbir anlam ifade etmiyor maalesef.. Redmi Note 5 cihazımdan...
  14. TheByALeX

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

cantara hocam, Alabilir miyim oradan bir adet Wheyred [emoji4] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. TheByALeX

Yardım Mi 8 Hızlı Şarj

Kabloyu değiştirmeyi denediniz mi ? Farklı bir Şarj Cihazı ile test ettiniz mi ? Arka Planda Çalışan uygulamaları kontrol ettiniz mi ? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt