Thanos72 kullanıcısının son içeriği

1. Thanos72

Yardım redmi note 9 pro

telefona twrp yükledim data yes yaptım sonra instalden miui_JOYEUSEGlobal_V11.0.4.0.QJZMIXM_febbe528cb_10.0 yükledim hata verdi telefon redmide kalıyor fastboot rom indirdim yükledim gene redmide kalıyor sanki acılmış sesi geliyor ama redmi ekranında kalıyor yardım edermisiniz 1599583087...
  2. Thanos72

Yardım Şarz %20 altındayken donma

Note 9 pro şarzı %. 20 altına düştüğünde kasılma donma oluyor çözum varmı acaba yazılım attım değişmedi
  3. Thanos72

Çözüldü Netflix Her Telefona Uyumlu

https://drive.google.com/file/d/1ITDnunFi7uN5_wCPvKXqSuCcF10zGBhM/view?usp=sharing Netflix her telefona uyumlu dil Türkçe İyi seyirler ...
  4. Thanos72

Yardım Poco F2 pro Twrp lazım

Cihaza twrp attım ama twrp yada yazılım şuanda sorunlu rootta da sorun yok gibi görunuyor romdan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum sizinde desteklerini bekliyorum tşkler...
  5. Thanos72

Recovery Poco f2 pro twrp

Guncel calışan poco f2 pro twrp varmı k30 pronun ve netteki poco f2 pro deniyorum no pohone sorunu var şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  6. Thanos72

Yardım Diag Port Telefonu görmüyor

Cihazı twrp attım herşey normal ama diag yapıyorum qualcom göruyor port veriyor ama no phone diyor ne yapmam lazım tşkler Dosyaları guncel şimdi indirdim ..
Üst Alt