teyubesk kullanıcısının son içeriği

1. teyubesk

Soru Mi 13T HyperOS 2.0.3.0 yükleyen var mı?

1.0.9.0 hyperos kurulu iken IMEI atıldı. Sonra 1.0.10.0 güncellemesi geldi ota dan indirip kurdum sorunsuz açıldı. İmeilerde duruyordu ama xiaomi 1.0.9.0 dan hyperos 2 ye geçti bizi unuttu 🤣
  2. teyubesk

1.0.10.0 da kaldı cihaz 😅 IMEI yüzünden elim kolumda bağlı. Xiaomi resmi güncelleme vermedikçe çözüm yok sanırım
  3. teyubesk

Cihazın imei durumu nedir hocam. Benimkide 1.0.10.0 sürümünde ve yazılımsal IMEI atılmıştı bl kapalı
  4. teyubesk

Satış Vodafone Kodu (%62 İndirimli Paketler) - Kodlar Tükendi!

1 adet kod aldım ve tarifeye sorunsuz geçiş yaptım. Teşekkür ederim hocam
  5. teyubesk

Satış Vodafone Kodu (%62 İndirimli Paketler) - Kodlar Tükendi!

Turkcell'den nasıl gecebiliriz hocam bilgi verirmisin
  6. teyubesk

Soru 13T hyper os 2

Bende çok uğraştım ama yapamadım bir türlü. Telegramda kandırma yöntemi ile yapanlar vardı ama bende işe yaramadı
  7. teyubesk

Soru Xiaomi Camera App Yetersiz

Size katılıyorum hocam, bende aynı cihazı kullanıyorum ve aynı konulardan şikayetçiyim Gcam güzel fotoğraflar çekiyor ancak stabil çalışmıyor. Stock kameraya gelen güncellemelerle çekim kalitesi düşüyor gibi hissediyorum
  8. teyubesk

HyperOS Hayperos 2.0

Denedim hocam o yöntem de işe yaramıyor. 1.0.9.0 ve 1.0.6.0 sürümlerine kandırma yöntemi ile düşürmeyi denedim ancak güncellemeye başlamadan hata veriyor
  9. teyubesk

Çözüldü Güncelleme Sorunu [Yazılım Repair Yapanları İlgilendiriyor]

Evet hocam bende o yöntemle yapıyordum güncellemeleri ama hyperos2ye geçerken işe yaramıyor maalesef
  10. teyubesk

Güncelleme kontrol ediliyor diyor sonrada güncelleme yok diyor hocam. Güncelleme ekranindayken xiaomi hyperos yazısına arka arkaya 7-8 sefer basın hocam, sağ üstdeki üç noktalı menüye ek ayarlar geliyor. En son paketi indir diyor veya internetden indirdiğiniz paketi yüklemek için güncelleme...
  11. teyubesk

Soru 13T hyper os 2

Maalesef hocam şuan hiçbir gelişme yok. 1.0.10.0 sürümde takılı kalan azınlık kesim olduğu için sorunun tam farkında değil sanırım Xiaomi. Yazılımsal imei attırdığım için rom değiştiremiyorum veya önceki sürüme dönemiyorum. Muhtemelen yeni bir güncelleme ile çözülecektir
  12. teyubesk

1-1.0.10.0 Global olan cihazlara hyperos2 güncellemesi hiç gelmedi hocam. Imei veya bl işlemi yapılmamış bu sürümdeki cihazlara da gelmedi. 2-Evet hocam cihazların imei işleminden önce birisi 1.0.9.0 sürümdeydi sonradan güncelleme ile hyperos2'ye güncellendi. Diğer cihazda 1.0.10.0 sürümdeydi...
  13. teyubesk

Rehber Hyperos 2.0 Global Stabil Güncelleme

İki rom arasında bariz farklar yok hocam hatta hemen hemen aynı sayılırlar
  14. teyubesk

Merhaba hocam, bende 2 adet 13T var 1-2 hafta önce H.kadioglu ustama yazılımsal IMEI kaydı yaptırdım sağolsun buradan birkez daha teşekkür ediyorum kendisine. Senin soruna gelirsek hocam bendeki cihazların ikisinde de hyperos1 global vardı bl kapalıydı. 1.0.9.0 global olan cihaz hyperos2...
  15. teyubesk

Yardım Sürüm takılı kaldı

Xiaomi'nin saçmalıkları hocam bu da bize denk geldi clap~~
Üst Alt