Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde kurulum gibi bir hizmet Türknette yok bildiğim kadarıyla eğer sizin modemi ayarlamanizdan bahsediyorsaniz. Ne yazık ki hiç bir firma o sistemle çalışmıyor Turktelekom saha ekiplerinin bina baglantisini sağladıktan sonra sisteme giriş yapılıyor internet erişimi verildi diye o andan itibaren...
Hocam burda problemler sizin sözleşmeleri okumamanizdan kaynakli. Herşeyden önce ben 3 yıllık Turknet kullanicisiyim oturduğum bölgede en ucuz en hızlı ve sınırsız interneti kullaniyorum. Şimdi arkadaşı getir diye bahsettiğiniz kampanya ilk ay faturanizi ödedikten sonra 1 ay ücretsiz...
Hocam selamlar yakın arkadaşımla aynı zamanda aldık 2 adet mi8se ondaki 128 benimki 64gb idi sizin problem ondada var gibiydi sesi az geliyor felan hatta telefon yavaşlıyor bazen felan diyordu. Yanyana geldiğimizde onun beyaz ekranla benim ekranın alakası yoktu onda dediginiz gibi çentik...
Yeni telefon elime geçmeden Eu Stable Android 10 çıkarsa mecburen yapacağım zaten. Yoksa yeterince enerjimi emdi mi8 se tam bir hayal kırıklığı oldu...
Android 9 MIUI 11 Eu Stable için kendim portladım iş yerinde 1 haftamı aldı ama şuan sorunsuz. 1227 TWRP modladım türkçeleştirip magiskroot ve boot permission hatalarını düzelttim. Google Cam de orjinal kamerada hiçbir problem yaratmadan şuan gps konumuna göre galerilendirmesinden gündüz çekim...
Mi 8 se kullanıyorum aşağı yukarı 2 sindede aynı amoled ekran var (eğer mi8 lite kullanmıyorsanız lite in ekranı maalesef amoled değil) zaten bu ekran türleri güneş altında en az yansıyan ekranlar ben en düşük parlaklıkta en yüksek ışıkta bile çok rahat görüntüleyebiliyorum. Ekranda bu kadar...