Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba.
Redmi Note 10 pro cihazımın şarj soketinin olduğu kısımdaki çerçevede bir esneme fark ettim.Biraz bastırdığımda orda plastiğin gıcırdama sesi geliyor.
Kullanıma engel bir durum yok yalnız merakım diğer telefonlarda da var mı yoksa cihaza özel bir durum mu?
Kılıfınızı çıkarıp...
Arkadaşlar merhaba.Mi 8 SE telefonum emmc arızası verdiği için yeni bir telefon şart oldu.
3500-4500 fiyat bandında beni Mi 8 SE de yaşadığım memnuniyeti yaşatacak bir telefon arıyorum.Mi 8 SE de en çok sevdiğim özellik akıcılık ve Amoled ekranıydı.Bu ölçüde bir telefon bakınıyorum
Bütçem en...
Arkadaşlar merhaba.Mi 8 SE telefon bugün instagramda gezinirken dondu ve yeniden başlatmaya çalıştım ancak telefon mi unlock yazısında kilitlendi.Twrp ekranına erişemiyorum TWRP menüsüne de girmiyor ekranda donuyor.
Android 9 TWRP 3.2.3 1227 yüklü. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor?
Hocalarım merhaba.Beni belki tanıyan olur Mi8 SE bölümünde çok aktiftim bir zamanlar.Bazı nedenlerden dolayı bayağıdır foruma girmiyorum Rom işlerindende uzak kaldım.
Sorum şu; ben en son MİUİ 10 da kalmıştım aradan baya zaman geçti bu süre icinde çıkmış en stabil,telefonun en ferah şekilde...
Merhabalar.6 gün önce Vodafone Bayiinden Huawei Y5 2019 aldık babama.Telefonda şöyle bir sorun var bazen arama yaptığımda telefon çalmıyor bazen çalıyor açtığımda y5'in sesi karşıya gitmiyor.
Mikrofonda bir sıkıntı yani donanımsal bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.Çünkü her zaman yapmıyor ara...
Arkadaşlar sorunu çözdüm.Eğer sizinde telefonunuz bir gün magisk uninstaller yüzünden fastbootta kalırsa benim gibi çok telaş yapmayın.Twrp silinmiyormuş twrpye alın telefonu ve temiz kurulum yaparak romu tekrar yükleyin.
Normalde magisk uygulamasından kaldır deyince kendisi uninstaller...
Arkadaşlar yarın üniversiteye gideceğim telefonumda root vardı kaldırmak için uninstaller dosyasını flasladım telefonum fastbootta kaldı.Yarın Üniversiteye gideceğim lütfen bana yardım edin.
Telefonu pc ye taktığımda okumuyor lütfen yardım edin lütfen
Mi 8 SE