Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. mifirm sitesinden mi 13 lite cihazım için EU rom arıyorum ama modeli dahi bulamadım. Mİ 13 ile aynı rom mu kullanıyorlar. Telefona yanlış birşey kurmak istemedim de. Yarım edebilir misiniz? Teşekkürler.
Arkadaşlar daha önce ilgili konulara da yazdım ama yardım eden biri bulamadım. Belki ana konu açarsam yardım eden çıkabilir diye düşündüm. Dün k60 aldım. Fakat google arama mesajlaşma sevmediğimden ve keydedici olmadığından dolayı EU rom kurmaya karar verdim. Lakin kurdum da fakat tek bir sorun...
Arkadaşlar Eu stabil rom kullanıyorum Jbl Bluetooth kulaklığım var önceki rom yani global versiyonda ses gayet tatmin ediciydi bu romda son ses bile çok tatmin etmiyor. Sesi yükseltmenin bir yolu var mı? Teşekkür şimdiden.
Arkadaşlar forumda bazı konuları inceledim ama bulamadım. Ufak bir yardımınızı rica edeceğim. İlk olarak telefona EU rom kurulu 11.0.2 sürümü. Fakat malum MTK cihaz olduğu için geçenlerde EU ekibi desteği kestiğini açıkladı. Rom'dan gayet memnunum ekstra özellikleri de olduğu için fazlasıyla...
Arkadaşlar selam. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşın telefonunun bootloader kilidini açacaktık. Fakat şöyle bir mesaj aldık. "Sorry can not unlock more devices by this account this month" Yani "Maalesef bu ay daha fazla cihazın kilidini açamıyorum" şeklinde. Ne demek oluyor bu. Önümüzdeki...
Arkadaşlar dün gece twrp üzerinde MIUI 11 sürümünü yükledim yüklü sürüm V11.01.0 yeni bir güncelleme geldi güncelleme dosyası ekte resimde paylaştığım gibi. İndiriyorum ama, sizce bu sürümü kurmalimiyim. Kuracaksam da eğer telefon twrp + magisk kurulu bl kilidi açık normal olarak mı...
Arkadaşlar yanlış yazdıysam veya yanlış bir konu açtıysam postu kapatabilirsiniz. Fakat bu durumun artık bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Note 8 pro'ya TWRP atabilen arkadaşlar var. Atamayanlar da var(ki bende atamadım:)) Konuyu açmamdaki sebep ise ne kadar twrp atarken işlemler yazılsa da...
Arkadaşlar. Hindistan rom kullanıyorum malum uygulamalar yuzunden. MIUI 11 için fastboot vs yayımlandı mi. Ya da ota üzerinden güncelleme paketi varmı tabi beta kullanıcıları olmayanlar için. Bana hala gelmedi MIUI 11 güncellemesi.
Şuan 4.5 g yazısı böyle diğer görüntüleri de paylaşırım ama şuan yoldayım maalesef paylasimimda numaralarim vs gözükür müsait olurnolmaz o goruntuleri de atarım tabi. Hindistan rom forumda redmi note 8 Pro bolumunde mevcut
Umarım düzelir hocam. Benim pil performansım da kötü olsa sorun telefonda diyeceğim ama SS'leri de paylaştım gördün. Umarım düzelir. Can sıkıcı bir durum.
Hani diyorlar ya şans işi diye öyle galiba. Ben hiç bir şekilde bu sorunlarla karşılaşmadım. Telefonun donmasını bırak ben zaten akıcılığını çok sevdim. Netflix kullanmadığım için bişey diyemicem