texstemer kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru magisk yüklenmiyor

evolution 5.5 android 11 rom kullanıyorum ama bir türlü magisk yükleyemedim TWRP denedim orangefox denedim sistem sürekli baştan başlıyor telefon açılmıyor nasıl rotlayabilirim telefonu ?
  2. T

Yardım miui tabanlı herhangi bir roma geçiş yapamıyorum

miui tabanlı herhangi bir roma geçiş yapamıyorum açılış ekranında kalıyor. Onun haricinde pixel felan yükleniyor önerebileceğiniz bir şey var mı
  3. T

acil yardım redmi note7 rom wifi + imei

redmi note 7 telefonumda rom değiştirirken imei kayboldu geçtiğim rom da ise wifi çalışmıyor çevredeki ağları görmüyor MİUİ tabanlı hiçbir roma geçiş yapamıyorum miui ekranında takılı kalıyor şuan pixel rom yüklü yardımcı olabilecek varmı
  4. T

Yardım Fastboota giremiyorum

elimde bir adet redmi note 7 var trwp yüklemeye çalışırken (tek tık 3.3.1 olan) hata aldı yklenmedi telefon normal çalışıyor recovery ye giriyor orange yüklü ama hafızayı görmüyor trwp değiştirmek istedim fastboota girilmediği için trwp de kuramıyorum ne yapabilirim
  5. T

Yardım twrp eror 7

biraz önce room atarken twrp eror 7 hatası aldım yedeğimide yükleyemiyorum sebebi ve çözümü bilen varsa yardımcı ourmusunuz telefon boş kaldı yeni rom indiriyorum onu deneyeceğim olur yada olmaz yinede sebebini öğrenmek istiyorum 1589387640 twrp modunda pcye bağladığımda telefon hafızası...
  6. T

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Hocam bana da yollarmısınız
  7. T

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

. hocam link alabilirmiyim
  8. T

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] Wi-fi ve Bluetooth açılmıyor Redmi Note 4/4X (SD)

bide onu deneyeyim hocam 2 gündür uğraşıyorum 1544902017 hay Allah razı olsun hepinizden sonunda oldu teşekkür ederim
  9. T

hocam imaj yüklemeden persist seçiyorum sonra bana hedef soruyor sistem imajı- satıcı imajı- recovery- boot-modem seçenekleri var
  10. T

hocam orada persisti yüklemek için sistemi seçiyoruz demi yoksa farklı bir yerimi seçiyoruz
  11. T

flashladım ama işe yaramadı 1544897541 teşekkürler işe yaramadı
  12. T

hocam sıfırdan stockroom kurdum yine düzelmedi siz tam olarak ne yaptınız
  13. T

Umarım hallolur birazdan deneyeceğim 1544889071 Sağolun hocam deneyeceğim
  14. T

Flastool eror verdi sadece twrp ile yükleme çıkıyor
  15. T

Şuan onu deniyorum diğerlerini twrp üzerinden yüklemiştim mitool ile orijinal roma geçmeyi deneyeceğim
Üst Alt