theA.mobile kullanıcısının son içeriği

1. theA.mobile

Yardım Pubg mobile

agehhdjfjsjshdndj
  2. theA.mobile

Yardım Pubg mobile

60 hz ekranli cihaza romda atsan rootda atsan istedigini yap yukle bastan yazilim yaz. isletim sistemi yap istersen. sistem 144 fps gostersin diyelim note 9pro'nun alacagi 60fps. ekran desteklemiyor. nasil mumkun olacak. arastirma yapmanizi ve yanliş beyanlarda bulunmamanizi tavsiye ederim.
  3. theA.mobile

Yardım Pubg mobile

mumkun degil dostum o cihazin ekrani 60hz tazeleme hizina sahip. en fazla gfxtool ile 60 fps secersin.
  4. theA.mobile

Yardım Mi 10 lite zoom netflix L1 sertifikası

dostum zoom modelinde widevine L1 yok
  5. theA.mobile

Yardım Mi note 10 lite volte ve vowifi

Hocam selamlar cihazim mi 10 lite 5g hattim vodofone ve operator uzerineden 4.5g volte vs aktif. dune kadar redmi note 9s kullaniyorum ve volte yada vowifi sikintisiz calisiyordu. simdi bu cihaz avrupa eeu rom kurulu geldi. volte kodu ve vowifi kodunu girince, ayarlar menusunden simkart volte ve...
  6. theA.mobile

Yardım Mi note 10 lite volte ve vowifi

ben kodlari girdim volte isareti geldi ama arama yaparken hd yazmiyor ve vowifi hic calismiyor cihazimi bugun aldim eeu rom yuklu geldi mi note 10 lite 5g yardim lutfen
  7. theA.mobile

Yardım Mi 10 lite 5g eeu rom Volte Açmak?

Merhaba vowifi ve volte kodlarini girdim. volte kullaniliyor ama vowifi acilmiyor simkart ayarlarinida yaptim ama olmuyor *#*#4636#*#* ile baktigimda volte kapali gorunuyor hattim vodofone ve volte aktif. note 9s cihazimdan bugun gectim mi 10 lite 5g'ye ama bu cihazda aktif olmuyor yardimci...
Üst Alt