tfnylmz90 kullanıcısının son içeriği

1. tfnylmz90

Yardım SP Flash Tool sorunu

Estağfurullah hocam. Eğer benim gibi bir problem yaşadıysan telefon tamircisine gitmen gerekiyor. Gerçi konu 2019 yılına ait yeni yöntemler çıktıysa da ben bilmiyorum.
  2. tfnylmz90

Yardım Mİ 13 lite EU rom

Geç oldu biraz ama yine de cevaplayayım eu rom kurdum ben alır almaz bir günü çok rahat çıkarıyor. Şarj konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.
  3. tfnylmz90

Yardım Mİ 13 lite EU rom

Hocam çok kral adamsın. Çok sağol.
  4. tfnylmz90

Yardım Mİ 13 lite EU rom

Ahaha ben de diyorum ki neresi farklı :D Olsun yardımın için teşekkür ederim. Ama EU rom olsaymış iyimiş reklamlardan gereksiz uygulamalardan kurtuluyorduk ne güzel ya nasıl yapcaz bu Taiwan ya da Rusian EU rom benzeri romlar mı hocam bilgin var mı? Onlarda mi çevirici ve mesajlaşma var mı?
  5. tfnylmz90

Yardım Mİ 13 lite EU rom

Xioami 13 lite yanlış yazdım pardon
  6. tfnylmz90

Yardım Mİ 13 lite EU rom

Selam arkadaşlar. mifirm sitesinden mi 13 lite cihazım için EU rom arıyorum ama modeli dahi bulamadım. Mİ 13 ile aynı rom mu kullanıyorlar. Telefona yanlış birşey kurmak istemedim de. Yarım edebilir misiniz? Teşekkürler.
  7. tfnylmz90

Yardım Arkadaşlar yardımınız gerekiyor

Usta senb öyle deyine şüphelendim eski roma yani global'e dönüp tekrar denedim bariz ben fark etmemişim. Çünkü beyaza tutmayınca belli olmuyordu. Büyük ihtimal aldığımda hiç beyaza tutmadım. Fakat kameranın içinde ince bir tabaka varmış fabrikasyon hatasıymış. Nadir de olsa oluyormuş. O da bana...
  8. tfnylmz90

Yok usta kameranın üstünde acaba koruyucu falan mı var diye çok inceledim ama ne yazık ki yok öyler birşey. Global sürüm vardı bir öncesinde onda bi sorun yoktu. Ya da vardı ben fark etmedim. Çünkü beyaza tutunca belli oluyor durum. Şimdi de Global rom geri döneceğim. Onu da deneyeceğim bakalım...
  9. tfnylmz90

Arkadaşlar daha önce ilgili konulara da yazdım ama yardım eden biri bulamadım. Belki ana konu açarsam yardım eden çıkabilir diye düşündüm. Dün k60 aldım. Fakat google arama mesajlaşma sevmediğimden ve keydedici olmadığından dolayı EU rom kurmaya karar verdim. Lakin kurdum da fakat tek bir sorun...
  10. tfnylmz90

Rom Redmi k60 eu 14.0.25.0

Selamlar bir başka konuya daha yazmıştım. Fakat ordan pek dönüş alamadım. Burası daha fazla yorum aldığı için şansımı bir de burda deneyeyim. Dün Redmi K60 cihazıma EU rom kurdum son sürüm ve kamera böyle oldu. Fakat sadece ilk açılış modunda böyle diğer yakinlastirdigimida ya da geniş acida...
  11. tfnylmz90

Rom Redmi k60 eu V14.0.26.0.TMNCNXM

Yardım edebilecek kimse yok mu? Bir alt sürüme indirsem düzelir mi acaba?
  12. tfnylmz90

Rom Redmi k60 eu V14.0.26.0.TMNCNXM

Selamlar herkese ben bu romu kurduktan sonra kamerayı açtım ve böyle birşeyle karsilastim. Sağ ve solda böyle tuhaf bir şey oluştu sebebi nedir nasıl düzelir bu durum. Eski room da böyle birşey yoktu.
  13. tfnylmz90

Rehber Oneplus 9 Pro Coloros

Bilgi için teşekkür ederim hocam. Ama gün içinde whatsapp vs en fazla onun dışında çok yoğun kullanımım yok accayip gidiyor pilden Bundan önce mi 11 lite 4G vardı. Onun pili daha düşüktü ama daha uzun gidiyordu. Çok tuhaf
  14. tfnylmz90

Linke Linkleri güncellemeniz mümkün mü? Hepsi silinmiş
  15. tfnylmz90

Selamlar. Ben de OnePlus 9 Pro ile Xioami'den sonra yoluma devam ediyorum bu telefonla. Performanstı, tasarımdı, kameralar, kablosuz hızlı şarj, kablolu hızlı şarj vs tek kelimeyle harika. Fakat pil olayı çok kötü. Çünkü yoğun kullanımda 1 günü gerçekten zor çıkarıtıyor. Öyle oyun oynama vs de...
Üst Alt