Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.0.9.0 hyperos kurulu iken IMEI atıldı. Sonra 1.0.10.0 güncellemesi geldi ota dan indirip kurdum sorunsuz açıldı. İmeilerde duruyordu ama xiaomi 1.0.9.0 dan hyperos 2 ye geçti bizi unuttu 🤣
Size katılıyorum hocam, bende aynı cihazı kullanıyorum ve aynı konulardan şikayetçiyim
Gcam güzel fotoğraflar çekiyor ancak stabil çalışmıyor.
Stock kameraya gelen güncellemelerle çekim kalitesi düşüyor gibi hissediyorum
Denedim hocam o yöntem de işe yaramıyor. 1.0.9.0 ve 1.0.6.0 sürümlerine kandırma yöntemi ile düşürmeyi denedim ancak güncellemeye başlamadan hata veriyor
Güncelleme kontrol ediliyor diyor sonrada güncelleme yok diyor hocam.
Güncelleme ekranindayken xiaomi hyperos yazısına arka arkaya 7-8 sefer basın hocam, sağ üstdeki üç noktalı menüye ek ayarlar geliyor. En son paketi indir diyor veya internetden indirdiğiniz paketi yüklemek için güncelleme...
Maalesef hocam şuan hiçbir gelişme yok. 1.0.10.0 sürümde takılı kalan azınlık kesim olduğu için sorunun tam farkında değil sanırım Xiaomi. Yazılımsal imei attırdığım için rom değiştiremiyorum veya önceki sürüme dönemiyorum. Muhtemelen yeni bir güncelleme ile çözülecektir
1-1.0.10.0 Global olan cihazlara hyperos2 güncellemesi hiç gelmedi hocam. Imei veya bl işlemi yapılmamış bu sürümdeki cihazlara da gelmedi.
2-Evet hocam cihazların imei işleminden önce birisi 1.0.9.0 sürümdeydi sonradan güncelleme ile hyperos2'ye güncellendi. Diğer cihazda 1.0.10.0 sürümdeydi...
Merhaba hocam, bende 2 adet 13T var 1-2 hafta önce H.kadioglu ustama yazılımsal IMEI kaydı yaptırdım sağolsun buradan birkez daha teşekkür ediyorum kendisine.
Senin soruna gelirsek hocam bendeki cihazların ikisinde de hyperos1 global vardı bl kapalıydı.
1.0.9.0 global olan cihaz hyperos2...