tgy kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Veri kullanımı bildirimi

Merhaba şu bildirim panelindeki veri kullanımı uyarısı nasıl silinir bulamıyorum bir türlü miu12 var telefonda.
  2. T

Soru Temada logo kayması

Merhaba arkadaşlar standart orjinal tema dışında gir tema yükleyince yüklenmiyor. Yükleniyor ama simgeler dümdüz oluyor o temanın şeklini almıyor neden.
  3. T

Soru Rehber sorunu

Merhaba arkadaşlar telefon iyice kafayı yedi telefonum da root var formatta atamıyorum çünkü ımeı attım root ile format atarsam attığım ımeı gider diye korkuyorum ama rehberim kafayı yedi normal rehbere girince herşey düzgün görünüyor ama biri arayınca o kişinin ismi yazmıyor yada saçma sapan...
  4. T

Soru Getir uygulaması çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar redmi note 8 eu rom miu 12 kullanıyorum cihazında root var magisk yüklü. Getir uygulaması çalışmıyor ne yaptı isem olmuyor kaldırıp yeniden yğkledim defalarca magisk girip oradan magiskhide giriyorum getir işareti var yine çalışmıyor işareti kaldırıyorum yine çalışmıyor nesne...
  5. T

Soru Ses kalitesi

Merhaba arkadaşlar ben bu xiaominin ses çıkış kalitesini hiç beğenmiyorum aux ta da çok kötü Bluetooth da aynı şekilde aracıma telefonumu bağlıyorum ses kalitesi şak düşüyor arkadaşta İPhone 8 plus var direk ses yüksekliği kalitesi değişiyor artık bu yüzden xioami almayacağım.
  6. T

Soru Yazı Fontu

Merhaba arkadaşlar Note 8 kullanıyorum dün eu romu yükledim 12.0.2 sürümü yüklü ve globalden geçince ekrandaki yazıların kalınlığı ince geliyor gözüme globalde alışınca bi tuhaf gelmeye başladı bunu nasıl düzeltebilirim ayarlarda ekrana girip kalın yapıyorum ama bişi değişmiyor. birde tekrar...
  7. T

Soru Ses İyileştirmesi

Merhaba arkadaşlar cihazımda Xiaomi.eu MIUI 12 V12.0.2.0 romu yüklü twrp ve magisk yüklü . Telefon ile aracımda sürekli müzik dinliyorum aracıma jak girişinden bağlıyorum ve bildiğiniz üzere xioaminin hangi modelini alırsanız alın jak çıkışındaki ses kalitesi çok kötü iphone veya samsung...
  8. T

Soru Tavsiye Rom

Merhaba arkadaşlar telefonuma twrp ve Magisk kurdum hangi romu ve modülleri kurmamı önerirsiniz ?
  9. T

Soru İnternet gitmesi

Merhaba arkadaşlar redmi 8 telefonum vardı önceden onda da bu sorunu yaşıyordum note 8 de başladı birden bire internet gidiyor ne mobil ne WiFi giriyor yeniden başlatınca telefonu anca öyle düzeliyor imeı repair olmadı daha cihaz hiç neden böyle harf resette attım aynı.
  10. T

Soru Yurt dışı cihazı

Merhaba arkadaşlar cihazım yurt dışından geldi arkadaştan aldım ama cihaz kutusu üzerinde global versiyon yazıyor sadece şarj cihazı yurtdışına uyumlu. İmeı sorgulama yaptım kayıt dışı olduğu tespit edilen ımeı diyor ne yapmam lazım
  11. T

Soru İnternet gitme sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonumun sürekli interneti gidiyor wifi içinde mobil veri içinde geçerli bu durum, telefonu yeniden başlatmayınca düzelmiyor hard reset attım yine durum düzelmedi bu sorunu yaşayan varmı ?
  12. T

Soru Ses Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar babama Redmi 5 plus telefonumu verdim kendime redmi 8 aldım. bugün telefondan ses gelmemeye başladı biri ile konuşurken üstten ses gelmiyor ahizeden ama hoparlöre alınca ses geliyor ve telefondan müzik açıncada ses gelmiyor sebebini anlamadım bi anda oldu 2018 haziran ayında...
  13. T

Soru Miui Arayüzü

Merhaba arkadaşlar redmi 5 plus cihazım vardı 2 senedir kullanıyordum memnun idim babama telefon alacaktık gittik Redmi 8 64 gb hafıza 4 gb ram olanı aldık benim plusu ona verdik bende redmi 8 aldım. Benim anlamadığım bu cihaz miui arayüzüne sahip ama telefon ve mesajlaşma uygulamalarında Google...
  14. T

Soru Telefon Çöktü

Merhaba arkadaşlar alttaki linkten rom yüklemek istedim yüklendi başarı ile mi tool flash ile yüklemeyi yaptım boot loader kilidimde açık ama sürekli telefon yeniden başlıyor miu11 memnun kalmadım miu9 dönmek istedim ama olmadı Redmi 5 Plus Android 7.1.2 Nougat MIUI 9 Global Stable Fastboot Rom...
  15. T

Soru Senkorizasyon

Merhaba arkadaşlar telefonumda bi sorun var ben kapatıyorum o kendi kendine e sürekli açıyor senkorizasyonu kapattığım halde otomatik geri açıyor neden yapıyor olabilir bunu nasıl düzelir fikri olan varmı?
Üst Alt