texstemer kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Redmi Note 7 oyun performans rom

Hocam corvusta en üsttekini indirip kursam yeterli mi gapps felan içinde gömülü yada sizin önerebileceğiniz sürüm varmı
  2. T

Soru Note 7 Ahizeden Gelen Ses Çok Az Yükseltebilirmiyiz?

hocam iğne kürdan vb bir şeyle ağizeyi temizleyin bunların ahizesi çok çabuk doluyor
  3. T

Soru magisk yüklenmiyor

deneyeyim hocam birdu şuan orangefox yüklü twrp yüklü olmasına gerek yok demi aradaki farka çok hakim değilim 1615730649 hocam orangefoxda zip yükleme yapmıyor twrp de yükleme yapıyor fakat sistem başlamıyor birazdan deniyeceğim orangedeki hata kodunu yazarım 1615731204 teşekkürler hocam...
  4. T

Soru magisk yüklenmiyor

evolution 5.5 android 11 rom kullanıyorum ama bir türlü magisk yükleyemedim TWRP denedim orangefox denedim sistem sürekli baştan başlıyor telefon açılmıyor nasıl rotlayabilirim telefonu ?
  5. T

Soru redmi note7 Rom tavsiyesi

Normalde çok sık rom değiştiririm ama evolution gayet iyi uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim
  6. T

Yardım miui tabanlı herhangi bir roma geçiş yapamıyorum

denedim ama miui tabanlı romlar başlamıyor
  7. T

malesef oda olmadı 1611488946 rom yüklendikten sonra dahili depolamada bir değişiklik olmuyor
  8. T

ozaman silmiş olmuyormuyuzu hocam
  9. T

orangeyle romu flashladım birde üstüne firimware flashladım bekliyorum
  10. T

firimware farklı bir dosya mı 1611484901 flashtool ile flashladım twrp ile yükledim olmadı orangeyi hiç denemedim
  11. T

miui tabanlı herhangi bir roma geçiş yapamıyorum açılış ekranında kalıyor. Onun haricinde pixel felan yükleniyor önerebileceğiniz bir şey var mı
  12. T

acil yardım redmi note7 rom wifi + imei

hocam mi flash ilede miui tabanlı bir roma geçemedim açılmıyor yükleme ekranında 20 dk civarı beklememe rağmen gelmiyor
  13. T

anladım sağolun şuan pixel rom kurulu ama miui tabanlı romlar kurulmuyor wifi gelmeyecekse onları kurmamında çok bir anlamı yok
  14. T

fasboot room kurarsam imai gelicek mi 1611439198 yada wifi
  15. T

redmi note 7 telefonumda rom değiştirirken imei kayboldu geçtiğim rom da ise wifi çalışmıyor çevredeki ağları görmüyor MİUİ tabanlı hiçbir roma geçiş yapamıyorum miui ekranında takılı kalıyor şuan pixel rom yüklü yardımcı olabilecek varmı
Üst Alt