TheByALeX kullanıcısının son içeriği

1. TheByALeX

Soru Mi 11 Ultra direnç değişimi İzmir-Aydın

Usta rica etsem yönlendirme yapar mısın
  2. TheByALeX

Soru Xiaomi'den OnePlus'a geçenler

Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyor. Dedesinin Ellerinden öpüyor.
  3. TheByALeX

Soru Xiaomi'den OnePlus'a geçenler

Sevgilim üstadım Forumdan baya uzak kaldığım için maalesef görüşmek nasip olmuyor. Malum pademi,Evlilik birde üstüne çocuk gelince baya uzak kaldım forumdan🥲 Redmi Note 5,Note6 pro, Note 4X, Mi10T,10Tpro,Mİ11ultra, derken Hemen hemen bütün xiaomi cihazları kullanmış, üstelik sabahlara kadar rom...
  4. TheByALeX

Yardım tek tıkla twrp yükledim telefon başlamıyor

2 saat önce romu kurdum ve ayarları yaptım. Ardından twrp+magisk yukleyıp root atayım dedım. tek tusla twrp yukledıkten sonra cıhaz sureklı twrpye attı ve dahılı hafıza hıcbır sekılde gorunmuyordu. hemen hemen butun twrp denememe rağmen+ format data yapmak ıstesemde bır turlu ne yukleme...
  5. TheByALeX

Yardım tek tıkla twrp yükledim telefon başlamıyor

Cıhazın kurulumu tamamlandı. Programlar yüklendi ayarlar yapıldı. Daha sonra twrp yuklemek istedik, twrp yukledıkten sonra arkadaşın aldığı hatayı aldık. Bu hatanın geri dönüşü sadece rom atmak mı ? Rom attıktan tekrar sil baştan :) gerçektek hayatımda gördüğüm an saçma sistem adroid. Ne twrp si...
  6. TheByALeX

Sohbet hangi vpn araci kullaniyorsunuz

VpnHub tavsiye ederim POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. TheByALeX

Soru Yeni telefona rom seçimi

Eu sitesinden 12.0.8 tavsiye ederim. İndirip yükleyebilirsiniz K30Pro/F2PRO POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. TheByALeX

Yardım Poco F2 Pro Arama ses kesilmesi sorunu

Bendede aynı sorun vardı. Sürekli ses kesiliyor karşı tarafın sesini anlamıyordum. Dün Akşam itibariyle Cihazı rootlayıp kayıt yaptıktan sonra volteyi kapattım ardından 8 saatlik görüşme sonrası tek bir kesinti dahi olmadı. POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. TheByALeX

Alış Pocophone F2 Pro Alınır.

Kutusuz yurtdışı cihazı kilidi açık beyaz renk 6/128 düşünürseniz
  10. TheByALeX

Çözüldü Redmi Note8 6/64 2G Sorunu

Güncellendi :)
  11. TheByALeX

Soru Redmi Note 8 Orjinal qcn

Sahur Yaklaşıyor :) 1588639196 https://dosya.co/jxof3qid7cg8/64_OrginaL.rar.html
  12. TheByALeX

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Sesli güldüm. Allahta seni güldürsün.. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. TheByALeX

Qcn Builder [emoji6] Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. TheByALeX

QFİL QPST Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt