The Sirius kullanıcısının son içeriği

1. The Sirius

Soru RN 10 Pro Güncel Gcam

Arkadaşlar merhaba.Redmi Note 10 Pro için güncel her özellikleri çalışan bir Gcam var mıdır? Paylaşabilir misiniz?
  2. The Sirius

Soru RN 10 Pro Alt Çerçeve esnemesi

Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 10 pro cihazımın şarj soketinin olduğu kısımdaki çerçevede bir esneme fark ettim.Biraz bastırdığımda orda plastiğin gıcırdama sesi geliyor. Kullanıma engel bir durum yok yalnız merakım diğer telefonlarda da var mı yoksa cihaza özel bir durum mu? Kılıfınızı çıkarıp...
  3. The Sirius

Soru Always On Display problemi

Arkadaşlar Redmi Note 10 Pro Globalde Always On Display sadece 10 saniye ekranda kalıyor.Bir çözümü yok mu bunun?
  4. The Sirius

Soru Telefon Önerisi (3500-4500) -Ocak 2022-

Arkadaşlar merhaba.Mi 8 SE telefonum emmc arızası verdiği için yeni bir telefon şart oldu. 3500-4500 fiyat bandında beni Mi 8 SE de yaşadığım memnuniyeti yaşatacak bir telefon arıyorum.Mi 8 SE de en çok sevdiğim özellik akıcılık ve Amoled ekranıydı.Bu ölçüde bir telefon bakınıyorum Bütçem en...
  5. The Sirius

Yardım Mİ 8 SE Dondu ve açılmıyor

Arkadaşlar merhaba.Mi 8 SE telefon bugün instagramda gezinirken dondu ve yeniden başlatmaya çalıştım ancak telefon mi unlock yazısında kilitlendi.Twrp ekranına erişemiyorum TWRP menüsüne de girmiyor ekranda donuyor. Android 9 TWRP 3.2.3 1227 yüklü. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor?
  6. The Sirius

Soru Mi 8 SE için en stabil ROM

Hocalarım merhaba.Beni belki tanıyan olur Mi8 SE bölümünde çok aktiftim bir zamanlar.Bazı nedenlerden dolayı bayağıdır foruma girmiyorum Rom işlerindende uzak kaldım. Sorum şu; ben en son MİUİ 10 da kalmıştım aradan baya zaman geçti bu süre icinde çıkmış en stabil,telefonun en ferah şekilde...
  7. The Sirius

Yardım Karşı tarafa ses gitmiyor/Çağrı gelmiyor

Merhabalar.6 gün önce Vodafone Bayiinden Huawei Y5 2019 aldık babama.Telefonda şöyle bir sorun var bazen arama yaptığımda telefon çalmıyor bazen çalıyor açtığımda y5'in sesi karşıya gitmiyor. Mikrofonda bir sıkıntı yani donanımsal bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.Çünkü her zaman yapmıyor ara...
  8. The Sirius

Çözüldü Telefonum fastbootta kaldı

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Eğer sizinde telefonunuz bir gün magisk uninstaller yüzünden fastbootta kalırsa benim gibi çok telaş yapmayın.Twrp silinmiyormuş twrpye alın telefonu ve temiz kurulum yaparak romu tekrar yükleyin. Normalde magisk uygulamasından kaldır deyince kendisi uninstaller...
  9. The Sirius

Hocam özelden yazdım lütfen bakar mısınız
  10. The Sirius

Arkadaşlar yarın üniversiteye gideceğim telefonumda root vardı kaldırmak için uninstaller dosyasını flasladım telefonum fastbootta kaldı.Yarın Üniversiteye gideceğim lütfen bana yardım edin. Telefonu pc ye taktığımda okumuyor lütfen yardım edin lütfen Mi 8 SE
  11. The Sirius

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  12. The Sirius

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocam pil performansı nasıl? Deneyimlediginiz kadarıyla yazar mısınız Betada pil yine berbatlaştı Stabile geçmeyi düşünüyorum.
Üst Alt