Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncellemeyi hiç beğenmedim. Facebook messengerda ovallik kayboldu sohbet baloncuğunda kare bişi görünüyor. Görev penceresini açınca tüm açık uygulamaların saçma sapan Bi animasyon çıkıyor
Merhaba arkadaşlar standart orjinal tema dışında gir tema yükleyince yüklenmiyor. Yükleniyor ama simgeler dümdüz oluyor o temanın şeklini almıyor neden.
Merhaba arkadaşlar telefon iyice kafayı yedi telefonum da root var formatta atamıyorum çünkü ımeı attım root ile format atarsam attığım ımeı gider diye korkuyorum ama rehberim kafayı yedi normal rehbere girince herşey düzgün görünüyor ama biri arayınca o kişinin ismi yazmıyor yada saçma sapan...
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 eu rom miu 12 kullanıyorum cihazında root var magisk yüklü. Getir uygulaması çalışmıyor ne yaptı isem olmuyor kaldırıp yeniden yğkledim defalarca magisk girip oradan magiskhide giriyorum getir işareti var yine çalışmıyor işareti kaldırıyorum yine çalışmıyor nesne...