Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evolution 5.5 android 11 rom kullanıyorum ama bir türlü magisk yükleyemedim TWRP denedim orangefox denedim sistem sürekli baştan başlıyor telefon açılmıyor nasıl rotlayabilirim telefonu ?
redmi note 7 telefonumda rom değiştirirken imei kayboldu geçtiğim rom da ise wifi çalışmıyor çevredeki ağları görmüyor MİUİ tabanlı hiçbir roma geçiş yapamıyorum miui ekranında takılı kalıyor şuan pixel rom yüklü yardımcı olabilecek varmı
elimde bir adet redmi note 7 var trwp yüklemeye çalışırken (tek tık 3.3.1 olan) hata aldı yklenmedi telefon normal çalışıyor recovery ye giriyor orange yüklü ama hafızayı görmüyor trwp değiştirmek istedim fastboota girilmediği için trwp de kuramıyorum ne yapabilirim
biraz önce room atarken twrp eror 7 hatası aldım yedeğimide yükleyemiyorum sebebi ve çözümü bilen varsa yardımcı ourmusunuz telefon boş kaldı yeni rom indiriyorum onu deneyeceğim olur yada olmaz yinede sebebini öğrenmek istiyorum
1589387640
twrp modunda pcye bağladığımda telefon hafızası...