Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yükledim ama bir sorun oluştu.
Bu ekranı geçemedim, tvrp den bişeyler yapmaya calıştım. Sonra mi ekranında kaldı. Sonra fastbot dan global kararlı rom yukledim o da aynı ekran da kalıyor, yani resim olan ekran da. Şuan elimde tek fastboot kaldı o seçenekle ne yapabilirim?
Hocam, ne sıklıkla yeniden başlatma yapıyor?
Halihazırda Cdroid 6.1.2 kullanıyorum o da çok sık olmasa bile arada yapıyor. Benim için bu rom da şebeke problemi var gibi, mobil veri İnterneti sorunlu, bu sürümde öyle bir sorun var mı?
Ettim üstelik bir kaç program ile.. Root yok hocam.
Banka özel rom olduğunu anlayıp kısa yoldan öyle dediğini düşünüyorum.
Banka uygulamasına sorumluluk benim olmak üzere girebiliyorum ama Nfc üzerinden temassız ödeme yaptırmıyor..
Bankacılık uygulaması kullanıyorsanız girişte bu uyarıyı vermedi mi?
Bir de telefona ben root atmadım ki, olmayan root un neyini "hide' yapayım.
Siz, mobil temassız ödeme kullanıyorum mu dediniz, kullanmıyorum mu?
Onda da bu uyarıyı verdi..
Aldığımdan beri ilk defa 2 gün önce LineageOs rom yükledim telefonuma. Orijinal romun pil süresi bakımından şikayetim vardı. Şimdiye kadar anladığım kadarıyla pil süresi uzadı gibi. Lakin, banka uygulamasına girerken telefon rootlu görüp sorumluluk kabul etmedi. Üstelik root yok. En can sıkıcı...
Bir nevi beta sürümü gibi mi?
Benim mobil temassız özelliği gitti LineageOs u kurduktan sonra. Root olmamasına rağmen banka telefonu rootlu sanıyor.. Siz kullanıyor musunuz bankacılık uygulamalari, temassız ödeme falan?
Henüz bir kaç gündür kullanıyorum, şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla pil...
Ben de sizin bu pil paylaşımlarınızdan dolayı Loş 17.1 o kurdum. Yalnız benim beta sürüm stabil olanı bulamadım.
Sizin de bu sayfayı görebilir miyim acaba?
ilk sayfada yazan bilgiler güncelliğini yitirdi diye yazılar var önce ki sayfalarda.
Güncel olarak bootloader kilidi nasıl kaldırılır?
Malum 4 yılık ilk bataryası olması münasebetiyle bataryam iyice gitti, batarya performansı yüksek hangi romu önerirsiniz?
stock romda ki ikinci alanı aktif...
Aynı dertten ben de muzdaribim.. üstte ki arkadaş gayet net sormuş, bir önce ki sürüme nasıl kolay geçebiliriz..
Zira, ben de bu konularda tecrübesizim..