theboyraz kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım mi band 4 tamamen stock hale getirme

merhaba mi bandimi çok kurcaladım ve ilk aldığım zaman ki haline getirmek istiyorum ne yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim :))
  2. T

Yardım Bi band guncellerken kilitlendi

Tamamdir cok tesekkur ederim gerci su an samsung watch active aldim sinirlenip :D ama acilirsa sevinirim onu da kullanirim
  3. T

Yabanci forumlarda ayni sorunla karsilasmis kişiler sarji bitirip yeniden başlatmayı denemis ama sonuc aynı muhtemelen cop oldu ama yinede sansimi demeyeceğim blackfriday de indirime girer ise bir daha alirim ‍♂️ Şarji bitirmek icin lavaboya koyup suyu damlatmis ekran surekli aktif oldugu icin...
  4. T

Muhtemelen çöp oldu ‍♂️ tamamdir cok teşekkür ederim baska cozum onerisi olan varsa yazsın lütfen ben de deneyimlerimi paylaşacağım
  5. T

Hayir su an hic bisey bagli degil sorunda burada maalesef
  6. T

Konuyu inceledim zaten ben mi fit uygulamasini sildigim icin bileklik ile uygulamayi baglayamiyorum buna gore bir cozum onerisi arıyorum. Uygulamayi bağlayabilsem guncelleyecegim zaten
  7. T

Merhaba saati güncellerken "connect to mi fit to update again" yazisiyla karsilastim ve uygulamayi silip bir daha yukleme hatasinda bulundum. Simdi saat telefona baglanmiyor. Saate bilgisayar ile yazilim atabilirmiyim. Ya da bu sorunu nasil duzeltebilirim yardimci olubln lutfen
Üst Alt