tgnsrt kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Lineage OS metin kopyalayamama sorunu.

Lineage OS 17.1 (20210117 microG-lavender) sürümünü kullanmaktayım. Klavye olarak AnySoftKeyboard kullanıyorum. Farklı klavyelerde denedim ama durum aynı. Herhangi bir yerde bir metin seçip kopyaladığımda kopyalıyor ancak yapıştır dediğimde "Private" yazıyor yapıştırdığım yerde. Büyük ihtimalle...
  2. T

Soru MiRoom güncellemesinde bilgilerim silinir mi?

MIUI 11 MiRoom 9.10.10 Beta sürümünü kullanıyorum. Sistem güncelleme seçeneğinde 9.11.21 sürümünü gösteriyor. Ben buradan indirsem otomatik kendisi kurar mı? Yoksa TWRP'den flashlamam mı gerekiyor? TWRP'den flashlamak için wipe işlemine gerek var mı? Gerek yoksa flashlama işleminden sonra...
  3. T

Yardım TWRP Error 7 hatası

Wipe menüsünden adcanced wipe menüsüne girin. Önce sadece dalvik/art cache seçeneğini seçin ve temizleyin. Ardından sırasıyla data,internal storage,cache ve system için aynısini yapın. Ardından tüm seçenekleri işaretleyip tekrar wipe işlemi yapın. Ardından istediğiniz romu yükleyebilirsiniz...
  4. T

Soru En iyi aosp rom

Dedigim modulu bir deneyin isterseniz. Ben flashlamadan direkt Magisk uzerindrn kurmustum. O yuzden stabil calismamis olabilir.
  5. T

Soru En iyi aosp rom

Evet yukleme talimatlarinda yuklenmesi gerektigi yaziyor. Bende o sekilde yuklemistim. Bunu bende yasadim. Kulaklikta iken ses bariz sekilde az geliyordu. Magiskte Viper4Android modulunu indirip internette buldugum onerilen ayarlar ile denedim bayagi duzelmisti ancak spotify acmadan once modulu...
  6. T

Soru En iyi aosp rom

Pixel Experience diye dusunuyordum. Su an Syberia kurdum ve deniyorum iki gundur. Çok daha fazla ozellestirme var ve batarya performansinin cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim.
  7. T

Recovery Redmi Note 7 Twrp 3.3.0-0517 Tek Tuş Yükleme Aracı

Buyuk ihtimal o yuzden olabilir. Cozunurluk degistirme ile ne kastettiginizi tam anlayamadim ama bilgisayardaki gibi bir cozunurluk degistirme olayi telefonlarda yapilmiyor diye biliyorum. Su an farkli bir rom kullanıyorum.
  8. T

Soru İMEİ Atılmış Note 7 Alan Var mı? O

Bu telefon Redmi Note 7 degil. Redmi 7 sadece. Note 7'nin 32 GB'lik versiyonuda bulunmamaktadir diye biliyorum. Dikkatli olmakta fayda var. Yes~~
  9. T

Soru Red mi note 7 ekran süresi

Rom : Pixel Experience Official Ortalama 6 saat. 3 aylık telefon.
  10. T

Rehber Redmi Note 7 Yakınlık Sensörü Sorunu Çözümü

Rom çok kullanışlı ve akıcı olduğu için bırakmak istemiyorum açıkçasi. Sadece bu sorun var ve bu da katlanılabilir rom için. Yine de teşekkürler.
  11. T

Kodun son harfini yazdıiğimda kod ekrandan siliniyor ancak hiçbir menü açılmıyor. Sensör daha önce çalışıyordu sadece bu Rom'da böyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Sensörde problem olduğunu sanmıyorum yani hocam.
  12. T

Pixel Experience rom kullanmaktayim. 2 yöntemi de denedim fakat yakınlık sensörü çalışmıyor. Telefonla konuşurken hiç tepki vermiyor hala.
  13. T

Rom [ROM] [Official] Pixel Experience Redmi Note 7

Rom - mi8 se pixel experience Bu konuda ve XDA forumda Unofficial sürümü mevcut. Official olarak mevcut değil. Özel mesaj attım hocam.
  14. T

Denemedim, uygun bir zamanda deneyebilirim. Redmi Note 7'de persist.img dosyasını TWRP'den flashlamak için hangi TWRP sürümünü kullanamamız gerekiyor acaba? Şu an için bilgisayara erişim imkanım yok.
  15. T

Yanlış yazmışım hocam sorun ekranın kapanmaması. Ekrana yeni olarak kırılmaz cam vs. taktırmadım. EU Rom'da çalışan sensör burada çalışmıyor. Telefonla konuşurken kulak değmesi sonucu sıkıntı oluşturabiliyor
Üst Alt