teyubesk kullanıcısının son içeriği

1. teyubesk

Çözüldü Xiaomi 13t 2.0.210.0 güncellemesi

Evet şuan 210 sürümündeyim, aynı sorun bidaha yaşanmaz diyemiyorum maalesef :D
  2. teyubesk

O dönem 0.10 sürümünde takılı kalmıştı cihaz. Olabilecek bütün yolları denedim ama güncelleme yapamamıştım, sonra otadan kendiliğinden güncelleme gelmeye başladı
  3. teyubesk

0.10 sorununu bende yaşadım, biraz geç aldık güncellemeyi ama problem yaşamadım. Şuan bu son sürümdeyim
  4. teyubesk

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Beta son sürümde arama sırasında ekran kapatmama sorunu devam ediyor arkadaşlar
  5. teyubesk

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Portme modu modem dosyası yüzünden yeşil ekran sorunu devam ediyor. Son uygulamalar ekranında hafif kasmalar hâlâ devam etmekte. Pekbi değişiklik yok gibi şimdilik
  6. teyubesk

Ben de stabile geçmeyi düşünüyordum. Bunu bi denicem bakalım
  7. teyubesk

Yeni sürüm gelmiş, indiriyorum şuan bakalım sorun varmı
  8. teyubesk

Sıcak Fırsat Xiaomi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu TR 138,99 ₺

Muzik dinlemek için cok ideal. Telefon görüşme kalitesi zayıf. Film, dizi izlerken nasil tam denemedim henüz
  9. teyubesk

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz
  10. teyubesk

Yardım Ahize bölümünü ovalamadan dokunmatik duzelmiyor

Hocam Cihaz Tr cihazi mi yurtdışından gelme cihaz mi?
  11. teyubesk

Yardım ahize sorunu

Ses tuşlarından sesin seviyesini kontrol edebilirmisiniz. Ses ile ilgili modül kullanıyor musunuz? Hangi rom ve sürümü kullanıyorsunuz?
  12. teyubesk

Recovery [Sadece Android Q]Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1029 Tek Tuş Yükleme Aracı

Android 10 ve miui 11 ile uyumlu mu hocam
  13. teyubesk

Soru İmei sorgulama

Pasaporta işlenmiş kayıtlı cihaz anlamına geliyor. İmei noyu başka cihazda kullanmadığı sürece kapanma ihtimali yok
  14. teyubesk

Soru Tüm Super Amoled-Amoled Ekranlardaki Siyah-Gri Sorunu

O konuda haklısınız hocam. Yeni modellerde Xiaomi'nin bu konuya çözüm üretmesi gerekiyor aslında
  15. teyubesk

Soru Tüm Super Amoled-Amoled Ekranlardaki Siyah-Gri Sorunu

Her güzelin kusuru olur hocam, allah başka dertler vermesin giggle~~ Mi8se kullanıyorum ayni konu dogal olarak benim cihazda da var ama rahatsız edici bir sorun olarak görmüyorum
Üst Alt